Gezichtsbedrog?


Het mooiste gezichtsbedrog


Make-up wordt gebruikt voor een verschillend aantal redenen. In de meeste gevallen gebruiken vrouwen make-up om het gezicht een frissere look te geven, dan wel: verbeteren, verbergen of wat radicaler: transformeren. Over het algemeen wordt make-up op die manier gebruikt dat het ons er op ons best uit laat zien. Er zijn een aantal eenvoudige trucs die je kan leren om je persoonlijke make-up techniek te perfectioneren. Vaak wordt er gedacht less is more maar in het geval van optische illusie hebben we wat meer make-up nodig om daarin te slagen. Toch kan je er op die manier voor zorgen dat je ogen groter lijken, je neus wat kleiner of je lippen wat voller. Er kan zelfs de illusie gecreëerd worden dat je werkelijk strakke jukbeenderen hebt.

Grote katten ogen


De ogen zijn ook wel de spiegel van de ziel schreef Da Vinci ooit. Meneer had gelijk, de ogen zijn vaak het eerste waar je naar kijkt in het gezicht van een ander. Met make-up kun je je ogen er frisser of groter uit laten zien. Zo krijg je een frissere look door de binnenste hoeken van je ogen wit te kleuren. Om je ogen groter te laten lijken begin je met het epileren van de wenkbrauwen. Hoe meer ruimte er is tussen de ogen en de wenkbrauwen, hoe groter de ogen lijken. Vervolgens omlijst je je ogen met make-up in een donkerdere tint dan de tint van je huid. Dit mag elke kleur zijn, zorg ervoor dat de buitenste randen van je oogmake-up donkerder zijn dan de make-up op je ooglid. Gebruik dan een eyeliner die je tot 2 á 3 mm naast je ogen laat lopen om een sensuele look te krijgen. Om het af te maken krul je je wimpers, niet vergeten! Gekrulde wimpers laten je ogen er groter uitzien. Breng een goede mascara zoals de pupa vamp mascara aan tot in de punten van je wimpers om deze zo lang mogelijk te laten lijken. Voila, je ogen zijn nu letterlijk de eyecatchers van je gezicht!

Denk ook aan de outfit


Voor de finishing touch zorg je natuurlijk voor een spetterende outfit. Kijk even op mona-mode.nl voor leuke dameskleding. Met een gestylde outfit, mooie hakken en make-up dat tot in de puntjes is verzorgd. Oké je mag dan wel wat kleine geheimpjes in het gezicht hebben,  maarrrr, laten we eerlijk zijn, je ziet er wel schitterend uit.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.