Zin om je eigen Lush-product te maken???


Heb jij ook zin om je eigen Lush-product te maken? Heb je je altijd al afgevraagd hoe je nu eigenlijk een bruisbal of een bubble bar maakt? Dan moet je op 26 april naar Lush komen voor hun event "Straf hé, zelfgemaakt!"

STRAF HE, ZELF GEMAAKT!

Op 26 april kan je namelijk in alle Lush-winkels langsgaan om een bruisbal, bubble bar of een vers gezichtsmasker te maken. Er zijn verschillende opties aanwezig, afhankelijk van de winkel. De producten die je zou kunnen maken (onder voorbehoud van de beschikbaarheid per winkel) zijn de volgende:
CATASTROPHE COSMÉTIQUE

Dit heerlijke verse gezichtsmasker met bosbessen is ideaal voor de gevoelige huidjes en is makkelijk te maken.


CUPCAKE

De relaxerende chocolade, gemengd met reinigende rhassoul-modder resulteert in Lush's meest gourmandische masker. Laat je verleiden!


ANGELS ON BARE SKIN

We delen met jou het recept van deze middeleeuwse gezichtsreiniger, de bestselling scrub van Lush!


CREAMY CANDY

Dompel je onder in een snoepwinkel met deze bubble bar met de geur van suikerspin. Het is nog nooit zo simpel geweest om een snoepje te maken!


SPACE GIRL

Wanneer je deze bruisbal met jasmijn aan het maken bent, zal je zeker en vast op een andere planeet vol glittertjes zitten!


THINK PINK

Hou je van snoepjes die bruisen? Dan zal je het heerlijk vinden om deze bruisbal te maken vol bloemetjes van suiker.


BLACKBERRY BATH BOMB

Als je deze bruisbal kan maken, zal je eindelijk het geheim ontdekken in het hart van deze bruisbal met bergamot en wierook.

Ga jij ook bij Lush langs om je eigen product maken?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.