Persevent || Philosophy


Wat was ik blij toen Philosophy naar België kwam. Het is zo'n heerlijk merk en de verpakkingen zijn echt super! Toen ik een uitnodiging voor een Philosophy-persevent in mijn mailbox, was ik dan ook in de wolken.  Het event vond plaats in een très chique hotel in Antwerpen, hotel Julien. Achter een zo-zo buitenkant, verschuilt een prachtig interieur. Een adresje om te onthouden! Maar goed, Philosophy dus. Er was een hele kamer in Philosophy-stijl ingericht, zo mooi! Ik wou dat ik zo'n kamer en badkamer had #heaven


Ikari Huidanalyse


Ikari is een nieuw cosmeticamerk, ontwikkeld door Dr. Karavani. Na jarenlang onderzoek ontdekte hij samen met een team van specialisten de taal van de huid. Tijdens dit onderzoek heeft men ook een hele reeks bestaande verzorgingsproducten getest, maar niets bleek te voldoen. Geen enkel product is ideaal voor een bepaalde huid, dat was de conclusie.

Ikari komt met nieuwe inzichten op vlak van de huid en deelt mensen niet in als: met een droge huid, met een vette huid, met een gemengde huid maar zoekt naar een oplossing op maat aangezien elke huid ook uniek is. (Sorry, de marketeer in mij verplicht het mij te zeggen: very 2012! Oplossingen op maat zijn iets waar de consument steeds meer naar op zoek is. Dikke pluim voor Dr. Karavani)


Review || Chagrin Valley Bananas & Cream Complexion Soap


Toen ik een tijdje geleden gecontacteerd werd door Present In The Box met de vraag of ik een Chagrin Valley product wilde testen, moet ik eerlijk toegeven dat ik niet wist wat Chagrin Valley producten waren.

Chagrin Valley is een eco-vriendelijk familiebedrijf uit Amerika. Ze produceren natuurlijke en gecertificeerde organische, handgemaakte huidverzorgingsproducten. Alle producten zijn diervriendelijk en biologisch afbreekbaar. Ze hebben een heel aanbod van zepen, shampoo en whipped shea. Ik mocht van Present In The Box de Bananas & Cream Complexion zeep testen.



Gastartikel || Beautytips voor de winter


Elke dag wordt het weer een beetje kouder in België. Het is nu volop herfst, je winterjas hangt alweer aan de kapstok en de winter staat voor de deur. Kou, sneeuw, wind. Dit zijn typische dingen die je in de winter tegenkomt als je naar buiten gaat. Heel erg leuk, maar voor je huid is het niet allemaal even goed. Hieronder kan je een aantal tips vinden waardoor je huid helemaal winterproof wordt.


MAC Halloween looks


Halloween wordt al heel lang gevierd in Amerika en ondertussen is de trend ook overgewaaid naar Europa. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan, maar ik weet dat vele anderen wel meedoen met Halloween. Heb je geen inspiratie voor Halloween? Weet je nog niet hoe je je gaat opmaken die dag? Dan kunnen deze face charts, ontwikkeld door professionele MAC make-up artists, je misschien wel inspireren. 
  1. The Hunger Games
  2. The Great Gatsby
  3. Marilyn Monroe
  4. Cat Women
  5. Gotye
  6. Nicki Minaj


Doe jij mee met halloween?
Hoe ga jij verkleed?

xoxo

Sofie


Beautytip || Jojoba-olie


Jojoba-olie is een veelzijdige olie die bij veel beautyliefhebbers erg geliefd is. Ook ik heb altijd een flesje jojoba-olie staan, gewoon omdat ik de olie voor zo veel dingen kan gebruiken. De laatste tijd haal ik mijn flesje steeds meer boven. 


Shopsessed || The Body Shop


Vroeger was ik nooit echt fan van The Body Shop maar nu ik meer producten ontdek, is dit sterk verandert. Onlangs bracht ik een bezoekje aan de winkel met mijn mama. We gingen elk met twee producten naar huis. 


Ik zal jullie eerst de producten van mijn mama wat beter laten zien. Zij koos de BB cream en een pressed powder. Zij heeft het normaal niet zo op foundation en vond het aangenaam dat een BB cream lichter aanvoelt. De poeder kocht ze om een glimmende huid te vermijden. Ze ging voor de Pressed Face Powder en niet voor het all-in-one poeder uit dezelfde lijn als de BB cream omdat deze laatste meer dekking zou geven en dat heeft ze niet nodig. 



Op aanraden van de MUA ging ze voor de kleur 01. Hoewel het de lichtste kleur is, is hij niet superlicht. Gelukkig is de dekking zeer licht, waardoor lichtere huidjes hem waarschijnlijk ook wel nog kunnen dragen. De BB cream is wit met pigmentbolletjes erin. Eens je begint te wrijven, breken de pigmentbolletjes en krijgt de crème kleur.



Voor de Pressed Face Powder raadde de MUA haar 03 aan, dus nam ze die mee naar huis. Ik denk dat de pressed face powders dan wel kleuren hebben die geschikt zijn voor zeer lichte huiden. Bij het poeder zit een sponsje maar een kwast is toch altijd handiger, vind ik.




Nu mijn aankoopjes. Ik kocht een blush en een concealer. Beiden maken deel uit van de All-in-one collectie. Ook ik ging te rade bij de MUA voor de kleur van de concealer. De kleur 01 zou perfect zijn, ik vond hem er vrij licht uitzien maar vertrouwde toch op haar mening. Hij is oké qua kleur maar zal beter werken als ik terug helemaal mijn winterkleur heb. Wat me ook opviel is dat hij heel geel van ondertoon is, met mijn huid werkt dat wel maar ik betwijfel dat het voor iedereen een goede optie is.






Het laatste item dat mee naar huis ging is een blush, de All-in-one blusher in Ginger. Het is een perzikroze kleur met bruine ondertonen, alé in mijn ogen dan. Een zeer mooie kleur voor de herfst. In de pan zie je wat glitters, maar deze zijn niet zichtbaar op de kaken (anders was dit een no-go voor mij).





Samen waren we rond de 40€ kwijt, geen slechte prijs voor 4 producten. Jullie mogen hier zeker nog reviews over verwachten. Ik heb in ieder geval een positief gevoel bij de nieuwe all-in-one lijn van TBS.

Heb jij één van deze producten al eens uitgeprobeerd?

xoxo

Sofie

Review || ELF Glitter Eyeshadow Beachy Chic


Een van de nieuwere producten van ELF, zijn de Glitteroogschaduwen. Normaal gezien heb ik het niet zo op glitter, maar hou ik meer van shimmer. Desondanks was ik toch benieuwd om deze oogschaduwen uit te proberen. Ze worden namelijk beschreven als intens en langhoudend, wat toch wel redelijke beloftes zijn als je weet dat deze oogschaduwen maar 2,50€ kosten. Bovendien bevatten de oogschaduwen 4gram product, wat bijvoorbeeld 2,5 gram meer is dan een MAC-oogschaduw.


Review || Starbucks Bottled Frappucino


Een tijdje geleden zag ik in de Carrefour flesjes koude koffie staan van Starbucks. Aangezien ik ze nu op vele blogs zie passeren, dacht ik maar even mijn mening mee te geven.


Shopsessed || Nectar Of Nature


Eergisteren stelde ik jullie het nieuwe beautymerk van Carrefour voor: Les Cosmétiques Design Paris. Mijn favoriete lijn binnen dat merk was Nectar Of Nature. Toen ik onlangs in de Carrefour rondliep, zag ik dat enkele van mijn favoriete producten al in de winkel lagen, dus die gingen mee naar huis. Resultaat: een mini-shoplog.

Ik nam twee body milks mee naar huis: een met notenolie (die naar crème brulée ruikt) en een met mangoboter. Verder belandde ook de douchecrème met amandelmelk en pulp van perzikken in ons karretje. Ze ruiken allemaal zoooooo goed, niet normaal!


Wedstrijd || Gratis Duo-Ticket Brussel Fashion Days


Namens Make Up Forever mag ik een duo-ticket weggeven voor de Brussel Fashion Days. De winnaar zal samen met zijn partner/vriend/vriendin/... een modeshow (start 21u30) mogen bijwonen en daarna kunnen genieten van een heuse party! Meer info en het programma vind je hier


Deauty Oktober 2012 || So worth it!



Ja! De eerste officiële Deauty box is binnen, de vorige was nog een pre-launch versie dus wisten we eigenlijk niet goed of de kwaliteit wel zo hoog zou blijven maaaar.. so far, so good! Het enige wat ik kon denken toen ik de doos zag, is: Gaat hij nu echt zo goed zijn als de vorige keer? Nope! Nog beter! Deze box bevat maar liefst 3 full size producten en de andere zijn alweer luxe-staaltjes! Love it!


Beautynews || Les Cosmétiques Design Paris


Mooi zijn is geen luxe, maar een recht! Als dat geen pakkende slogan is, dan weet ik het niet meer.


Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik naar het persevent van Les Cosmétiques Design Paris mocht gaan, maar ik heb met opzet nog eventjes gewacht om het verslag online te zetten. Het merk wordt namelijk pas officieel gelanceerd op 7 november en ik wil zeker niet dat jullie deze lancering uit het oog verliezen. Les Cosmétiques Design is de verzamelnaam van verschillende nieuwe beautylijnen van Carrefour. Onder deze verzamelnaam zullen maar liefst 339 nieuwe producten op de markt komen.

Review || Only You Herfstnagellakken



Na het Ici Paris XL Event kregen we de Only You herfstnagellakjes mee naar huis. Stuk voor stuk mooie kleurtjes en ook een mooie variatie tussen licht en donker. De lakjes brengen erg makkelijk aan, het kwastje is niet te dik maar ook niet te dun. Met twee laagjes kan je een volledige dekking bereiken, ook met lichtere lakjes. Ik merkte wel dat wanneer ik mijn handen in het licht hield, het bovenste deel van mijn nagels soms nog ietwat doorzichtig was. Om dat te vermijden zou je een derde laagje kunnen aanbrengen, maar ik vind het niet nodig. De lakjes drogen vrij snel, wat voor mij echt een must is. Ik haat lang wachten! Het wordt bij mij altijd een heel geknoei (lees: nagellak op kleding etc, nagels die opnieuw gelakt moeten worden, ...) als lakjes niet snel opdrogen.

Ik was trouwens blij verrast over hoe lang de lakjes op hun plek blijven. Pas na een dag of vijf kreeg ik last van chipwear, helemaal niet slecht voor lakjes van minder dan 5€. Jaja, ze kosten maar 4,95€. Echt een goede prijs, gezien de kwaliteit van deze nagellakjes.

Ik vind ze allemaal mooi, maar mijn favorieten Free and Easy  (eigenlijk het tegenovergestelde van Chanel Peridot) en Mystified. De roze, Happiness, vind ik ook erg mooi. Hij heeft iets anders dan al mijn andere roze lakjes, misschien een tikkeltje mauve ofzo, maar hij is in alle geval echt pretty. 

Serendipity
Free and Easy
Happiness 
Mystified
Sparkling
Het was mijn eerste keer dat ik Only You-lakjes probeer en ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast. Bij mijn volgend bezoek aan IPXL ga ik de lakjes zeker eens van dichterbij bekijken. 


Heb jij de Only You lakjes al eens geprobeerd?
Aanraders voor leuke kleurtjes?

xoxo

Sofie

Review || Lush Father Christmas


Nooit gedacht dat ik het zou zeggen: ik heb een bad genomen met de kerstman! #Lame Bon, vandaag dus opnieuw een review van een product uit de Lush kerstcollectie. Dit keer de Father Christmas Bath Ballistic. 


Persevent || Opening MUDstudio



MUD of Make-up Designory is een merk van Amerikaanse bodem. Naast make-up heeft MUD ook haar eigen school met tal van opleidingen. De MUDschool is trouwens de grootste make-up school ter wereld! Goed nieuws voor ons want dit fantastische merk én haar school zijn nu ook in België te vinden! Ik ging samen met mijn beste vriendinnetje naar het openingsevent en kon alvast enkele foto's maken van de producten en het interieur.






De receptie vond plaats in de zaal ernaast, waar er ook make-up artists in actie te zien waren. For your information: het thema was Beauty & The Beast!







Special guest en Beauty van dienst was Tania Dexters. Hier zie je haar met The Beast! Meer foto's vind je op de Facebook-pagina van MUD België.

Bron
Er waren ook enkel MUA's waarbij we ons konden laten opmaken. Ik heb dit niet laten doen, maar de lieve Frauke en haar vriendin wel. Wat vinden jullie ervan?




MUD heeft niet enkel een school maar ook een shop met fantastische producten. In de school worden trouwens niet enkel professionele opleidingen aangeboden maar je kan er bijvoorbeeld ook verschillende workshops gaan doen. Je betaalt dan niet voor de workshop, maar enkel voor de gebruikte producten. Een superleuk concept, als je 't mij vraagt! Meer info over de workshops vind je hier. Alles wat je hoeft te weten over de make-up school of de professionele opleidingen vind je hier. Ik ben in ieder geval enthousiast over dit nieuwe merk en benieuwd naar meer!

Bedankt voor de uitnodiging, Gianni! Heb me echt geamuseerd!

Casinoplein 5
8500 Kortrijk

Kenden jullie Make-up Designory al?

xoxo

Sofie

Nu op Maccosmetics.be || By Request, Carine Roitfeld & Prep+prime Natural Radiance


Ik hou mijn centjes voorlopig aan de kant voor de Holiday collectie, maar ik weet dat sommigen onder jullie al even op deze collecties zaten te wachten. Wel, ze staan nu op maccosmetics.be!

MAC By Request

MAC liet haar fans stemmen op de producten die zij terug wilden zien. In de afbeelding hieronder staat de uitslag. Deze producten zijn nu opnieuw beschikbaar!

Bron: vampyvarnish.com


Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Blogarchief

Mogelijk gemaakt door Blogger.