Wishlist: Zalando


Sorry dat het hier wat stil is geweest, maar zoals ik al vermelde zit ik volop in mijn examens. Daarbovenop ben ik ook nog eens ziek en is er een stop gezet achter mijn relatie na bijna 5 jaar. Ik had dus even wat meer tijd voor mezelf nodig en aangezien de examens nog niet voorbij zijn, kan ik niet garanderen dat er om de 2 dagen een artikel zal verschijnen.

Vandaag had ik even wat tijd en dus ging ik wat webshops afschuimen, want eerlijk: ik heb na al mijn "miserie" wel een cadeautje verdiend. Een virtueel toertje door de Zalando-winkel, leidde tot een wishlist. Kijk gerust mee!

Ik ben verliefd geworden op deze mooie hakken van Replay, nu in de solden met 30€ korting btw (144,95€). Die kleine studs achterop vind ik echt prachtig!

En check dit prachtige paar van Mai Piu Senza. Momenteel kosten ze slechts 84,95€. Ik zoek al lang mooie nude pumps, maar deze hebben net dat extraatje met het detail in de zool.

Verder vond ik van datzelfde merk nog deze supermooie laarsjes(94,95€). So pretty! Ook hier alweer fantastisch mooi afgewerkt. Die hak trok meteen mijn aandacht. Hebben!

Natuurlijk viel mijn oog ook op enkele beautyspulletjes, hoe kan het ook anders. Deze foundation van Jemma Kidd (31,95€) wil ik al een hele tijd uitproberen. Ik hoor vele Youtube-guru's er lovend over spreken en lees er alleen maar positieve reviews over. Nu alleen nog zien te bepalen welke tint bij mijn huid zou passen.



Laatste item op mijn wishlist: dit Ren Multi-Mineral Pore Minimising Detox Mask (34,95€). De Ren-skincare lijkt alleen maar goede reviews te krijgen en dit masker lijkt ideaal voor mij. 


Na mijn wishlist op te stellen, heb ik nog even verder gezocht naar een kortingscode (je kan namelijk nooit genoeg korting hebben) en kwam ik terecht op Korting. Daar is momenteel een kortingscode te vinden voor  10% korting bij Zalando. 

Ik heb hiervoor al eens besteld bij Zalando en de service was prima. Misschien plaats ik binnenkort nog wel eens een bestelling.

Heb jij al eens besteld bij Zalando?

xoxo

Sofie

Wishlist Chanel Precieux De Chanel


Ik zit volop in de examens en ik kan wel een verzetje gebruiken, een Chanel-verzetje that is. Er komt zo een prachtige collectie uit eind deze week (18/1) en ik heb enkele items op mijn wishlist staan. Een van de items wil ik sowieso hebben, de andere ga ik in de winkel beter bekijken en dan beslissen of ik ze wil. Er zijn namelijk gemengde reviews over. 

Poudre Signée de Chanel 55€

Stylo Yeux Waterproof  Or Rose 23,50€


Rouge Allure Fantasque 32€


Joue Contrast Frivole 38,50€


Rouge Allure Extrait de Gloss Merveille & Attirance 32€

Jaja, 't gaat een zware keuze worden, misschien neem ik wel meerdere dingen mee naar huis. Gewoon omdat het kan, omdat ik examens heb en omdat ik een cadeautje verdien!

Staat er iets van deze collectie op jouw wishlist?

xoxo

Sofie

Kwasten schoonmaken


Kwasten schoonmaken, dat noodzakelijke kwaad maar het moet regelmatig gebeuren. Idealiter moet dat wekelijks gebeuren, maar ik geef toe: ik stel het meestal iets langer uit (I know, shame on me! :p). Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn kwasten was.

Wat heb je nodig? Een kom, water en babyshampoo of babywash.


Beautynews


Het is alweer even geleden dus het is tijd voor wat Beautynews. De merken hebben weer niet stil gezeten, er zijn opnieuw erg leuke dingen op de markt gebracht!

Bourjois Rouge Edition

Dit is een nieuwe reeks lipsticks van Bourjois. De lijn bestaat uit 18 tintent, onderverdeeld in 3 kleurenfamilies. Prijs: 12,99€

Gastartikel || Glamping doe je in stijl!


In de wereld van vakantie is er weer iets nieuws onder de zon. Het heeft de welluidende naam 'glamping' meegekregen, een woord dat het gevoel van dit soort vakanties al wel een beetje weergeeft. Het gaat hier namelijk om een heel exclusieve manier van kamperen. Dus geen gekruip in kleine tentjes of gedoe met tentpalen. Nee, dit is een volledig nieuwe manier van kamperen met een gehalte aan luxe-mogelijkheden dat je bijna vergeet dat je aan het kamperen bent. 



Shopsessed || Sigma & Bare Minerals


Vandaag toon ik jullie enkele spulletjes die ik in de voorbije maand(en) kocht: twee Sigma-kwasten en twee Bare Minerals-setjes.


Gastartikel || Trendy gekleed fietsen in de winter


De winter is in volle gang en dat betekent dat je jezelf goed warm moet aankleden. Een warme muts, dikke sjaal en fijne handschoenen zijn dan geen overbodige luxe. En al helemaal niet op de fiets.


TAG || Little sister does my make-up


Een tijdje geleden, toen ik samen met mijn zus op het huis van mijn tante moest 'passen', besloot ik dat mijn elfjarige zus mij make-up mocht doen. Ik had een koffertje met make-up mee waaruit ze mocht kiezen. Ik heb zo veel mogelijk mijn mond gehouden maar wat kwasten betreft geef ik toe dat ik haar soms een tip gegeven heb (kwestie van geen foundation op mijn blush-kwast te krijgen of dergelijke). Oh en even een waarschuwing: dit is niet voor gevoelige kijkers :p


Gastartikel || Trend alert: Opvallende sieraden




Opvallend en gedurfd: dit seizoen spelen je sieraden de hoofdrol. Van glamour kettingen tot meerdere armbanden en opvallende oorbellen. Alles mag deze wintermaanden. Bovendien zorgt zo’n statement sieraad voor een absolute eyecatcher in je outfit. Ik laat je graag de ins en outs zien van deze mode trend.

Review || Gillette ProGlide Styler


Vandaag eens een artikel voor de mannen, alé het is te zeggen.. de vriendinnen/vrouwen/mama's/zussen mogen het natuurlijk ook lezen. Misschien is dit wel een leuk cadeau-ideetje voor een komende verjaardag of dergelijke?


Beautytip || Mooiere tanden


Iedereen wilt wel mooiere tanden en eigenlijk kan je door enkele kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Ik en de mensen in mijn omgeving merkten in ieder geval een aanzienlijk verschil door twee kleine aanpassingen: van een manuele tandenborstel naar een elektrische tandenborstel en gebruik van een whitening tandpasta.


Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.