Shopsessed: Inno en Ebay (I admit I'm a make up junkie!!!!)


Beste beauties

Welkom bij de AC (Anonieme Cosmeticaddicts). Mijn naam is Sofie en als er geld op mijn bankrekening staat, moet ik make up kopen. Producten waarover ik op blogs lees of waarover ik op youtube goede dingen hoor, worden meteen toegevoegd aan mijn wishlist. Het is dan ook de bedoeling dat de dingen op die wishlist zo snel mogelijk in mijn handen belanden. Ik ben verslaafd! =O

Herkent iemand zich hierin? lol

Bon..laten we dan maar kijken naar de fantastische dingen waartoe deze verslaving lijdt. Ik kocht deze dingen niet allemaal in één keer, maar tijdens de voorbije weken. Zoals de titel van dit artikel al verklapt, zijn de spullen die ik jullie hier laat zien gekocht in Inno of op Ebay.

Ik ben de laatste tijd echt in een "Benefit-mood" (moest dit een woord zijn tenminste). Ik heb dus in Inno nog twee goodies van dit superleuke merk opgepikt. Bij Benefit neig ik meestal naar sets met kleine versies in, zodat ik de producten kan uitproberen en dan beslissen of ik de full size will kopen. Benefit is namelijk best een pricy merk en ik zou echt teleurgesteld zijn als ik een full size koop en dan zeg "Nee, het was zijn geld niet waard". Er is natuurlijk ook altijd een kans dat setjes tegenslaan, maar aangezien je verschillende producten krijgt, is er véél minder kans dat je niets leuk vindt. Benefit is zo een verleidelijk merk, de verpakkingen zijn zo cute, anders, retro, .. njah echt fantastisch. Spijtig dat Benefit in België enkel in Inno te verkrijgen is en je dus naar grotere steden moet, tenzij je er natuurlijk woont :p. Diegene die wel een eindje moeten gaan om Benefit te kopen, kunnen dit natuurlijk ook positief bekijken: je portemonnee zal minder snel leeg zijn (althans de mijne) omdat je Benefit niet altijd binnen handbereik hebt. Genoeg gepraat..hier zijn de twee setjes die ik kocht.



Het eerste setje heet "Realness of concealness", ook "mini fake-it kit" genoemd. De naam zegt het al: het gaat allemaal over concealen en faken. Zoals jullie misschien al weten, ben ik constant op zoek naar dé concealer, mijn holy grail mar totnogtoe heeft geen enkele concealer me écht écht écht overtuigd de beste te zijn. Ik heb het dan zowel over under-eye concealers als over concealers voor de rest van het gezicht (puistjes, roodheid, ..). De benaming "concealness" geeft eigenlijk een verkeerde indruk, je krijgt namelijk niet enkel concealers, daarom vind ik de tweede benaming beter. De set kostte ongeveer 31€ voor zover ik me herinner.










Op de foto zien jullie hoe "Realness of concealness" er vanbinnen uitziet. De verpakking is trouwens zo schattig met die bolletjes. Net als bij andere setjes van Benefit, zit hier een boekje bij met wat meer uitleg over de producten. De eigenlijke producten die je in de set vindt zijn:

Lemon-aid (rechts bovenaan): een primer voor de oogleden die de kleur van je ooglid zou neutraliseren en corrigeren.

Boi-ing 02 (rechts onderaan): een "industrial-strength concealer", zo omschrijft Benefit hem. Hij zou dus zeer goed moeten dekken..ben benieuwd!!!

Ooh La Lift: dit product zou het gebied onder de ogen laten ontzwellen (of hoe moet je dat omschrijven, jullie snappen wel wat ik bedoel..toch? =D) en strakker maken. Hmm..veelbelovend!

Lip plump: een product voor de lippen in een nude kleurtje dat, zoals de naam zegt, de lippen zou plumpen maar ook de fijne lijntjes in de lippen zou opvullen. Je moet dit product wel laten drogen alvoren je lipstick aan te brengen.

High Beam: een prachtige highlighter! Ik heb deze reeds in de "Finding Mr. Bright"-kit en hij is écht heeeeel mooi!


Sunday Funday is het tweede setje dat ik meepikte. In tegenstelling tot de meeste sets bij Benefit is dit, naar mijn mening, eerder een all-round palette waar bijna alles inzit dat je nodig hebt om je dagelijks op te maken. Er zitten dan ook meer producten in dan in de meeste sets. Het is een ideaal palette om mee te reizen, net omdat er zoveel producten inzitten. Ben je iemand dat van zeer veel kleur houdt, dan is dit palette misschien niet meteen jouw ding. Hoewel je het aan de verpakking niet kan zeggen, is dit palette eigenlijk gecreëerd voor een neutrale look. De prijs? 37,10€.













Zo ziet Sunday Funday er dus vanbinnen uit. Alweer een boekje met wat meer uitleg en een grote spiegel wat nog bijdraagt aan het feit dat deze set echt zeer handig is om te reizen. Ohw..please niet letten op de deuk in de bruine oogschaduw. Ik wou een foto trekken maar werd afgeleid en liet mijn camera vallen, recht in de oogschaduw. Ik dacht trouwens dat ik de restjes oogschaduw van het palette had geveegd, maar was blijkbaar de bovenkant vergeten te checken :p Naast de Benetint vind je dus de ontbrekende brok oogschaduw..lol. In deze set zitten 8 producten.

Hoola (links bovenaan, onder het borsteltje *omg..was echt niet geconcentreerd wanneer ik foto's nam*): dit is de alombekende bronzer van Benefit.

Benetint: een rooskleurige stain voor de lippen en de wangen, ontstaan in 1977. Hij was oorspronkelijk bedoeld om de tepels van een exotische danseres een rozere kleur te geven, zo kan je hem dus ook gebruiken :p lol.

Lip shine in shimmering rose: een lipgloss in een vrij neutrale rose kleur, perfect voor de neutrale look waarvoor deze set bedoeld is.

Toasty liner: een donkerbruine eyeliner

4 oogschaduwen in shimmering bronze, pink satin, light shampagne en pretty in plum: een bruine, bronsachtige kleur, een lichtrose kleur, een champagnekleur en een donker paarse kleur.

Ik kocht in Inno ook nog een Yves Saint Laurent Touche Eclat in nr.2, ik had er al zoveel over gehoord en moest hem gewoon proberen dus heb ik hem maar gekocht. Wel pricy hoor.. 36€, geloof ik. Ik kreeg wel 20% korting met de advantage kaart van Inno.



Op Ebay kocht ik nog twee concealers, beiden van Maybelline. De ene is de Dream Mousse Concealer in Beige, de andere is de Mineral Power Concealer in Sand. Verzendingskosten inbegrepen betaalde ik ongeveer 10€ voor deze twee concealers. Ik weet dat jullie zeer vaak zien dat ik concealers aankoop en misschien vinden jullie dat ik er al genoeg heb, maar ik wacht echt op een concealer waarvan ik versteld sta. Als er suggesties zijn..Please let me know!!!!


Zo dit was alweer een shoplog..binnenkort komen er meer reviews! Als jullie reviews willen van sommige producten hier, laat dan gerust weten!

Dikke kus

Sofie



Snelle tip: Foundation matrix


Hey girlies

ik vond net op internet een hele handige tabel. Deze kan vooral handig zijn voor meisjes zoals ik die graag op het internet bestellen maar dan natuurlijk moeite hebben met de juiste kleur te vinden voor concealer, foundation of dergelijke. Wel.. op Temptalia vond ik een foundation matrix. Deze tabel geeft aan de hand van jouw foundationkleur bij MAC weer welke kleuren bij andere merken geschikt zijn voor jou. Heel handig als je 't mij vraagt.. Ik ga hier zeker gebruik van maken! De enige vereiste is dus dat je weet welke kleur je bij MAC hebt..

Hier kan je de tabel vinden: http://www.temptalia.com/foundation-matrix 

Dikke kus!

Sofie

Shopsessed: MAC en Inno


Hey gorgeous beauties!

Ja, I know.. alweer een shopsessed. Normaal gezien koop ik niet zo veel make up maar zoals ik al zei ik profiteer van het geld dat ik nu met mijn vakantiejob verdien. So, lets get started!!!

Ik ging maandag naar Brussel en kocht wat spulletjes in MAC en Inno. Ik kocht ook twee broeken en vier paar ballerina's..als jullie die ook willen zien, laat gerust een comment.



Bij MAC vroeg ik om een goede concealer en een foundation. De MUA was heel vriendelijk en probeerde verschillende dingen op me uit. De foundation was heel goed, maar geen van de concealers die ze bij me opdeed   stelde me tevreden :s Ik had nochtans over meerdere concealers goede dingen gehoord. De concealers dekten niet genoeg naar mijn mening of dekten niet op de manier dat ik dat wilde.. de ene concealer was ook te geel.. Ik vond mijn ding echt niet! Dan dacht ik: misschien hou ik gewoon niet van een concealer die lichter is als mijn foundation, ik gebruik namelijk meestal correctors (hebben een oranje ondertoon en zorgen zo voor een contrast met de blauwe kleur die je onder je ogen kan hebben). Aan de andere kant, word ik tegelijkertijd meteen herinnerd aan alle beauty guru's die zweren bij lichtere concealers omdat deze je ogen meer wakker zouden maken..Waarom lijkt het bij mij dan alsof ik de hele nacht niet geslapen heb???? :o Ligt het aan mij? aan de concealer? Heeft één van jullie hier ook problemen mee? 

Ik vroeg de MUA ook naar een poeder, de lustre drops, de magically cooling powder, een mooie blush en dat was het :p Spijtig genoeg was de magically cooling powder niet meer in voorraad, anders had ik die zeker gekocht! Het lijkt echt alsof je water op je gezicht doet, een zéér uniek product vind ik! Ik besloot uiteindelijk om de foundation (ik ben NC25), de mineralize skinfinish in medium, de lustre drops in Sun Rush en een prachtige cream blush in Lilicent te kopen.
















Ik ging ook naar Inno en zag dat er 20% korting was op de Revlon-producten. Na zo veel goeds te horen over de lipsticks en lipglosses, was ik bijna verplicht om ze te proberen. Dan liep ik voorbij de Benefit producten en werd ietwat tegengehouden door de hoge prijzen. Toen zag ik een setje met verschillende kleinere versies van producten die ik altijd al wel eens had willen proberen, de Finding Mr. Bright. Het setje kost 29,05€ wat ik nog ok vond omdat je in de set vier producten krijgt. Ik besloot nog even te wachten laar stapte na een half uurtje opnieuw de Inno binnen om de set nog eens te bekijken..I gave in en ik kocht hem dus én ik ben er zeer blij mee!



Bij Revlon zocht ik dus naar een lipstick en een ligloss. Ik deed wat swatches op mijn hand en kocht de lipstick in Blush en een lipgloss in Peach Petal, een hele mooie nude lipgloss! 













Van Benefit kocht ik de Finding Mr. Bright set, een setje dat vooral gericht is op 'brightening' zoals de naam het al zegt. De set bevat dan ook twee highlighters, een cheek en lip colour in een flashy kleurtje en een concealer om de ogen op te helderen. De concealer is natuurlijk de bekende Erase Paste. De highlighters zijn: High Beam en Girl Meets Pearl. De cheek en lip stain heet Posie Tint. In het doosje vind je ook een boekje waarin je wat meer informatie kan vinden over de vier producten.













Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en weet nu al dat ik echt plezier ga hebben met deze producten. 

Wat zijn jullie favo MAC-producten? Welke zijn de Revlon-must haves? Welk Benefitproducten moet een beautylover gewoon hebben? Tell me =D

Kisses beauties!

Dupe Alert: Mac Lipstick Angel


Hi Beauties of mine!

Vandaag is het tijd voor Dupe Alert.. In deze rubriek vertel ik jullie over een goedkoper alternatief dat ik tegenkwam voor een ietwat duurder product. Vandaag is dat duurdere product de bekende Mac Lipstick in Angel. Deze lipstick is één van de favorieten van Kim Kardashian. Angel is een nude kleur met een roseachtige tint. Voor mij is het een 'mijn lippen maar beter'-kleur. De Mac lipstick kost 17,50€ als ik het me goed herinner. De dupe die ik vond kost slechts 1€! Het is de ELF lipstick van de normale lijn in Classy..










De Mac verpakking ziet er, naar mijn mening althans, iets chiquer uit dan die van de ELF lipstick maar dat mag ook wel als je 16,5€ meer betaalt.


Op de swatch zie je bovenaan Angel en onderaan Classy. Op de huid lijkt Classy iets donkerder, maar op de lippen is er geen verschil te zien..




Hier zie je de lipsticks op de lippen *raar om je eigen lippen op foto te zien trouwens :p*. Door de flits lijken de kleuren wel iets lichter, maar bon.. Op mijn bovenlip heb ik Angel aangebracht, op mijn onderlip Classy.. Zien jullie een verschil?? Fantastisch toch!!! De lipsticks zijn bovendien niet alleen gelijkaardig op vlak van kleur, maar ook op vlak van hoe ze aanvoelen en dergelijke..

Ik hoorde hierover via youtube-guru Emily Noel (emilynoel83). 

Hope its helpful!

xoxo

Sofie

Shopsessed: Boozyshop


Hey Cuties!

Alweer een haul voor jullie.. zoals jullie zien hou ik echt van shoppen. Nu ik vakantiewerk heb profiteer ik dan ook ten volle van het geld en laat ik me helemaal gaan :p Onlangs deed ik mijn eerste bestelling op http://boozyshop.nl 

Enkele dagen nadat mijn betaling werd ontvangen, werd het pakketje aan mijn deur gebracht. Een groot pluspunt aan deze webshop is de goede communicatie met de vriendelijke Maaike. Je kan haar ook via Twitter bereiken (@boozyshop). Als ik de webshop één tip mocht geven dan zou het zijn om steeds het trackingnummer van het pakket automatisch door te sturen, dat geeft een extra gevoel van veiligheid bij het online shoppen. Momenteel gebeurt dit nog niet maar als je het vraagt, stuurt Maaike je trackingnummer zonder probleem door.

Nou ja.. genoeg rond de pot gedraaid! Ik kreeg dus mijn pakket geleverd, wanneer ik het opendeed zag het er zo uit.. =D


De eerste producten die ik kocht waren twee bodysprays van So...? De ene heet Kiss Me, de andere Superstar. Ze kosten slechts 3,49€! Ik vind dat vooral de Superstar echt lekker ruikt, iets chiquer.. iets volwassener. Hij ruikt een beetje fruitig, maar toch nog fris. De Kiss Me ruikt ook best lekker, een beetje als vanille met een klein vleugje sinaasappel ofzoiets. Njah ik ben niet echt goed in geuren omschrijven dus pardon me als ik er helemaal naast zit..ik kon het maar proberen hé =D


Ik kocht ook twee SUPERFLASHY blushes van Sleek (4,95€). Santorini van de Mediterranean collectie en Aruba van de Caribbean collectie. De verpakking ziet er superleuk uit.. Bij Sleek hebben de limited edition collecties altijd een leukere verpakking als de standaardcollectie. Zoals jullie op de foto kunnen zien zijn de blushes echt felrose en feloranje.. maar ik dacht: ik stap uit mijn 'comfort zone' en ik ga ervoor! Ik laat jullie nog weten hoe het afloopt met deze blushes..



Tenslotte kocht ik de Cleansing & Polishing tool van Sigma (38,95€). Ik was al lange tijd nieuwsgierig naar de Clarisonic..een gelijkaardig toestel, spijtig genoeg kost het meer dan 200€ wat men interesse lichtjes (:p) afzwakte. Toen ik hoorde dat Sigma dit toestel op de markt bracht, was ik dus meteen verkocht! Dit toestel kan je gebruiken om je huid te scrubben. Zowel die van je gezicht als van je lichaam. Je krijgt ook drie borstels bij het toestel geleverd: een zachte (rose), een medium (wit en rose) en een harde (wit). Voor je lichaam kan je bijvoorbeeld de harde gebruiken en voor je gezicht de andere twee. De medium om te scrubben en de zachte om je huid dagelijks te reinigen, samen met je favoriete cleanser. Dit is slechts een idee, je kiest eigenlijk zelf hoe je dit product gebruikt. Spijtig genoeg werkt deze tool op batterijen (niet bijgeleverd). Het zou gemakkelijker zijn als het toestel oplaadbaar was, maar gezien de prijs kan je daar geen probleem van maken. Oh ja.. het toestel is trouwens ook water resistant, je mag er dus mee douchen ofzo. Let op, het is niet waterproof: in bad laten vallen is dus geen goed idee! 

Ik ga dit product eerst een tijdje gebruiken, maar jullie mogen hier zeker een review over verwachten! Tijd voor de foto's..














Dit toestel heeft ook twee verschillen de standen: als je een keer op het knopje drukt roteert het borsteltje tegen matige snelheid, druk je nog eens roteert hij sneller. Om het roteren te stoppen, moet je nog een keer drukken.

In de doos vind je ook een handig boekje waarin je wat extra uitleg vindt over het product en de verschillende borstels.













Hopelijk vinden jullie het leuk dat ik alles wat ik koop aan jullie toon. Ik hou namelijk zelf heel erg van hauls omdat ze me ideeën geven om zelf dingen te kopen.. Laat maar weten wat jullie ervan vinden!

Kisses 'n love to you all, my beauties!

Sofie

Shopsessed: Sephora


Hey Beauties..

Zoals ik jullie in het vorige artikel al zei, heb ik een vakantiejob. Daardoor kan ik allerlei leuke spullen kopen die ik al lang wil proberen maar waar ik voordien geen geld voor had. Aangezien we in België geen Sephora hebben, deed ik een bestelling op de Franse website (http://sephora.fr). De verzendingskosten waren 9,95€ dus dacht ik: ik bestel meteen een heleboel zodat ik goed zit voor een tijdje..

De bestelling werd vrij snel geleverd, na 4 werkdagen werd deze doos aan mijn deur afgeleverd!


Toen ik ze opendeed zag ik een zak van Sephora met daaronder een doos van Sephora, waarin de meeste producten zaten. Ik kreeg ook een boekje van Sephora meegestuurd. Alles was goed verpakt en kwam in goede staat aan.










In de zak, zat het limited edition palette van Sephora. Het is zo een leuk palette, ik MOEST het hebben! Het bevat 40 oogschaduwen, 5 eyeliners, 15 lipglosses, 4 blushes en 2 bronzers! Daarbovenop krijg je een lege travel palette dat je zelf kan samenstellen met producten uit het grote palette! 















Daarnaast kreeg ik dus ook een doos van Sephora waar alle andere producten in zaten.. Ik vind de doos echt mooi, maar bovenal zeer handig als opbergruimte voor make up. Thank you Sephora!










Hieronder zie je de producten die ik kocht mooi bij elkaar. Als je een bestelling doet op Sephora mag je ook drie staaltjes uitkiezen, deze zie je op de rechtse foto.











Mijn aankopen:
- Viva La Juicy parfum van Juicy Couture (ruikt echt superlekker! maar heb ik nog niet in Belgische Parfumeries gevonden)
- Sampar Halé Simple (solden: maar 25€)
- Too Faced Chocolate Bronzer
- Sephora sculpting disk
- Yves Saint Laurent Rouge Volupté lipstick in 13 Peach Passion
- Sephora Lipgloss in Pink-o-lade (ook in promotie, ongeveer 2€)
- Bobbi Brown corrector in Bisque
- Bobbi Brown creamy concealer kit in Natural
- Bobbi Brown pot rouge for lips and cheeks in 2 Calypso Coral

Staaltjes:
- Lancôme Hypnôse mascara in Densifying Black
- Séphora instant moisturizer
- Givenchy Vax'in for youth
I know..ik ben nog jong, maar ik heb een vrij diep lijntje onder mijn ogen dat mij echt stoort omdat ik daardoor harder moet werken om mijn concealer goed aan te brengen. Door anti-verouderingsproducten hoop ik dit lijntje te kunnen verminderen :p Stupid? Possibly.. maar ik heb echt geen ander idee meer! Primer helpt niet.. Tips anybody!!!!???

Requests voor reviews?

Kusjes

Sofie

Shopsessed: ELF


Hey Beauties!

Als jullie me volgen op Facebook of Twitter weten jullie al dat ik onlangs een vrij grote bestelling deed bij ELF. Deze kwam supersnel binnen, al na 2dagen geloof ik! Fantastisch! Doordat ik als jobstudent werk, had ik nog geen tijd om de foto's online te zetten, maar hier zijn ze dan! Ik heb vrij veel gekocht, maar dat doe ik altijd bij ELF en vaak ook bij andere bedrijven om zo verzendingskosten te vermijden. Je kan voor dat geld namelijk nog producten bijkopen! Let's start..


Dit is de doos waarin de producten kwamen. Zoals je ziet zitten er heel wat goodies in het pakket.. 

Ik heb zowel producten van de gewone lijn als van de studiolijn als van de minerale lijn van ELF gekocht. Ik heb foto's genomen per lijn. Laten we beginnen met de gewone lijn van ELF, deze producten kosten allemaal €1!


- 2 Shimmering facial whips in golden peach en pink lemonade
- 1 Super Glossy Lip Shine in Pink Kiss (dit is voor een vriendin, ik heb alle kleuren van deze lipglosses al)
- 1 Eye crease brush
- 1 Eyelash curler
- 1 Lipstick in Classy
- 2 Waterproof eyeliners pens in black en coffee
- 2 Tinted moisturizers in Light beige en Honey (ik wist niet welke kleur ik moest nemen, dus koos ik er twee voor de zekerheid)
- 1 Clear mascara voor wimpers en wenkbrauwen
- 1 nagellak in coral (hij staat helemaal links op de foto, je ziet hem bijna niet maar ook deze is voor een vriendin. Ikzelf ga altijd bij een nagelstyliste)

Deze producten kocht ik van de studiolijn..ze kosten tussen 3,5€ en 7€


- 1 Complete coverage concealer in Light (op het eerste zicht lijken de kleuren me iets te licht voor mijn huidige teint, waarschijnlijk is deze concealer beter voor de winter. Waarschijnlijk zal ik dus deze concealer ook nog in medium bestellen)
- 3 Blushes in Pink Passion, Gotta Glow en Fushia Fusion (de andere kleuren heb ik al..hier komt zeker een review over!)
- 1 Stipple brush
- 1 Cream blush in Seductress (ik wilde nog twee andere kleuren, maar deze waren uitverkocht *sad*)
- 2 Cream eyeshadows in Dawn en Bronzed 
- 2 Tinted lip balms met SPF 15 in Mellow Melon en Peaceful Pink
- 1 Tinted moisturizer met SPF 20 in Sand (ik wilde eigenlijk de kleur Beige maar aangezien deze uitverkocht was en ik deze tinted moisturizer écht wou proberen, heb ik Sand genomen)
- 1 High definition poeder

Ik kocht ook deze 32 Piece eyeshadow collection in Everyday Basics (SUPERMOOI palette!)


Tenslotte kocht ik ook nog wat producten van de minerale lijn..deze producten kosten tussen 4€ en 6€


- 2 Mineral blushes in Rose en Coral
- 1 Mineral lipstick in Cool coral (ik wilde ook Runway Pink maar deze was uitverkocht *sad again*)
- 2 Mineral lipglosses in Fierce en Wild (perfect voor deze zomer, nu oranjeachtige lippen echt in zijn!)
- 1 Mineral concealer in Warm

Zo..deze producten kocht ik bij ELF. Jullie zullen veel van deze producten waarschijnlijk nog terugzien in reviews. Zijn er bepaalde producten waar jullie graag een review over hadden, mogen jullie dit altijd laten weten. Ook als jullie de producten niet in deze haul zien..misschien heb ik de producten al van vorige aankopen op ELF!

Kisses and much much Love for you all!!

Sofie

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.