Lush Pow Wow Lipscrub (Kerstcollectie)


Normaal gezien koop ik nooit lipscrubs. Je kan ze makkelijk zelf maken dus waarom zou ik er geld aan uitgeven? Bij de Lush-kerstcollectie zag ik echter een lipscrub die me zeer nieuwsgierig maakte, hij bevat knetterende snoepjes! Die lipscrub wilde ik wel eens proberen.Als je het potje opent, ruik je meteen een lekkere citrusachtige geur. De geur komt me bekend voor maar ik kan maar niet bedenken aan wat het me doet denken. Iets wat ik meteen merkte toen ik de scrub zag, is dat de textuur veel grover is dan die van de 'standaard lipscrub'.


Hoewel ik hoopte dat deze grovere textuur geen probleem zou vormen, maakt het de scrub veel minder makkelijk in gebruik dan andere scrubs. Door de knettersnoepjes, die natuurlijk groter zijn dan suikerkorreltjes (daarmee maak ik thuis mijn lipscrub), is het echt niet handig om de scrub uit het potje te halen. De scrub vormt niet echt een smeuïg geheel (rare omschrijving, maar ik vind geen betere), het lijkt eerder een verzameling van dicht op elkaar gepakte knettersnoepjes. Maar goed.. met een beetje moeite krijg je de lipscrub op je vinger en kan je beginnen aan een verwenbeurt voor je lippen. Dat was toch de bedoeling..Toen ik echter effectief met het scrubben begon, vielen er constant stukjes naar beneden (doordat het geheel gewoon niet goed samenbleef). Zeer vervelend! Ook begon het gebied rond mijn mond al snel te plakken. Hoewel ik anders ook met suiker werk, heb ik dat normaal gezien nooit. Ik vond het echt raar en voelde me net een kleuter die niet proper kon eten :p Vanaf het moment dat de snoepjes in contact komen met water of speeksel beginnen ze te knetteren. Wanneer dat gebeurt heb ik meteen heb gevoel dat ik snel moet doen, waarom weet ik niet.. zal wel aan mij liggen. Maar jullie horen het al: deze lipscrub is niet mijn favoriet.

Wat betreft de werking: uiteindelijk zijn je lippen wel gescrubt, je moet er alleen wat meer moeite voor over hebben. Toch vind ik dat mijn home made scrub voor een nog beter resultaat zorgt. Deze lipscrub is eens wat anders, maar Lush moet nog wat werken aan de consistentie van de scrub. Als ze die zouden aanpassen, zou de scrub heel wat beter zijn. Voorlopig zou ik deze scrub skippen en er gewoon zelf eentje maken of gaan voor een van de andere Lush-scrubs (heb deze nog niet getest maar ze zien er veel beter uit qua textuur).

Zijn er nog mensen die deze ervaringen met de Pow Wow lipscrub hebben? Of juist betere?
Wat is eigenlijk jullie favoriete scrub?

xoxo

Sofie

7 reacties:

Charile zei [Beantwoorden]

Jammer dat hij niet echt goed bevalt.
x

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik heb een andere variant hiervan, de chocolade vanille en die vind ik echt heel erg fijn.
Liefs, xxx

Ellen zei [Beantwoorden]

Ik heb ook inderdaad de chocolade vanille en die ik vind ik ook fijn.
Spijtig dat het tegenvalt

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Jammer, klinkt onhandig. Ik maak er meestal ene zelf :-)

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Ik gebruik nooit lip scrub. Moet ik misschien eens beginnen doen :) maar dan niet met deze, thx for the review!

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Jammer dat hij uitelkaar valt tijdens het scrubben, zit je met niets rond te draaien. Ik heb de Bubblegum scrub, hier blijft het wel op mijn lippen, sowieso valt er wel eens wat naar beneden, maar ik scrub altijd boven de wasbak. Stiekem ben ik ook een voorstander van de DIY scrub!

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Ik ken deze niet, maar voor zo'n merk vind ik het wel een tegenvaller. Ik zal hem dan ook zeker niet gaan kopen.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.