Review || Catrice Camouflage Cream


Een goede concealer is essentieel voor mij. Ik kamp met donkere kringen en heb regelmatig last van onzuiverheden die ik liever op een onzichtbare manier verberg. Ja, als het aan mij ligt dan kan ik mijn concealer zowel onder de ogen als op puistjes gebruiken. Zeker tijdens de week als het allemaal wat sneller moet gaan. En als ik dan nog een eis mag toevoegen, wil ik dat die concealer ook budgetvriendelijk is aangezien ik hem elke dag zal gebruiken. Welcome, Catrice Camouflage Cream!


Ik moet eerlijk toegeven, ik had er niet zo veel van verwacht. Hiervoor had ik het door velen geliefde concealer palette van Catrice al geprobeerd en daar was ik geen fan van. Bovendien heb ik al zo veel, vaak duurdere, concealers gebruikt en slechts enkelen konden me echt bekoren. Maar Catrice heeft het hier echt goed gedaan! 


De Catrice Camouflage Cream heeft een heerlijke textuur, niet te dun en niet te dik. Hij is dik genoeg om puistjes en onzuiverheden te bedekken maar anderzijds ook crèmig genoeg om onder de ogen te gebruiken. De pigmentatie is ook super, ruim voldoende om roodheden, donkere kringen en puistjes te verbergen. Tot slot zit ook de houdbaarheid goed: een beetje poeder erover en de concealer blijft de hele dag goed zitten. Een minpuntje is de kleurenvariatie. Ik geloof dat er maar drie verschillende tinten zijn waardoor heel wat vrouwen geen geschikte tint zullen vinden. Ik gebruik 020 Light Beige.


Een zeer goede concealer, een budgetversie van de Bobbi Brown Creamy Concealer zou ik zeggen. Alhoewel ik deze van Catrice misschien zelfs nog iets beter vind omdat ik hem ook makkelijk voor onzuiverheden kan gebruiken. Als ik een suggestie aan Catrice mag geven, zou dat zijn het kleurengamma uit te breiden en er zeker ook een zalm- en/of perzikkleurige tint in te stoppen zodat we eindelijk ook een goede budgetcorrector hebben.

Heb jij de Catrice Camouflage Cream al geprobeerd?

xoxo

Sofie

Shopsessed || Rouge Bunny Rouge Oogschaduwen



Als ik stress heb of het gaat me allemaal wat tegen, dan durf ik mezelf al eens trakteren op wat goodies. Dit keer waren het de extreem dure maar tevens zeer geliefde oogschaduwen van Rouge Bunny Rouge. De naam, ik vind het zo mooi klinken. Waarom geen idee maar I like! Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik van de verpakking wat meer had verwacht gezien de prijs. Een iets luxueuzer doosje à la Chanel ofzo maar goed 't is het product zelf dat echt telt.

Youtube-loving || Mijn favoriete youtubers


Ik heb zo mijn fases, moet ik zeggen. De ene periode lees ik heel graag blogs en kijk ik amper naar Youtube-filmpjes, dan kijk ik weer zeer vaak naar Youtube-filmpjes en vergeet ik de blogs. Ik weet niet of jullie dit ook ervaren maar zo gaat het nu eenmaal bij mij. Nu ik erover nadenk niet alleen op dat vlak, ik heb ook periodes dat ik niet stop met make-up kopen en dan ineens spreekt niets me nog aan. I'm weird like that, laten we besluiten dat ik een "periodiek persoon" ben (alsof dat bestaat, maar goed).

Momenteel ga ik dus door een Youtube-fase en dat wil zeggen dat ik zowat elke avond filmpjes kijk. Meestal loop ik eerst een aantal Youtubers af om te kijken of zij geen nieuwe filmpjes hebben, daarna ga ik over op de kanaalfeed (een overzicht van de recentst geüploade filmpjes van de mensen waarop jij geabonneerd bent). Toen ik onlangs met een vriendin daarover bezig was, vroeg ze me wie mijn favoriete Youtubers waren en op 1,2,3 schudde ik enkele namen uit mijn mouw alsof het parate kennis was. Ik heb dus duidelijk wel enkele lievelingen. Wel, hier zijn ze dan..

Emilynoel83

Een nieuwslezeres die op een zeer leuke manier producten reviewt, demonstreert, ... . Ze heeft ook superveel producten waardoor ze vaak vergelijkingen kan maken en ook dupes voorstelt. Ze is ook een beetje hetzelfde type als ik (donker haar, donkere ogen) en onze huidskleuren komen min of meer overeen. Vandaar dat ik me makkelijk op haar kan baseren wanneer iets mooi bij haar staat of wanneer zij een product goed vindt.


Gezichtsbedrog?


Het mooiste gezichtsbedrog


Make-up wordt gebruikt voor een verschillend aantal redenen. In de meeste gevallen gebruiken vrouwen make-up om het gezicht een frissere look te geven, dan wel: verbeteren, verbergen of wat radicaler: transformeren. Over het algemeen wordt make-up op die manier gebruikt dat het ons er op ons best uit laat zien. Er zijn een aantal eenvoudige trucs die je kan leren om je persoonlijke make-up techniek te perfectioneren. Vaak wordt er gedacht less is more maar in het geval van optische illusie hebben we wat meer make-up nodig om daarin te slagen. Toch kan je er op die manier voor zorgen dat je ogen groter lijken, je neus wat kleiner of je lippen wat voller. Er kan zelfs de illusie gecreëerd worden dat je werkelijk strakke jukbeenderen hebt.

Grote katten ogen


De ogen zijn ook wel de spiegel van de ziel schreef Da Vinci ooit. Meneer had gelijk, de ogen zijn vaak het eerste waar je naar kijkt in het gezicht van een ander. Met make-up kun je je ogen er frisser of groter uit laten zien. Zo krijg je een frissere look door de binnenste hoeken van je ogen wit te kleuren. Om je ogen groter te laten lijken begin je met het epileren van de wenkbrauwen. Hoe meer ruimte er is tussen de ogen en de wenkbrauwen, hoe groter de ogen lijken. Vervolgens omlijst je je ogen met make-up in een donkerdere tint dan de tint van je huid. Dit mag elke kleur zijn, zorg ervoor dat de buitenste randen van je oogmake-up donkerder zijn dan de make-up op je ooglid. Gebruik dan een eyeliner die je tot 2 á 3 mm naast je ogen laat lopen om een sensuele look te krijgen. Om het af te maken krul je je wimpers, niet vergeten! Gekrulde wimpers laten je ogen er groter uitzien. Breng een goede mascara zoals de pupa vamp mascara aan tot in de punten van je wimpers om deze zo lang mogelijk te laten lijken. Voila, je ogen zijn nu letterlijk de eyecatchers van je gezicht!

Denk ook aan de outfit


Voor de finishing touch zorg je natuurlijk voor een spetterende outfit. Kijk even op mona-mode.nl voor leuke dameskleding. Met een gestylde outfit, mooie hakken en make-up dat tot in de puntjes is verzorgd. Oké je mag dan wel wat kleine geheimpjes in het gezicht hebben,  maarrrr, laten we eerlijk zijn, je ziet er wel schitterend uit.

Review || Urban Decay Naked Basics


Urban Decay en oogschaduwen zijn een match made in heaven. Slechts weinig merken kunnen tippen aan de kwaliteit van hun oogschaduwen en daarom vind ik het zo spijtig dat het merk niet in België verkrijgbaar is. Thank God for the internet en webshops zoals Beautybay.com die onbereikbare goodies gratis en voor niets naar ons verzenden.


Gastartikel || City Fashion


De echte fashion komt natuurlijk uit de grote mode steden van deze wereld. Als je geïnspireerd wilt worden door echte fashionista’s dan zou je eens kunnen kijken naar wat ze in Londen, Parijs of New York dragen. Daar zijn de trends toch net iets anders dan hier. Gek eigenlijk, want in online kleding webshops als Bulls&Birds, kun je veel van de buitenlandse trends anders wel vinden.



Review || Boho Green Revolution Terra Cotta


Nog nooit van Boho gehoord? Wel, ik ook niet.. tot ik een bronzer van het merk in mijn Deautybox ontving. Boho is een groen merk van Franse oorsprong. Ze staan 100% voor ecologische producten en natuurlijke formules zonder parabenen en dergelijke. Ik geef toe dat ik hier niet zo hard op let. Niet dat ik het niet belangrijk vind, maar ik weet er gewoon te weinig van, van natuurlijke producten en merken. Anyways, intussen had ik de bronzer toegevoegd aan mijn everyday-bakje en kan ik jullie vertellen wat ik ervan vind.


Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.