MAC Oktober 2011 Wishlist


Hey beauties

Zo veel MAC-collecties op zo een korte tijd zijn echt niet goed voor mijn portefeuille! Ook deze maand heb ik enkele producten op mijn wishlist staan. Hoewel ik niet zeker ben of ik ze deze keer effectief allemaal ga kopen. Deze maand kan ik bovendien ook enkele collecties overslaan, aangezien deze in de permanente lijn komen.

MAC Fall Colour Collection

Hoewel dit een grote collectie is, toch een korte wishlist: de twee MSF's! Het zijn twee repromotes uit vorige collecties die waarschijnlijk vrij snel uitverkocht zullen zijn. De eerste keer dat ze uitkwamen, hebben namelijk veel mensen spijt gehad wanneer ze er niet meer waren. Op ebay werden ze daardoor tegen dikke prijzen verkocht. Thank you dus aan MAC voor de repromote. Of ik echt op alletwee verliefd zal zijn, valt nog af te wachten. Maar om spijt te vermijden, ga ik toch voor beiden. Ik kan ze nog altijd in een blogsale verkopen als ze uiteindelijk toch niet mijn ding zijn.

Lightscapade







Porcelain Pink







Styledriven


Aangezien deze collectie permanent verkrijgbaar wordt, behoren de producten niet tot mijn wishlist van deze maand. Op termijn ga ik de producten wel zeker eens uitproberen, maar dit kan nog wel even wachten.

Art of Powder


Deze collectie bevat mijns inziens enkel collector-items. Aangezien ik mijn geld goed kan gebruiken, heb ik dan ook geen zin om geld uit te geven aan producten die te artistiek zijn om te verpesten door er met je borstel in te swirlen. Bovendien zijn de reviews op Temptalia niet echt denderend en lijken de items nogal overpriced. Ik pas dus ook voor deze collectie.

Seasonally Supreme


Er is meer dan een lipstick uit deze collectie die ik wil proberen maar omdat de lipsticks normaal gezien toch permanent worden, wil ik voorlopig maar één lipstick kopen en dan het liefst in een kleur die ik nog niet heb. Asian Flower, it is.



Posh Paradise


Hmm.. nog een fantastische collectie but a girl has got to make choices. Neem WISHlist deze maand dan ook maar niet te letterlijk want als ik alle dingen die ik zou willen opschrijf, dan zou het veel zijn. Spijtig genoeg laat een studentenportefeuille dat niet toe, dus heb ik mijn best moeten doen om het lijstje te limiteren. Ik heb gekozen voor een van de paint pots, namelijk Imaginary. Verder wil ik zeker de Mattene Lipstick in Deliciously Forbidden. Misschien neem ik nog wel iets mee, we'll see..





Matchmaster


Alweer een collectie die tot het permanente MAC-gamma zal behoren en dus niet op mijn oktober-wishlist staat. Ik wil de foundation wel in de toekomst eens uitproberen, ben er toch wel benieud naar!

Zo, dat was het beauties.. welke producten uit de collecties staan er op jullie wishlist???

xoxo

Sofie

MAC Oktober 2011


Hi beauties!

Aangezien het einde van de maand september nadert, zijn we weer toe aan het overzicht van de MAC collecties die in oktober zullen uitkomen en dat zijn er heel wat. Er komen maar liefst 6 collecties uit, waarvan eentje enkel in de Pro-store beschikbaar zal zijn. Laten we beginnen bij het begin.

Op 1 oktober ligt de eerste en voor mij meest spannende collectie in de rekken bij MAC. De collectie heet Cindy Sherman voor MAC. Cindy Sherman is een Amerikaanse kunstenares en tevens het gezicht van deze collectie. Net als de Mac Me Over is deze collectie nogal uitgebreid. De collectie bevat 2 fluidlines (18€), een lip erase (16,5€), een paar valse wimpers (12,5€), 8 pigmenten (21€), 2 oogschaduwpaletten (38€), 8 lipsticks (18€), 4 lipglasses (17,5€), een bronzing powder (22,5€), 2 nagellakjes (12€), een mascara (17€), een kohl pencil (15,5€), een eyebrows lingering (16€), 5 kwasten (33,5-48€), 5 individuele oogschaduwen (16€), 4 chromographic pencils (21€), 2 MSF's (27,5€) en een jumbo pen ultimate eyeliner (21€).




De tweede collectie van oktober heet Styledriven. Deze collectie bevat allemaal producten die deel zullen uitmaken van de vaste collectie. Deze producten zijn 11 Pro Longwear lipcremes, 9 Pro Longwear lipglasses 10 Pro Longwear lippotloden en 16 Pro Longwear Oogschaduwen. De collectie komt op 8 oktober uit.







De volgende collectie komt eveneens op 8 oktober uit en is exclusief verkrijgbaar in de pro-stores. Deze Art Of Powder-collectie bestaat uit drie zeer artistieke producten. Een daarvan is een highlighter, de andere een oogschaduw en de laatste een bronzer.





De volgende drie collecties komen allemaal uit op 15 oktober. De eerste daarvan is de Seasonally Supreme-collectie. Deze collectie is een uitbreiding van de Sheen Supreme lipsticks. Er zullen 12 nieuwe kleuren beschikbaar zijn die hopelijk in de vaste collectie zullen blijven. 


Vervolgens komen we bij de Posh Paradise-collectie. In deze collectie zitten 10 Mattene lipsticks, 2 nagellakjes en 8 paint pots. 


Tenslotte zijn we bij de laatste collectie van oktober aangekomen: de Matchmaster-collectie. Met deze collectie komt de nieuwe Matchmaster-foundation met SPF 15 op de markt. De foundation heeft een semi-matte finish, medium dekking, reduceert fijne lijntjes en haar formule zorgt ervoor dat de huid minder snel gaat glanzen. Veelbelovend als je 't mij vraagt. De collectie bevat ook nog een schuine foundation kwast.




In onderstaande tabel vind je welke kleur van deze foundations overeenkomt met de standaardkleuren van MAC.

1.0 | NC15
1.5 | NW15
2.0 | NC20, NC25, NW20
3.0 | NC30
4.0 | NC 35, NC37, NW30
5.0 | NC40, NC41, NC42
6.0 | NW33, NW35, NC44
7.0 | NW40, NW43, NC45
7.5 | NC50, NC55
8.0 | NW44, NW45
8.5 | NW46, NW47
9.0 | NW48
9.5 | NW50, NW55
10.0 | NW58, NW60


Zo.. Dat waren ze! Aangezien de post al heel lang is door de vele collecties, zal ik mijn MAC wishlist voor deze maand apart posten! Die krijgen jullie overmorgen te zien!


Dikke kus!


Sofie


Foto's en info: thanks to temptalia.com en beautyscene.nl 

Blogsale Update


Hi Beauties

Ik heb nog wat producten aan mijn blogsale toegevoegd! Als je meerdere dingen koopt, kunnen we een prijsje maken. Bekijk zeker de blogsale-pagina eens!



Ecotools Kwasten
Nieuw
4€ - 4€ - 3,5€
Set: 10€ (met zakje)


YSL Parisienne 50ml
Gebruikt
35€ 
Dit moet verstuurd worden via pakketpost dus die kosten komen er wel nog bij
Hier geldt de 2€ verzendingskosten dus niet
We kunnen ook ergens afspreken zodat ik je de parfum gewoon kan geven






Benefit Confessions Of A Concealaholic
(gekocht via ebay, kan dus geen authenticiteit garanderen. Verkoper zei wel dat het echt was)
Sommige dingen een paar keer gebruikt, andere niet
€12


Coastal Scents Camo Quad Color Corrector
Paars en blauw niet gebruikt - groen en geel 2x gebruikt
7€



ELF Mineral Concealer in Warm
1xgebruikt
4€



ELF Studio Complete Coverage Concealer in Light
2 kleuren niet gebruikt - 2 kleuren 2x gebruikt
3€

Lots of shoppingfun!

xoxo

Sofie

NOTM: Navy Blue & Silver Roses


Hi beauties!

Deze maand heb ik alweer een Nail Of The Month voor jullie. Ik laat elke maand mijn gelnagels bijwerken. Soms ga ik voor de standaard French Tip, maar af en toe doe ik iets specialer. De NOTM's zullen dan ook niet elke maand te zien zijn aangezien een French Tip niet zo interessant is. Ik zal enkel over de andere designs een post maken.

Deze maand ben ik voor een donkerdere kleur gegaan. Een mooie metallic navy blue met daarop zilveren roosjes. Ik vind dit design echt zo mooi! 


Wat denken jullie ervan??

Liefs

Sofie

Blogsale Ladies!!!


Hi beauties!

Net als vele andere beautybloggers heb ik mijn collectie eens onder handen genomen. Ik heb gewoon te veel make up en besloot daarom om eens 'grote kuis' te houden. Alle producten waar ik onvoldoende naar grijp, moesten eraan geloven! Mijn Blogsale gaat nu dan ook officieel van start.

Je kan alle producten en uitleg vinden op de pagina 'Blogsale'. Mijn Blogsale-pagina zal nog regelmatig geüpdate worden, maar ik zal dit altijd laten weten.

Zijn er nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! 

Veel shopplezier, ladies!

xoxo

Sofie



The Body Shop Duo Body Butter


Hi beauties!

Jullie kennen hem wel: de welbesproken Duo Body Butter van The Body Shop. Sinds enkele maanden is hij verkrijgbaar en vele beautylovers zijn er gek op, maar wat denk ik nou van die Body Butter. Ik ga eerlijk zeggen ik had nog nooit een Body Butter van The Body Shop geprobeerd. Ik vond ze altijd vrij duur en ben er daarom nooit toe gekomen om er eentje aan te schaffen. Deze Duo Body Butter sprak me wel aan omdat het een vernieuwend concept is. Je krijgt een gewone bodylotion voor de normale huid en een body butter voor de drogere huid. Eigenlijk is dit perfect wat ik nodig heb: mijn benen zijn echt zeer droog, terwijl de rest van mijn lichaam normaal is. Toch bleef de prijs een struikelblok: 17€ voor wat bodylotion? Gelukkig hield TBS een actie voor de lancering van deze Duo Body Butter. Je kreeg een introductiekorting van 20%, wat de prijs op 13€ bracht. Naar mijn mening nog steeds ietwat pricy, maar door het vernieuwende concept kon ik hem tegen die prijs wel rechtvaardigen.


De Body Butter is beschikbaar in vier geuren: Floral Açaí, Vanilla, Macadamia en Sweet Pea. Ik was eigenlijk van plan om voor de Macadamia te gaan maar de geur was niet wat ik ervan verwachtte. Eigenlijk sprak geen van de vier geuren me écht aan. Ik vond ze allemaal ok, maar had niet dat hmm-effect dat ik soms wel bij andere bodylotions heb. Desondanks heb ik er toch eentje gekocht, ik ging voor de Floral Açaí. Dat was de geur die mijn vriendje het lekkerst vond.








Wat betreft de formule vind ik vooral de kant voor de drogere huid super. Hij smeert supermakkelijk uit, voelt glad aan en zorgt natuurlijk voor de nodige hydratatie. De lotion voor de normale huid daarentegen trekt, naar mijn zin, iets te traag in maar hij zorgt wel eveneens voor voldoende hydratatie. Voor die kant van het duo kan ik zeker een goedkoper alternatief vinden dat evenwaardig is.



normale huid - droge huid
Mijn conclusie: ik vind het zeker en vast een goed concept, hoewel het sommigen misschien zal storen als één kant sneller op is dan de andere. Wel vind ik dat TBS met meer geuren moet uitkomen, zodat ik wel dat hmm-effect krijg als ik aan de body butter ruik. Zou ik de Duo Body Butter opnieuw kopen? Voor 17€ waarschijnlijk niet. Als er een promotie aan de gang is en er enkele nieuwe geuren beschikbaar zijn, zou ik me wel kunnen laten verleiden. 


Hebben jullie een van deze body butters in jullie bezit? Zijn ze wel een must-have volgens jullie?


xoxo

Sofie






Confessions Of A Testaholic: DKNY Be Delicious Fresh Blossom Juiced


Hi cuties!

Onlangs kreeg ik bij een bestelling op ebay een sample van DKNY Be Delicious Juicy parfums. Een daarvan heb ik voor jullie getest: de Fresh Blossom Juiced (de roze variant). Zelf ben ik niet zo goed in geuren omschrijven. De geur is voor mij een frisse, maar bloemige geur. Dit is hoe DKNY de geur omschrijft; A medley of blushing blossoms and delicate petals. The scent begins with pink grapefruit and bright freesias. A rich, feminine, and fruity fragrance. Toen ik het parfum voor de eerste keer opdeed, had ik het gevoel dat ik de geur van ergens kende maar het deed me niet denken aan een parfum. Ik denk dat het mij herinnerde aan één van de geurverfrissers die we ooit in onze woonkamer hadden. De geur op zich vond ik niet slecht, maar ook niets speciaal. Hoewel deze geur voor een bloemige geur vrij fris is, heb ik het graag nog wat frisser of misschien iets minder bloemig? Njah zoals ik al zei ik ben niet goed in geuren omschrijven. Misschien komt het doordat de geur me deed denken aan een geurverfrisser, maar ik vind hem ook geschikter daarvoor dan voor een parfum. 



Verder kan ik wat zeggen over de verpakking. Het is de standaardverpakking van de Be Delicious parfums van DKNY. Mijn gevoel erover is een beetje hetzelfde als bij de geur: niet slecht, maar ook niets speciaal.

Persoonlijk zou ik dit parfum niet aanraden en ook nooit kopen. Maar zoals altijd bij parfums is dat heel persoonlijk. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur. Wie van jullie heeft dit parfum trouwens al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Liefs

Sofie

Shopsessed: Skin 79 BB Cream


Hi beauties!

Ik denk dat velen onder jullie het met mij eens zullen zijn als ik zeg dat beautyblogs slecht zijn voor de portefeuille! Spijtig genoeg worden ze er niet minder leuk door. Ik was een paar weken geleden weer eens aan het surfen door beautyblogland en kwam op een blog terecht waar ik een setje van BB cream samples zag van het toch wel gekende merk Skin 79. Ik wil al lang BB cream uitproberen, maar had geen zin om er veel geld aan uit te geven. Ik wist namelijk niet of ik de BB cream wel goed zou vinden. Een setje met samples was dus perfect voor mij. De blogster had bij het artikel ook een link geplaatst naar de ebay-verkoper bij wie ze het setje kocht. Ik ging meteen kijken en gelukkig waren er nog enkele sets beschikbaar. Dit is hoe het setje eruitziet.



Je krijgt vier verschillende soorten BB cream:Skin79 Pink Super+ BB, Skin79 Gold Super+ BB, Skin79 The Diamond Prestige BB en Skin79 Luminous Pearl BB. Elke tube bevat 5 gram product. 


Hier zijn al enkele swatches:


Ik ben superbenieuwd om deze producten uit te proberen!!! De meningen over BB creams zijn zo verdeeld, dus ik moest het wel uitproberen om te weten of ik hoor bij de voorstanders of bij diegene die er niet zo gek op zijn. Jullie mogen hier zeker een review over verwachten!

Hebben jullie al BB creams uitgeprobeerd? Welke? Wat vond je ervan? Like or not?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.