Shopsessed: Nars Eyeshadow Duo Rajasthan


Hi girls!

Onlangs zat ik op een avond in een Nars-craze. Ik moest en zou Nars-oogschaduw uitproberen. Ik begon dan ook te zoeken naar welke ik wou en mijn oog veel op het Eyeshadow Duo in Rajasthan. Ik vond vooral de donkere kleur speciaal, zo één van die kleuren die je niet overal tegenkomt.

Ik leek dit duo-oogschaduw nergens te vinden, dus ik moest wel op ebay gaan kijken. Gelukkig vond ik het daar wel. Ook de prijs was zeer redelijk dus: kopen maar!


Dit zijn mijn eerste Nars-oogschaduwen en ik ben nog altijd dolgelukkig met mijn nieuwe aanwinst. Ik vind de oogschaduwen echt supermooi en ook gecombineerd zijn ze prachtig! I'm in love! Als jij deze kleurtjes ook fantastisch vindt, raad ik je aan om ook op ebay te kijken. Het duo is geloof ik een LE van vorig jaar en daarom moeilijk te verkrijgen. Vind je het nergens of bestel je liever niet op het internet? Dan zou ik eens naar de Gold Iced Delights Eye Bag van de MAC Glitter&Ice collectie kijken. De donkere kleur is zeer gelijkaardig, de gouden kleur is bij MAC iets lichter maar het lijkt er zeker op.

xoxo

Sofie

10 reacties:

Diana zei [Beantwoorden]

De rechterkleur vind ik prachtig!

Charile zei [Beantwoorden]

Heel mooi!

5minmakeup zei [Beantwoorden]

Die donkere kleur is inderdaad heel erg speciaal!

pimpernell zei [Beantwoorden]

Oh waauw, dit duo is inderdaad prachtig!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Erg mooie kleuren !

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Oh my, die blauwe tint is echt prachtig! Daarnaast vind ik de verpakkigen van Nars ook geweldig. :)

Valley Doll zei [Beantwoorden]

oooh pretty ! I looove nars !

Tessa zei [Beantwoorden]

waaw die blauwgroene kleur is heel erg mooi! wil je ff melden dat de link die je altijd op mijn blog achterlaat niet werkt :( als ik er op klik krijg ik altijd een error, heb je blog dus ff in google ingetypt om hier een bericht achter te kunnen laten xx

Maaike (Honestbeauty) zei [Beantwoorden]

Oh mooi!

Petra zei [Beantwoorden]

Waauw, supermooie kleuren!!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.