ELF Mineral Lipglosses


Hi Beauties!

Eyes Lips Face is een cosmeticamerk dat producten van goede kwaliteit aanbiedt tegen lage prijzen. Spijtig genoeg kan je de producten enkel online bestellen. Eyes Lips Face of kortweg ELF voert drie productlijnen: een standaard lijn, een studiolijn en een minerale lijn. De producten van de standaard lijn kosten allemaal 1€, de meeste producten van de studiolijn kosten 4€ (als je in een vorig artikel 3,5€ leest, komt dat omdat deze producten onlangs zijn opgeslagen door een stijging van de aankoopprijzen bij ELF) en de producten van de minerale lijn kosten tussen 4 en 10€.

Een van de producten die ik van de minerale lijn al geprobeerd heb zijn de lipglosses. ELF omschrijft ze zo: De zijdezachte formule is eenvoudig aan te brengen en voorziet de lippen van een doorschijnende glans zonder dat ze vet of plakkerig aanvoelen. De transparante glans zorgt voor een prachtige, natuurlijke look. Verrijkt met vitamine A en E om de lippen te beschermen en te hydrateren. Al onze minerale make-up is op 100% minerale basis, zonder parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen.     

Deze glosses kosten 4€ en zijn in 11 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ikzelf heb vier van deze kleuren: Pageant Princess, Fierce, Wild en Sorority Girl. Love the names, trouwens! Hier zijn enkele swatches.

                zonder flits                                                           met flits

Op de drie foto's van links naar rechts: Pageant Princess, Fierce, Wild en Sorority Girl.

Pageant princess is mijn favoriet. Het is een baby pink kleurtje en staat echt schattig. Fierce is een meer koraalkleurige gloss. Wild is een soort van fuschia gemengd met koraal, echt een zeer mooie kleur. Tenslotte is er Sorority Girl, deze gloss heeft een plumkleurtje, maar eens op de lippen komt het eerder over als een nude-bruine gloss met een lichte plumondertoon.

Ik vind deze lipglosses echt superfijn. Ze zijn goed gepigmenteerd en brengen heel makkelijk en even aan (ze hebben een standaard sponsapplicator). Ze drogen je lippen niet uit, maar ik draag dan ook een lippenbalsem onder elke lipstick of lipgloss. Of zij zelf de lippen hydrateren, laat ik in het midden. Over het algemeen zijn deze minerale lipglosses niet té plakkerig. Ik bedoel daarmee dat ze niet plakkerig zijn op een manier dat het (voor mij) irritant wordt, maar uiteindelijk plakken alle lipglosses wel een beetje. Mijn Fierce gloss plakt wel iets meer dan de andere, hoe dat komt weet ik niet. Licht het aan de kleur? Of is het gewoon deze lipgloss die anders aanvoelt? Als er nog iemand dezelfde ervaring heeft met de Fierce gloss (of met een andere), laat dan even een comment achter. Voor 4€ zijn ze zeker van een superkwaliteit. Als je dan nog eens bedenkt dat ze geen parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen bevatten, is dit een no-brainer. Ik ga zeker nog wat andere kleurtjes aanschaffen bij één van mijn volgende bestellingen bij ELF. Deze lipglosses zijn echt een aanrader.

xoxo

Sofie
3 reacties:

robin zei [Beantwoorden]

ziet er mooi uit!

Janaa zei [Beantwoorden]

heb net ook een bestelling geplaatst :) benieuwd naar mijn pakje ^^ Erg fijne prijzen voor een studente budget ;)

Sofie zei [Beantwoorden]

Hopelijk heb je gebruik gemaakt van de kortingscode. 20% korting op de hele lijn, code EXCLU!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.