MAC januari 2012


Hi beauties!

Ik heb het de laatste tijd zo druk gehad met school en dergelijke dat ik helemaal vergeten was een overzicht van de mac collecties te plaatsen die in januari zouden uitkomen. Deze maand komen er twee collecties uit, die beiden enkel in de PRO store verkocht zullen worden, en één nieuwe mascara.

Een van de collecties kwam drie dagen geleden uit, de Gareth Pugh collectie. De collectie bevat twee lipglasses (25,5€), 2 lipsticks (27€), 2 Metal X eyeshadows (33€), 2 pigments (33€), 2 technakohl liners (19€), een beauty powder (55€), een blush (30€), lashes (15,5€), een kwast (61€), 3 nagellakjes (26,5€) en een make up bag (69,5€).

Alles is voorzien van een speciale verpakking, kenmerkend voor deze collectie. De prijzen zijn omwille van de originele verpakking hoger als normaal. 


Vervolgens komt op 14 januari de False Lashes Extreme Black mascara uit. Hij zal rond de 15€ kosten. 

False Lashes Extreme Black


Tenslotte is er de Iris Apfel collectie. Deze komt eveneens uit op 14 januari. In de collectie zitten: 5 flashy lipsticks (18€), 3 lip pencils (14,5€), een beauty powder (22,5€), 5 oogschaduwen (15€), 3 nagellakjes (12€), een oogpotlood, een impeccable wenkbrauwpotlood en de opulash mascara in bad, bad black (15€).
Deze maand pas ik voor MAC. Ik ben echt niet onder de indruk van de collecties, ze zijn gewoon niet mijn ding. En wat betreft Gareth Pugh, vind ik de prijs sowieso ook veel te hoog (gelukkig vind ik de verpakkingen niet zo mooi).

Wat staat er op jullie MAC-wishlist deze maand? Of passen jullie ook?

xoxo

Sofie

4 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik ga ook passen, enkel de mascara zou ik nog overwegen. Die Gareth Pugh collectie is echt wel té duur.

Bellachique zei [Beantwoorden]

De iris apfel collectie ziet er zo leuk uit! Maar vind ze beiden eigelijk heel erg mooi!

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Mooie collecties weer van MAC! Ik wil nog steeds een MAC foundation + de Prep&Prime loose powder. :)

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik ben op vraag van Pinkfairy voor haar enkele dingen gaan kopen, kocht voor mezelf een lakje uit de Gareth Puig en deed een miskoop. Helaas veel te blauw.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.