Beautynews || Pupa 50's Dream


Pupa is een Italiaans beautymerk waar ik steeds meer verliefd op word. Ze hebben zeer mooie producten én een van mijn all-time-favorite mascara's is van Pupa, de Pupa Vamp. Verder brengen ze op regelmatige basis superleuke collecties uit, zo ook met deze 50's Dream.



Review || The Body Shop Colour Crush Eyeshadows


De Colour Crush-collectie van The Body Shop is een superleuke collectie, bestaande uit 30 oogschaduwen. De kleuren gaan van draagbare, naturelle tinten tot felle kleurtjes voor een meer gewaagde look. Colour Crush-oogschaduwen worden in Italië vervaardigd uit gecrushte pigmenten. Die pigmenten worden gemengd met Community Fair Trade-oliën. Door deze oliën word het licht optimaal weerkaatst en krijg je een maximale glans en kleurintensiteit.


Beautynews || The Body Shop Absinthe


Deze lente voegt The Body Shop de Absinthe-lijn aan haar gamma toe. Deze lijn houdt je handen fris en proper. Absinthe is eigenlijk wel een van de laatste dingen die ik dacht terug te vinden in het assortiment van The Body Shop maar als je de uitleg hoort, klopt het verhaal wel.



Beautynews || Sigma Resort Palette



Sigma heeft alweer iets nieuws voor ons in petto. Ze brengen ons een nieuw palet: het Sigma Resort palette! Dit is een nieuw limited edition palet met acht oogschaduwen, één blush, een liquid highlighter en een dubbelzijdige eyeliner.


Deauty Maart 2013


Yes ladies, de nieuwe box is binnen. Bij de vorige box kregen jullie wat geklaag mee over het feit dat er nog niet echt make-up (naast eyeliner en mascara) in de boxen had gezeten maar vandaag ben ik happy. Nee, niet omdat er nu wel make-up in de box zit maar omdat de inhoud van de box echt super is. Alé dat vind ik toch. 


Review || Pupa Vamp Mascara


Bij sommige producten duurt het even voor je verliefd wordt. Soms moet je zelfs eerst een ander product gebruiken om te beseffen hoe goed het ene wel was maar eens je weet hoe goed dat product is, kan je het niet meer missen. Mijn geliefde Pupa Vamp Mascara, I'm missing you!



Ja, ik spreek hier van missen want ik heb hem intussen al zo'n 4 maand gebruikt en het is dus hoog tijd om afscheid te nemen. Ik wist nooit goed wat te schrijven in mijn review voor deze mascara. Pas nadat ik op een andere mascara was overgeschakeld, had ik door hoe zeer ik mijn Pupa mascara miste.


Pupa is een Italiaans merk dat in België enkel in schoonheidsinstituten te verkrijgen is. Ik zal er dus wat meer moeite voor moeten doen om hem opnieuw te pakken te krijgen maar trust me, I will. Vanwaar die grote liefde, dat zal ik meteen eens vertellen.


Laten we beginnen bij de verpakking. Het is een mooie, shiny verpakking met een vrij classy uitstraling. Ik vind ze mooi maar het is wel spijtig dat er zo snel vingerafdrukken op staan. Verpakking is voor mij (bij mascara althans) maar een detail, ik wil vooral dat de mascara doet wat hij moet.


De vorm van het kwastje wijkt lichtjes af van de standaardvorm van een mascara-applicator. Die vorm zou ervoor zorgen dat de mascara zich beter vasthecht aan het kwastje en zo zorgt voor een beter resultaat. 




Als ik denk aan een ideale mascara-wereld dan wil ik een mascara die lengte en volume geeft maar ook separeert. Mag ik nog een stapje verder gaan dan zou ik ook willen dat ik een dramatisch effect kan bereiken terwijl mijn wimpers er nog steeds natuurlijk uitzien. Wel, ik wist niet eens dat dit mijn wensen waren tot ik na mijn Pupa-mascara een nieuwe mascara begon te testen en besefte wat ik miste. De Pupa Vamp Mascara zorgt dat mijn wimpers er langer en voller uitzien. Tegelijkertijd serpareert hij mijn wimpers mooi en versterkt hij de natuurlijke krul van mijn wimpers. 
zonder mascara
met Pupa Vamp
Wat de formule betreft, merkte ik meteen op dat het een vrij droge formule was. Normaal betekent dit klontertjes maar niets is minder waar bij deze Pupa Vamp. Dit is echt een no-brainer mascara. Hoe veel laagjes je ook aanbrengt, deze mascara klontert niet. Hij bouwt mooi op en blijft volume en lengte toevoegen. Hieronder zie je het effect na een extra laagje. De droge formule zorgt er trouwens ook voor dat ik nooit mascara lijntjes heb boven of onder mijn ogen. Je snapt wel wat ik bedoel: als je wimpers nog nat zijn van je mascara en dan in contact komen met je huid, laten ze lijntjes achter. 



Vooral 's morgens als ik nog wat moe ben, mis ik deze mascara verschrikkelijk. Ik had er nooit last mee: ik moest niet letten op klontertjes of mascara-lijntjes. Ik heb echt nog nooit zo'n veelzijdig mascara gebruikt. Wil je een natuurlijk, subtiel effect dan breng je de mascara heel licht aan. Heb je zin in wat meer drama, dan kan je 'layeren'. Ik vraag me eigenlijk af waarom het nodig was om een andere mascara te gebruiken alvorens ik door had wat een fantastische mascara dit is. 

Maar bon, genoeg liefde voor vandaag. Willen jullie de Pupa Vamp Mascara ook proberen, dan kan je mailen naar info@neolabo.be of bellen naar 093645110 om te weten welk schoonheidsinstituut in jouw buurt de Pupa Vamp Mascara verkoopt. Pupa Vamp is verkrijgbaar in zes kleuren (zwart, bruin, donkerblauw, blauw, paars en groen) voor 16,95€. Hij is enkele euro's duurder dan de mascara's die ik normaal koop maar hij is echt elke cent waard.

Probeerde jij deze mascara al uit?

xoxo

Sofie

Deauty Februari 2013



Vorige maand zat er alweer een Deauty-box in mijn brievenbus. Altijd een spannend moment toch wel.. het voelt als een maandelijkse verrassing voor mezelf. I love it!

Win een cadeaubon van 400€ op Zalando.nl!


Momenteel loopt er een superleuke wedstrijd op Zalando.nl. Ze hebben bij Zalando net de nieuwe lentecollectie binnengekregen en willen jouw favoriete outfit zien. De persoon met de mooiste outfit krijgt een waardebon van 400€. De overige vier besten krijgen elk een bon van 50€.


Persevent || Nuxe Prodigieux Le Parfum


Deze week mocht ik naar de lancering van het parfum Nuxe Prodigieux. Een parfum gebaseerd op de heerlijke olie van Nuxe, dé Huile Prodigieuse. De term 'Prodigieux' is afgeleid van het Latijnse 'prodigiosus' wat 'wonderbaarlijk, buitengewoon, grote verwondering wekkend' betekent. 


Lush Pasen


Lush komt altijd met leuke dingen op de proppen en God, wat ben ik blij dat ik een bad heb. De dingen voor Pasen zien er alweer fantastisch uit. Ik moet binnenkort zeker eens een Lush binnenstappen!

The Bright Side bubble bar 7,95€

I love bubble bars, dus dit eerste product is meteen al mijn ding. Deze bubble bar bevat essentiële oliën van mandarijn, tangerine, bergamot en een vleugje citroen.


Persevent || Maes Radler


Ik en bier, niet echt goede vrienden. Om eerlijk te zijn drink ik zelfs nooit bier, ik vind het gewoon niet lekker. Toen ik de uitnodiging kreeg voor een event van Maes was mijn eerste reactie dan ook twijfel maar ik heb enkele klasgenootjes die wel eens een biertje durven te drinken dus besloot ik om hen mee te nemen en er een leuke avond van te maken. Alles was echt dik in orde: mooi ingerichte zalen, goede ontvangst, veel volk en lekkere hapjes. Hier zijn enkele sfeerbeelden.

De zaal voor de pers en de bloggers

Gastartikel || Schoenentrends voorjaar/zomer 2013



Het lijkt nog ver weg, maar over een maandje is het voorjaar alweer daar. Een goede reden voor een nieuwe outfit! En daarmee ben je er natuurlijk nog niet, want hoewel de UGGS en andere laarzen heerlijk zijn in de winter, slaan ze onder een leuke lente-outfit een modderfiguur. Tijd om eens te kijken naar de schoenentrends voor het aankomende voorjaar! En, omdat het nog niet echt weer is om lekker door de winkelstraten te flaneren, kopen we die schoenen gewoon online.



Beautynews || Sigma Spa Brush Glove



Als er nu een ding is dat ik niet graag doe, dan is het wel mijn kwasten schoonmaken. Gelukkig blijft Sigma ons verbazen want door hun nieuwste tool, kan dit vervelend karweitje misschien nog leuk worden. Let me introduce to you: the Spa Brush Glove, uw partner in crime bij het wassen van je kwasten.

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.