Persevent || iU Bloggers Night


Samen met enkele andere bloggers mocht ik op een regenachtige avond naar de iU op de Antwerpse Meir om de winkel en haar merken wat beter te leren kennen. Voor zij die niet weten wat voor winkel iU is: iU is een parafarmacie, een winkel gespecialiseerd in schoonheids- en welzijnsproducten.De winkels van iU zijn ingedeeld in verschillende compartimenten, elk met hun eigen merkenportefeuille.

Skin Care

Garancia, Bergasol, Normaderm, Noviderm, Avène, Bio beauté by Nuxe, Bioderma, Caudalie, Eucerin, Lierac, Filorga, Nuxe, La Roche-Posay, SVR, Talika, T.Leclerc, Vichy, Roc.


Wellbeing

Antistax, Davitamon, Forté Pharma, Innéov, XLS, Puressentiel, Omnivit, Oenobiol.

Baby Care

Béba, Nestlé, Mustela, Galenco.


Bath & Body

Aderma, Bodysol, Dermalex, Eucerin, Klorane, Lactacyd, Neutrogena, Rogé Cavaillès, Roger & Gallet, Ducray, Phytosun.


Als ik één ding onthouden heb van die interessante avond dan is het wel dat de iU-verkoopsters zo goed op de hoogte zijn van hun merken en de producten die ze verkopen. Zij krijgen regelmatig opleidingen waardoor zij echt wel kennis van zaken hebben. Ik raad dan ook iedereen aan om hen aan te spreken als je vragen hebt, zij kunnen jou zeker en vast verder helpen.


Ik heb trouwens nog een leuk nieuwtje voor jullie: binnenkort gaat iU ook online! Zij zullen in hun webshop maar liefst 11 000 verschillende referenties aanbieden. Ik kijk er al naar uit!

Shop jij al bij iU?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.