Gastartikel || City Fashion


De echte fashion komt natuurlijk uit de grote mode steden van deze wereld. Als je geïnspireerd wilt worden door echte fashionista’s dan zou je eens kunnen kijken naar wat ze in Londen, Parijs of New York dragen. Daar zijn de trends toch net iets anders dan hier. Gek eigenlijk, want in online kleding webshops als Bulls&Birds, kun je veel van de buitenlandse trends anders wel vinden.London Fashion
De fashion uit londen is altijd wat donkerder dan in de rest van Europa. Londen is dan ook een echte Indie Rockers stad. Veel bandjes en rockers komen uit Engeland en dat zie je ook terug in hun kledingstijl. Veel skinny jeans en leren kleding. Voor de zomer komen er ook in Londen wat lichtere kleuren in de outfits. Een wit rokje en beige trui. Toch weer met een stoere leren jack. De ronde zonnebril is een echte fashion deze zomer, dus deze fashionista is helemaal is stijl!


NY Style
In New York hebben ze stijl. Het is wel afhankelijk van in welke wijk jij je bevindt. In The Bronx kleden de vrouwen zich compleet anders dan in Manhattan. Deze vrouw heeft zich helemaal volgens de Manhattan- fashion gekleed. Een nette colbert gecombineerd met een wijd zittende pantalon. De pijpen zijn omgeslagen en dat zien we in Nederland ook al veel deze zomer bij jeans als die van G-star Raw.
À la Paris
Parijs is nog steeds een van de meest belangrijke fashionsteden van  Europa en dat laten de fashionista’s elk seizoen weer zien. Deze fashionlover is helemaal in stijl. De drukke print op de maxi rok is stijlvol gecombineerd met een zwarte top. Deze is doorschijnend en ze draagt er een zwarte bh onder. Ook al zie je dus een beetje van haar lingerie, het is toch heel stijlvol. Voornamelijk omdat de blouse zelf hoog is opgeknoopt. De ‘office bag’ die ze in haar hand heeft wordt echt een fashion must-have voor in de herfst. 

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.