Review || Rimmel Precious Stone Nail Polish


Dit artikel is om de één of andere reden te vroeg online gekomen, geen idee hoe dat komt. Hij heeft maar een uurtje ofzo online gestaan dus ik denk dat niet al te veel mensen het artikel al gelezen hebben. Sorry als je dit nu een tweede keer ziet verschijnen.

Bij feestdagen horen natuurlijk ook feestelijke nagels en met de Rimmel Precious Stone High Coverage naggellakjes kan dat zeker niet misgaan. Deze prachtige glitterlakjes komen in twee kleuren: Ruby Crush en Diamond Dust.


Goedkoper online shoppen, yes please!


Ik ben een echte online shopper maar de laatste tijd zit ik nogal krap bij kas. Ja, ik heb te veel geshopt en mijn studentenbudget is almaar meer aan het slinken. Bij mijn laatste shoppingtripje doorheen een hele reeks online winkels was ik dan ook op zoek naar enkele kortingscodes. Ik kwam terecht op de solden-website. Solden is een website met tal van kortingscodes voor allerlei winkels uit verschillende categorieën. Voor ieder wat wils dus.


You know me, ik ben een beautylover dus voor mij waren er drie websites die eruit sprongen: Asos, Zalando en Yves Rocher maar er zijn ook heel leuke kortingen voor andere webshops. Erg interessant wanneer je gaat reizen of als je graag online kleding koopt.

Ik ben in ieder geval al ingeschreven voor de nieuwsbrief want wie weet kom ik net die kortingscode tegen waar ik op zat te wachten. Sinds ik de site ken, shop ik niet meer online alvorens te checken of ik geen leuke kortingscodes kan meepikken.

Kende jij Solden.be al?

xoxo

Sofie

Secret Twitter Santa 2012


Dit jaar deed ik voor het eerst mee met Secret Twitter Santa. Het is een initiatief van de lieftallige Roxanne waarbij je als anonieme Santa voor een persoon een cadeautje samenstelt en opstuurt. Op kerstdag mogen dan alle cadeautjes opengedaan worden en ontdek je wie je geheime Kerstman was (meer info vind je hier).

Mijn Santa was Sara en ze bezorgde mij een superleuk pakje.


Review || ELF Lip Exfoliator


In de wintermaanden heb ik meer dan ooit nood aan een goede exfoliërende scrub voor mijn lippen. Zonder kan ik namelijk echt geen lipstick dragen. Met al die velletjes zou het er toch niet uitzien. Normaal gezien maak ik mijn lipscrub zelf  of gebruik ik er eentje van Lush maar toen ik op de ELF-website deze lip exfoliator zag staan, was ik meteen benieuwd. Ik bestelde hem en sloeg meteen aan het testen.





Merry Christmas, liefste lezers

Maak er een gezellige dag van met veel liefde en cadeautjes (of course)!

xoxo

Sofie

Review || Bio Beauté By Nuxe Cold Cream Gelaatscrème


Koude, regen, ... mijn huid moet er niet zo van weten. Hoewel ik een gemengde huid heb, krijg ik in de winter wel eens last van droge vlekjes. I hate it want als je huid er niet goed uitziet, moet je al wat meer moeite doen om je make-up perfect te krijgen. Ik maakte enkele maanden geleden op een event kennis met de Cold Cream-lijn van Bio Beauté. Een reeks verzorgingsproducten voor mensen met een droge tot zeer droge huid. Door de veranderingen in mijn huid tijdens de koudere maanden, veronderstelde ik dat een iets meer voedende crème geen kwaad kon. Vandaag vertel ik jullie mijn bevindingen over de gezichtscrème.


Cadeautip || Pupa Palette in 03 Fashion


Cadeautjes kopen is niet altijd even gemakkelijk maar soms kom je iets tegen waarvan je denkt: ja, dit is nu eens een ideaal cadeau. Wel, dat gevoel had ik toen ik dit palet van Pupa ontving. Dit is nu eens een perfect palet voor een tienermeisje dat net met make-up begint. Waarom? Het ziet er leuk uit, is compact, origineel en bevat zowel je lipmake-up als je oogmake-up.



Beautynews || Yves Rocher Parfums


Yves Rocher is eigenlijk een merk waar ik te weinig aandacht aan schenk. Shame on me want het is eigenlijk een fantastisch merk. Ze hebben goede skincare, mooie make-up en heerlijke parfums. Wel, vandaag wil ik het met jullie over die laatste categorie hebben. Tot voor kort wist ik namelijk niet eens hoe heerlijk die parfums wel waren. Ik geef het toe, ik had eigenlijk nog nooit de tijd om eens aan de geurtjes van Yves Rocher te sniffelen (oké, een beetje een dubbelzinnige zin.. maar ik heb het dus over het merk). Tot er enkele geurtjes in mijn brievenbus vielen en ik geef toe, deze parfums zijn misschien wel een van mijn favoriete ontdekkingen van het voorbije jaar.


In januari en februari komt Yves Rocher met maar liefst drie nieuwe parfums, wel het is te zeggen: twee nieuwe en een special edition van een bestaand parfum. Laten we van start gaan met de nieuwe herengeur.

Deauty || December 2012


Yes ladies and gents! Ik heb zonet de Deauty box van deze maand ontvangen en alweer ben ik superblij met mijn abonnement. Ik vind het zo leuk om nieuwe merken en nieuwe producten te leren kennen! Bovendien is het ontvangen van de box als een maandelijks cadeautje aan mezelf, zomaar.


Review || Nuxe Huile Prodigieuse


De Huile Prodigieuse van Nuxe is toch wel een bekend product. Ik was dan ook thrilled toen ik deze olie mocht testen! De Huile Prodigieuse is een droge olie die je kan gebruiken voor je lichaam, gezicht en haar

Deze droge olie met 98,1% natuurlijke ingrediënten is een unieke combinatie van 30% kostbare plantaardige oliën en Vitamine E om gelaat, lichaam en haar in één beweging te voeden, te herstellen en te verzachten.


Review || Pupa Lasting Color Glossy Nail Polish in 810 Copper Déco


Jullie konden onlangs lezen hoe ik het merk Pupa beter leerde kennen. In dat artikel vertelde ik jullie al kort over de Déco collectie voor de feestdagen en liet ik jullie al enkele producten zien. Misschien eerst even over die collectie:

Pure lijnen, chique schoonheid en klassieke elegantie zij de stilistische kenmerken van deze make-up, zowel qua mood als in de details. Elegante en heldere kleuren worden verrijkt met kostbare tinten en een metallic-afwerking voor een verfijnd en vrouwelijk effect.


Echt een prachtige collectie. Intussen heb ik één van de producten getest, namelijk het lakje in Copper Déco. Aan de reacties op mijn verslag van het persevent, kon ik merken dat Pupa wel bekend stond om haar lakjes. Ik was dan ook superblij toen ik er eentje mocht uittesten.

Confessions Of A Testaholic || Lancôme Bi-Facil Make-up Remover



Oké, ik zal eerst even toelichten waarom hier een bijna leeg flesje op de foto staat. In een onhandige bui had ik het flesje omgestoten met als gevolg dat de helft van de inhoud verdwenen is. Excuses dus voor de not so pretty foto's.

Lancôme Bi-facil is een make-up remover die uit twee delen bestaat: een op waterbasis en een op oliebasis. Door de combinatie van beide verwijdert de remover heel makkelijk je make-up, zelfs al is die waterproof. Hij is ook geschikt voor gevoelige ogen.

Review || The Body Shop Kerst 2012 Make-up


In mijn laatste artikel konden jullie al mijn mening lezen over enkele kerstproducten van The Body Shop. Nu ga ik jullie vertellen wat ik van hun kerstmake-up vind d.m.v. een reeks mini-reviews.


Review || The Body Shop Cranberry Joy Shimmer Lotion & Vanilla Bliss Hand Wash


Dat The Body Shop enkele fantastische producten uitbrengt deze kerst, konden jullie al lezen in mijn verslag van het persevent. Vandaag wil ik jullie dan ook mijn mening geven over twee producten: de Cranberry Joy Shimmer Body Lotion en de Vanilla Bliss Hand Wash.


Tip || Leuke Giftsets


De feestdagen komen eraan en het is altijd leuk om iemand te verrassen met een tof cadeautje. Vandaag wil ik jullie enkele sets laten zien. 

Om te beginnen het koffertje 'Goddelijke Olie' van Caudalie. De Goddelijke Olie van Caudalie wordt her en der geprezen en is ondertussen uitgegroeid tot een must-have voor elke beautylover. 


DIY || Potjes van kaarsen hergebruiken



Vind jij het ook zo zonde om die mooie glazen pot van je kaars zomaar weg te gooien eens je kaars opgebrand is? Wel, ik ook. Vandaag ga ik jullie tonen hoe ik in enkele minuutjes de potten kaarsvet-vrij maak zodat ik ze voor iets anders kan gebruiken, om mijn kwasten op te bergen bijvoorbeeld.

Review || ELF Fluorescent Pink Nagellak


Mettertijd ben ik steeds meer van lakjes gaan houden. Ik moet toegeven dat lakjes een jaar geleden nog onderaan mijn lijstje van favo-beautyproducten stonden, maar intussen is dat al sterk veranderd. Ik sla dan ook nooit een aanbod af om een lakje uit te testen. Dit keer testte ik een lakje van ELF in een leuke roze kleur, Fluorescent Pink.


Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.