Blogsale


Welkom op mijn blogsale! Ja, ook mijn collectie moest eens dringend onder handen genomen worden! Ik heb zo veel make up dat ik gewoon niet alles kan gebruiken. De producten die niet genoeg liefde krijgen, verkoop ik dan liever zodat iemand anders er blij mee kan zijn.

Bij alle producten staat in de eerste plaats de naam van het product, vervolgens staat cursief de staat van het product en tenslotte staat er de prijs exclusief verzendkosten. Mijn blogsale is open voor Belgische en Nederlandse beauties! De verzendkosten naar België bedragen 2€, die naar Nederland 3€. Alle verzendingen gebeuren op eigen risico. Wil je dus 100% zeker zijn dat je pakketje aankomt, ga voor verzekerde verzending. Vooral naar Nederland zou ik dit ten zeerste aanraden!

Producten in glazen verpakkingen zoals paletten, nagellak, parfum, portefeuilles en handtassen vragen sowieso om een andere soort verzending. De prijzen daarvan moet ik nog navragen bij de post. We kunnen natuurlijk ook afspreken zodat ik het product gewoon kan overhandigen (dan komen er uiteraard geen verzendingskosten bij. Brussel, Leuven en Aalst zijn makkelijk te bereiken voor mij).

Alle lipproducten zijn gedesinfecteerd!

Dit zijn geen perssamples maar producten die door of voor mij werden aangekocht!

Alle producten hebben trouwens verlaagde prijzen! De nieuwste items staan bovenaan.

Ben je geïnteresseerd in een product? Stuur me dan een mailtje op blogsaletbbr@hotmail.com of contacteer me via FB  op Sofie De Troyer met daarin de producten die je graag wil. Ik mail je dan terug ter bevestiging. Indien twee personen mij over hetzelfde product gemaild hebben, is het product uiteraard voor diegene die eerst stuurde.

Veel shopplezier!

Guess handtas (bowling bag groot)
4x gebruikt
90€ (nieuw 179,90€)
50€

Guess Handtas (bowling bag middelgroot)
Gebruikt
60€ (nieuw: +/- 135€)
30€Guess portefeuille
Gebruikt
25€
15€


Vans Slip-on maat 40,5
Gepast (binnenshuis)
35€
20€


 

 


  


 


Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.