Persevent || BE Creative


Ik heb het verslag van dit persevent zeer bewust eventjes uitgesteld. Dit met de simpele reden dat ik niet wil dat jullie dit merk uit het oog verliezen. Het is een merk dat me meteen aansprak en ik hoop dat dit bij jullie ook het geval is.BE Creative is een make-upmerk voor vrouwen die zich vrij willen voelen: vrij om hun eigen emoties te creëren, vrij om te spelen met trends en vrij om uit te drukken hoe uniek ze zijn. I love it!


Dit nieuwe merk hanteert vier geboden: 
  • Bezwijk voor alles wat nieuw is
  • Druk via make-up uit hoe uniek je bent
  • Speel in op de modernste trends
  • En onthoud goed: jij bent UNIEK
Wat een mooie filosofie. Heel hun concept, heel het idee draait niet om het merk maar om jou. BE staat voor jou mooier maken, jou een kans geven om jezelf uit te drukken. Echt een heel mooi vertrekpunt, vind ik!


BE Creative make-up biedt een compleet professioneel make-upgamma dat hightechformules combineert met een hypermodern design en dit tegen een betaalbare prijs. Het gamma, bestaande uit 27 verschillende producten, zal exclusief te koop zijn bij ICI PARIS XL. Het idee voor een betaalbaar, professioneel gamma is er gekomen doordat professionele make-up vaak wordt verdeeld via exclusieve kanalen en omdat betaalbare make-up soms van lagere kwaliteit kan zijn, een merk dat echter de twee combineerde bleek nog een gat in de markt.


Laten we nu de producten wat van dichterbij te kijken. We beginnen bij het begin: de basis, de primer. The Photo Perfecting Primer is een fluweelzachte primer met microparels die de huid egaliseert en de basisteint sublimeert. 

BE Creative bied ook twee vloeibare foundations: The Feather Finish Matte Foundation en The Diamond Dew Glow Foundation. Afhankelijk van jouw voorkeur kan je dus kiezen voor een foundation met een matte of een meer dewy finish. Er is ook nog een compact foundation (The Flawless Compact Foundation), een foundation in poedervorm dus. Alle foundations zijn verkrijgbaar in 6 tinten. 


Qua concealer zijn er twee opties: The Ideal Colour Correcting Concealer en The Perfect and Reflect Highlighter Pen. Deze eerste is een groene crèmepoeder concealer die roodheden camoufleert. De andere is een pen voor onder de ogen die fungeert als een combinatie tussen concealer en highlighter.Tijd om af te poederen. Dit doen we met The Satin Silk Translucent Pressed Powder.


We gaan verder met onze look en 't is tijd voor een beetje bronzer en wat blush voor een gezonde uitstraling.
The Bronzer van Be is verkrijgbaar in dire tinten, The Blush in 5 verschillende tinten.

Door de belichting lijken de bronzers een oranje ondertoon te hebben
maar dat is in real life dus absoluut niet het gevalOok voor de ogen heeft BE heel wat te bieden. Om te beginnen hebben ze een uitgebreid gamma aan ultragepigmenteerde mono-oogschaduwen, The Mono Eyeshadows. Daarnaast zijn er ook 6 verschillende Eyeshadow Quads met vier complementaire tinten.Ook fervente eyeliner-gebruikers zullen hun ding wel kunnen vinden bij BE. Zij bieden The Eye Pencil in 8 tinten, The Liquid Eyeliner, The Gel liner in 4 tinten en The Kôhl Kajal. 

Sorry voor de kwaliteit van de foto's. Door de belichting langs onder
was het niet makkelijk om mooie foto's te maken. Excuse me!

Voor de wenkbrauwen hebben ze trouwens een wenkbrauwpotlood (3 tinten), dit konden we echter nog niet bekijken. Wat mascara's betreft biedt BE drie varianten: The Lash Supreme Volume Mascara die focust op extra volume, The Neverending Lenghtening Mascara die vooral voor meer lengte zorgt en The Lash Me Baby All-in-One Mascara die zowel lengte, volume als een krul geeft.


BE Creative heeft ook nog een compleet aanbod voor de lippen. Zo bieden zij The Lip Pencil in 6 tinten, twee soorten lipsticks en twee soorten glosses. Bij de lipsticks is er The Intense Lipstick (20 kleuren) voor een dekkende en langhoudende kleur en The Brilliant Lipstick (20 kleuren) met meer doorschijnende tinten, verrijkt met SPF 15. Bij de glossjes is er The Lipgloss (16 kleuren) die een ultraglanzende en intense kleur afgeeft en The Sheer Lipgloss (6 kleuren) met een lichte formule en natuurlijke glans.
't Is nog niet gedaan: nog de nagels en de kwasten. Wat de nagels betreft, biedt BE een assortiment van 21 leuke kleurtjes, een base coat, een top coat en een Nail Brightener. Check ook de speciale verpakking waarmee je het flesje tijdens het lakken makkelijk tussen de vingers kan houden


Tot slot heeft BE Creative ook 8 kwasten in haar assortiment: een Foundation Brush, een Bronzing Brush, een Blusher Brush, een Eyeshadow Brush, een Eyeshadow 2-in-1 Brush, een Eyeliner Brush, een Lip Brush en een Powder Brush.BE Creative zou sinds gisteren in de winkels moeten liggen maar ik ben vandaag naar onze ICI PARIS XL geweest en er was nog niets van BE Creative te bespeuren. Nuja, buiten een lege display. Maar de lijn zou in ieder geval zeer binnenkort verkrijgbaar moeten zijn. De prijzen van BE Creative liggen tussen 7,95€ en 24,95€ (dit is de prijs van de Blusher Brush maar de meeste producten liggen onder de 20€). Volgens mij echt een merk om in de gaten te houden!

Wat vind jij van dit concept?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.