Estée Lauder Spring Collection: Topaz



Jaja, het is bijna alweer tijd voor de lente-collecties! Vandaag stel ik jullie die van Estée Lauder voor. Ze kreeg de titel Topaz. 


Ik ga jullie niet langer in spanning houden en toon jullie meteen de producten..

Pure Color Five Color EyeShadow Palette in Topaz Mosaic EUR 45,00 (limited edition)

Pure Color Intense Kajal Eye Crayon in Dramatic Black & Dramatic Teal EUR 19,00 (limited edition)


Sumptuous Extreme Mascara in Extreme Onyx EUR 27,00


Pure Color Illuminating Powder Gelée in Topaz Chameleon EUR 37,50 (limited edition)


Pure Color Gloss in Citron Kiss EUR 22,00 (limited edition)


Pure Color Sensuous Rouge Lip Color in Sultry Caramel, Sensuous Nude & Sublime Nectar EUR 25,00 (limited edition)


Pure Color Nail Lacquer in Teal Topaz EUR 20,00 (limited edition)


Een prachtige collectie als je 't mij vraagt! Mijn favorieten zijn het oogschaduwpalet en de illuminating powder gelée.

Spreekt de collectie je aan? Wat zijn je favorieten?

xoxo

Sofie

Info thanks to: beautyscene.nl


Tips & Tricks: Under-eye Concealing


Hey beauties!!!

Het concealen van donkere kringen is voor velen onder ons een echte uitdaging, althans dat is het toch voor mij! Je moet op zoveel dingen letten: het donkere wegwerken, zorgen dat de concealer niet creast, .. Noem maar op!  Mijn donkere kringen zijn datgene wat mij het meeste stoort aan mijn gezicht, ik heb dan ook al allerlei dingen uitgeprobeerd om ze zo goed mogelijk weg te moffelen. Door vanalles te proberen heb ik enkele trucjes gevonden die ervoor zorgen dat mijn concealer er veel beter uitziet.

1. Eerst primer aanbrengen
Dat mag zowel een gezichtsprimer zijn als een oogshaduwprimer. Door onder je ogen een primer aan te brengen, zorg je ervoor dat de concealer minder in de fijne lijntjes gaat. De primer vult de lijntjes namelijk wat op.

2. Je vinger gebruiken en deppen
Je lichaamswarmte warmt de concealer op, waardoor hij makkelijk wordt om mee te werken. Verder raad ik aan om concealer te deppen (zachtjes met de vinger in de huid drukken). Ik heb al van enkele guru's op Youtube gehoord dat je dit het best met de ringvinger doet. Ik gebruik echter ook vaak mijn wijsvinger. Het is belangrijk om te deppen en niet te wrijven. Als je wrijft, wrijf je namelijk ook je concealer weg waardoor je  donkere kringen uiteraard niet gaan verminderen.

3. Blotting paper
Nadat je de concealer hebt aangebracht, neem je een velletje Blotting Paper (ik heb er goedkope van ELF). Je scheurt een velletje in twee. Dan druk je lichtjes onder elk oog een stuk. Dit zal ervoor zorgen dat overtollige oliën worden geabsorbeerd. Ook hier mag je zeker niet wrijven. Heb je geen blotting papers, dan kan je ook een papieren zakdoek gebruiken.

4. Poeder om te setten
Vervolgens is het tijd om de concealer te setten. Hierdoor zal de concealer langer op zijn plaats blijven. Je kan om te setten gewoon je gezichtspoeder gebruiken ofwel een poeder dat je bij je concealer krijgt (zoals die in de Bobbi Brown Concealer Kit). Ik gebruik hiervoor een fluffige blending-oogschaduwkwast.

5. Oorstokje
Tot slot is het tijd om het geheel af te werken. Je neemt gewoon een simpel oorstokje en gaat hiermee door de fijne lijntjes. Ondanks alle vorige stappen kan het altijd zijn dat er wat concealer of poeder opgehoopt is in de fijne lijntjes, met het oorstokje kan je dit dan verwijderen.

Ik doe al deze dingen zeker niet elke dag, maar als ik er tijd voor had zou ik dat zeker wel doen. De dagen dat ik wel tijd heb om al deze stappen te doorlopen, ziet mijn concealer er echt veeeel beter uit.

Wat zijn jullie geheimen als het aan komt op under-eye concealing?


xoxo

Sofie

Nars Spring 2012 Color Collection


NARS Spring 12 Collection

Ook Nars brengt weer een fantastische lente-collectie op de markt! Kijk maar eens naar deze mooie producten!

Douce France Trio Eyeshadow

Trio EyeShadow

Paramaribo Duo Eyeshadow

Duo Eyeshadow

Lhasa Single Eyeshadow

Single Eyeshadow

Dark Rite Soft Touch Shadow
Soft Touch Shadow Pencil

Gaiety Blush

Blush

Bilbao Lipstick

Lipstick


Valparaiso Pure Matte Lipstick
Pure Matte Lipstick

Diamond Life Nailpolish

Nail Polish


De producten zijn nu al via de Europese Nars-webshop te verkrijgen. Ze verzenden zowel naar België als naar Nederland! Mijn favorieten uit deze collectie zijn het blauwe oogschaduwpotlood en de blush..

Wat zijn jullie favorieten?

xoxo

Sofie


Confessions Of A Testaholic: Lancôme Hypnôse Mascara


Hello girls!

Bij mijn bestelling op Sephora.fr kreeg ik een staaltje van de Lacôme Hypnôse Mascara. Ik was helemaal opgetogen omdat ik veel goede dingen over deze mascara hoorde. Spijtig genoeg ligt de prijs nogal hoog voor een mascara, vind ik. Een staaltje was dus ideaal.




Ik heb niet de gewoonte om veel geld uit te geven aan mascara. Ik gebruik voornamelijk mascara's van Maybelline of L'oréal die rond de 10-15€ kosten, wat ik eigenlijk al prijzig genoeg vind. Als het kan, bestel ik ze dan ook via Ebay omdat ze daar vaak goedkoper zijn. Ik vroeg me dan ook af of die high-end mascara's zoals die van Lacôme zo veel beter zijn dan diegene die ik heb. Als dat zo was, zou ik misschien wel bereid zijn om die 25€ neer te tellen. Tijd om te gaan testen dus.

De verpakking van de mascara is zwart met gouden details. Het is een vrij strakke, chique-ogende verpakking. Een leuke detail vind ik de curve in het flesje.


Het borsteltje van de mascara heeft niet echt iets speciaals op het eerste zicht. Het borsteltje is niet gebogen, maar gewoon recht.

De formule is vrij nat, naar mijn gevoel maar daar heb ik persoonlijk niet echt een probleem mee. Wel zorgt dat ervoor dat ik al eens plekjes heb onder of boven mijn ogen aangezien mijn wimpers van nature nogal lang zijn, maar hier let ik altijd op wanneer ik mascara heb aangebracht.

zonder mascara
Met Hypnôse

Was ik echt onder de indruk van de mascara? Niet echt. Doorgaans gebruik ik mascara's van de drogisterij en die werken voor mij even goed, sommige zelfs beter. Zeker wat volume betreft, doen andere mascara's het beter. Ik had ook de indruk dat de mascara nogal snel klontert en mijn wimpers ook niet allemaal gelijk langt maakt. In mijn review over de Maybelline Cat Eyes mascara zie je dat deze dat wel doet. De Hypnôse mascara kost bovendien 28,5€ in de parfumerie, wat ik sowieso te veel vind. Zeker aangezien je mascara's maar 3 à 6 maand mag gebruiken. Voor die prijs zou hij echt al extreem fantastisch moeten zijn.

Ik weet dat velen wel gek zijn op deze mascara, maar voor mij doet hij echt geen wonderen. Ik heb meer aan mijn mascara's van Maybelline en dergelijke.

Zijn jullie wel weg van deze mascara? Of een andere high-end mascara?


xoxo

Sofie

Philosophy nu bij Ici Paris XL


Toen ik dit bericht in mijn mailbox vond, was ik echt superblij! Ik moest het wel met jullie delen. Tijd om binnenkort eens Ici Paris XL binnen te wandelen.



Ontdek het wonder van philosophy

Alleen als u zich goed voelt, kunt u er op uw best uitzien. Dat is de filosofie van philosophy. In 2010 het snelst groeiende merk in de Verenigde Staten! De lijn van philosophy bestaat uit doeltreffende verzorgingsprogramma’s voor uw huid, zuivere geuren en een vrolijke bad- en bodylijn. 
Philosophy is vanaf nu exclusief verkrijgbaar in de webshop!

Lees verder en ontdek zelf waarom u ze niet mag missen!

Miraculeuze huidproducten
Resultaatgerichte huidverzorgingsproducten die gebruik maken van de laatste technologische ontwikkelingen.
Ontdek onze favorieten:



Miracle worker is de anti-ageinglijn  die het natuurlijk collageen ondersteunt en versnelde celvernieuwing stimuleert. De speciale pads zorgen voor een waarneembaar stralendere huid.






Purity made simple reinigt de poriën op een efficiënte en milde wijze.  In ëën stap reinigt u zowel uw gezichts-  als oogmake-up en hydrateert u uw gezicht!






Microdelivery exfolieert alle huidtypes en zorgt voor een gladde, stralende huid.



Feel good-parfums
De parfums van philosophy zijn helder, vrouwelijk en vertrouwd, doordat ze versmelten met je eigen individuele geur.



Plezier voor uw lichaam
Streel al uw zintuigen met de bath & bodyproducten.
De field of flowers-collectie ruikt naar een bloemenveld en de recipes and drinks-collectie doet u watertanden met o.a. raspberry sorbet en vanilla birthday cake.
Krijgt u er al zin in?
Probeer dan eens het recept dat op de flacon staat!


Zijn jullie hier ook zo blij mee? Welke producten willen jullie zeker proberen?
xoxo
Sofie

Sale: ELF & Booyshop



Januari is salesmaand, dus doen ook de webwinkels mee! Ik kreeg de laatste dagen deze leuke aanbiedingen in mijn mailbox en wil ze dan ook met jullie delen.

ELF










































Klik hier om naar de sale te gaan


Boozyshop










Klik hier om naar de sale te gaan

Gaan jullie bij een van deze webshops wat bestellen? 


xoxo

Sofie


MAC Blush in Stunner (LE)




De MAC blush in Stunner kwam uit met de MAC Me Over collectie. Het is dus een limited edition blush, wat ik echt zeer spijtig vind. Gelukkig doet MAC vaak repromotes. Ik hoop dan ook dat de blush in een van de toekomstige collecties van MAC terug opduikt.



Stunner is een vrij lichte blush, maar tegelijkertijd makkelijk op te bouwen. Zoals je waarschijnlijk al weet, heb ik dit persoonlijk liever dan een overgepigmenteerde blush waardoor je er al snel als een clown bijloopt. Zeker 's morgens ben ik niet altijd even oplettend en dan is te gepigmenteerde blush echt niet gezond voor mij. 

Op het eerste zicht lijkt Stunner niet speciaals qua kleur of qua textuur, maar ik heb geen enkele blush die in de buurt komt van Stunner. Hij geeft je een zeer subtiele, natuurlijke flush: in plaats van my lips but better, een soort van my cheeks but better. Ik doe hem bijna elke dag op en krijg supervaak complimentjes als ik hem op heb. Zelfs mijn moeder gaf me er een compliment over, wat me nogal verwonderde aangezien ze zelfs zelden make up draagt.



Verder heeft Stunner dé perfecte kleur voor mij en ik ben er zeker van voor vele anderen ook. Mijn beste vriendinnetje en mijn mama (ik had hem met de feestdagen bij haar gebruikt) zijn er namelijk ook verliefd op, hoewel ze beiden echt geen blushliefhebbers zijn. Nou ja ondertussen zijn ze het wel.

Als deze blush gerepromote wordt door MAC, ga ik zeker een back-up halen. Ik vind hem echt geweldig!

Kennen jullie deze blush? Welke blush is jullie favoriet?

xoxo

Sofie

Lush Three Gold Rings Bubble Bar


Met kerstmis kreeg ik een hele doos leuke Lush-spullen, vooral van de kerstlijn. Gisteren teste ik de Bubble Bar Three Gold Rings. De Bubble Bar voelt vrij zacht aan waardoor je ze gewoon kan verkruimelen. Ik wist niet welke hoeveelheid nou juist goed zou zijn, dus verkruimelde ik ongeveer de helft van de Bubble Bar. Dat was meer dan genoeg: in een mum van tijd had ik een bad vol heerlijk schuim. Zalig! Ik weet trouwens niet of het aan mij ligt, maar ik had de indruk dat de bubbels ook langer bleven dan wanneer ik badschuim gebruik.


Onze retro badkamer :-D
De geur van Three Gold Rings is moeilijk te beschrijven het heeft iets vanilleachtigs en doet me soms ook aan honing denken. Een ideale geur voor de winter, vind ik. De bubble bar bevat mirre, sinaasappelolie en vanille. De geur is niet overheersend aanwezig, maar je ruikt de bubble bar zeker wel. Hij heeft dezelfde geur als de Crème Anglaise bodylotion. Voor mij persoonlijk is dit echter niet meteen de geur waar ik heel de tijd naar wil ruiken. Ik vind de geur heerlijk om te ontspannen in bad, maar voor een bodylotion vind ik hem minder geschikt. 

Hebben jullie deze bubble bar al eens geprobeerd? Zijn er nog andere bubble bars die jullie mij aanraden?

xoxo

Sofie

Estée Lauder Blockbuster 2011 Swatches & First Impressions


Hi beauties

Voor ik de blockbuster kreeg, plaatste ik er al een artikel over waarin ik jullie naar meer info vroeg. Ik vond namelijk extreem weinig informatie over de blockbusters, terwijl ze zo'n goede deal lijken. Een echte review kan ik nog niet geven aangezien ik de producten daarvoor nog niet lang genoeg heb, maar ik kan jullie wel swatches tonen en zeggen wat mijn eerste indruk van de producten is.





In het palletje bovenaan rechts bevinden zich twee bronzers en twee blushes. Ze zijn allemaal goed gepigmenteerd en voelen zeer zacht aan. Er is een lichtere, meer natuurlijke blush, een barbieroze(achtige) blush, een lichte bronzer en een wat donkerdere bronzer. Ik vind het positief dat er wat variatie in het pallet gebracht is zodat het voor elke tint en elke voorkeur toch matcht. Wel moet ik zeggen dat geen van de bronzers zeer donker is.



Het pallet links bovenaan in de tas is een oogschaduwpallet. Er bevinden zich 18 oogschaduwen in. Iets wat ik meteen minder goed vond is dat de kleuren heel hard door elkaar staan. Daarmee wil ik zeggen dat ik het handiger vind wanneer de oogschaduwen al wat gegroepeerd staan (kleur per kleur of dergelijke). Dat maakt het, vooral 's morgens, makkelijker om te kiezen. Wat betreft de pigmentatie is deze zeer afwisselend: sommige zijn zeer goed gepigmenteerd, terwijl andere helemaal niet aan mijn verwachtingen voldoen. Op vlak van zachtheid en poederigheid wordt dezelfde lijn doorgetrokken: er zijn oogschaduwen die zeer zacht aanvoelen en totaal niet poederig zijn, terwijl andere helemaal niet zacht aanvoelen en echt wel poederig zijn (wat ik eerlijk gezegd niet verwachtte van Estée Lauder). Het kan natuurlijk ook aan het pallet liggen, doordat het een uitvoering is tegen een lagere prijs, kan het zijn dat de kwaliteit niet dezelfde is als die van de doorsnee Estée Lauder-oogschaduwen. Ik heb er echter geen in mijn bezit om dat te vergelijken. Afgaande op de oogschaduwen die ik in dit palette vind, ben ik echt niet onder de indruk van de kwaliteit. De oogschaduwen van Urban Decay bijvoorbeeld zijn veeeeeel beter van kwaliteit.


Hieronder zie je de eerste rij oogschaduwen. De eerste, witte kleur is zogoed als onzichtbaar. Over het algemeen vond ik de kwaliteit van de kleuren op deze rij niet echt denderend, zeker niet voor een duurder merk.


Dit zijn dan de swatches van de tweede rij oogschaduwen. Op deze rij waren de meeste kleuren wel zeer zacht en goed gepigmenteerd. Vooral de lichtere kleuren lijken minder pigmentatie te hebben en poederiger te zijn.


De kleuren op de derde rij waren ook beter gepigmenteerd en minder poederig. 


Tenslotte zaten er ook drie oogpotloden, drie lippenstiften en een lipgloss in de tas. De démaquillant ga ik uiteraard niet swatchen en ook de mascara zal ik jullie op een later tijdstip tonen. Ik wil hem nog niet openen omdat ik momenteel voldoende mascara's heb en dan zou hij alleen maar uitdrogen. Jullie houden nog een review van me te goed.

De oogpotloden zijn bruin, zwart en kaki. Stuk voor stuk zijn ze goed gepigmenteerd en brengen ze makkelijk aan. Als ik dan al een opmerking mocht geven, zou ik de kaki-kleur iets minder donker maken. Zodat het kaki meer tot zijn recht komt (en het minder bruin of lichtzwart? lijkt).

De lipsticks zijn in een bruinachtige kleur, een roze kleur met parelmoerachtige glans en een rood-oranje kleur. Eerlijk gezegd is geen van de lipsticks echt in een kleur die ik zou kiezen, maar dat is anderzijds wel een goede kans om eens iets nieuws te proberen. Ze hebben een goede pigmentatie en brengen zeer glad aan.

Tot slot is er de lipgloss. Deze komt in een fuschiaroze kleur met glitters. De kleur is slechts licht aanwezig, maar dat is zo bij de meeste glosses. De glitters mochten voor mij wel iets minder, maar zijn niet echt over-the-top. Mijn eerste indruk was wel dat de gloss nogal aan de plakkerige kant is. 

oogpotloden: bruin-zwart-kaki
lipgloss
lipsticks: Barely Nude - Candy - Wild Ginger
Zo dat was de Estée Lauder Blockuster 2011. Ik vond het een zeer leuk cadeau en vind het een ideale manier om eens wat dingen van Estée Lauder uit te proberen. Het is echter niet iets wat ik elk jaar zou kopen aangezien er altijd wel dingen in zitten die je persoonlijk minder mooi vindt. Ook ben ik niet zeker dat de kwaliteit van de producten in de blockbuster echt representatief is voor Estée Lauder. Het is vaak zo dat merken bij sets die ze aan een lagere prijs aanbieden, ook voor minder kwaliteit gaan (om de prijs te drukken en het haalbaar te maken om de set tegen de lagere prijs aan te bieden). De Estée Lauder Blockbuster kost 89,4€ maar vele parfumeries geven kortingen aan klantenkaarthouders van zo'n 20%, wat de prijs op iets meer dan 70€ brengt. 

Hebben jullie de Blockbuster al eens gekocht? Is dit iets voor jullie?
Wat de oogschaduwen betreft, kunnen jullie me vertellen wat de algemene kwaliteit van Estée Lauder-oogschaduwen is? Ook niet echt denderend of juist wel?

xoxo

Sofie 




Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.