Confessions Of A Testaholic: Rituals Awareness Dry Skin gezichtscrème
Dit staaltje kreeg mijn moeder toen ze onlangs een handcrème bij Rituals kocht. Zij is niet zo een beautylover, dus mocht ik het hebben. Hoewel het een crème is voor droge huid, heb ik hem toch getest. In de winter wordt mijn huid altijd wat droger en dan kan ik wel een wat rijkere crème gebruiken.

Laten we eerste de verpakking wat beter bekijken..


De crème komt in een mooi glazen potje. Net zoals we van Rituals gewoon zijn: een classy, mooie maar toch simpele verpakking! 

De crème zelf, nou.. die was dus niet voor mij bedoeld. Het is inderdaad een rijkere crème dan ik gewoon ben. De textuur was nogal dik en de crème voelde, naar mijn mening, zelfs wat aan de vettige kant. Voor een zeer droge huid mag dit misschien wel maar ik had dat niet nodig. Ik bracht de crème in de avond aan en in de ochtend kon ik al merken dat deze crème en mijn huid geen match waren. Hello puistjes! 

Verder had de crème wel aan lekkere, frisse geur. Aangezien ik er puistjes van krijg, zal ik deze crème dus niet kopen. Ook de prijs zou me sowieso al wat tegengehouden hebben, de crème kost namelijk 28,9€. Ik weet dat men altijd zegt dat je op gezichtsverzorging niet mag besparen want dat de basis het belangrijkste is maar als ik goedkoper kan gaan, doe ik het toch.

Wie van jullie heeft deze crème al getest? Werkte hij voor jullie wel?

xoxo

Sofie


7 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik heb hem nog niet getest, zou het ook niet zo gauw doen. Ben grote fan van de gezichtsreiniger en tonic van rituals maar de rest qua gezichtsverzorging laat ik staan. 28 euro is ook veel geld, voor tien euro meer heb je ene van Estée Lauder en daar ben ik zeker van dat die werkt.

Bellachique zei [Beantwoorden]

Ik hou van rituals om hun geuren, kaarsen en dat soort dingen, maar voor gezichtsverzorging blijf ik liever bij mijn huidige verzorging :).

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

De crème klinkt wel goed, ondanks dat je puistjes er van krijgt, voor mijn huid is hij dan weer perfect. :') Ik gebruik op dit moment een dagcrème van mijn moeder, homemade, beste dagcreme ook, geen allergie, jeuj!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik ben er wel benieuwd naar. Op dit moment gebruik ik de dagcréme van Nivea.
Liefs, xxx

joycfashion. zei [Beantwoorden]

hmm.. klinkt opzich wel goed.. maar ik vind de prijs wel beetje duur.

Hanna zei [Beantwoorden]

ik vind de prijs wel een beetje hoog... en ik heb ook geen droge huid dus dat gaat hem niet worden!
xx

Anoniem zei [Beantwoorden]

Nochtans is de skincare lijn van rituals nu volledig vernieuwd en nog meer ontwikkeld dan voordien. Ik denk dat jullie beter zouden zijn met de 'gelcreme' voor de jongere huid die totaal niet vettig aanvoelt (dus geen puistjes,..) of de daglotion van de nieuwe 'botanische' blauwe lijn. Ik ben er supergoed mee, ik krijg veel complimentjes over mijn huid, en voel me er ook super bij. Ik heb vroeger ook veel duurdere merken geprobeerd, maar sorry, die zijn daarom niet altijd beter. Ook vriedinnen zijn er allemaal supertevreden van..
Groetjes!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.