Sampar Hâlé Simple


Hey beauties!

Tijdens de zomervakantie kocht ik de Hâlé Simple van Sampar op Sephora.fr. Meestal vind ik de producten van Sampar vrij prijzig, maar toen werd de Halé Simple aangeboden aan 25€ en ik kreeg daarbovenop een korting van 20% op heel mijn bestelling! Een goede deal toch als je 't mij vraagt.De Hâlé Simple is geen crème, maar eerder een gel. Persoonlijk vind ik dat fijner, het trekt sneller in en voelt lichter aan. Soms heb ik wel het gevoel iets meer nodig te hebben dan bij crèmes, maar dat kan ook de indruk zijn door het zuinige pompje (je neemt al snel wat minder dan wanneer je bvb met je vingers crème uit een pot neemt), heel handig en hygiënisch trouwens. Ook lijkt het of deze gel niet zo makkelijk uitsmeert als andere crèmes, het is namelijk een vrij dikke gel maar ik ben waarschijnlijk gewoon iets te zuinig door dat pompje. Hâlé Simple heeft een lichte geur, maar deze verdwijnt eens aangebracht. Ik vind de geur niet superlekker, maar hij is ook zeker niet slecht.
Laten we eens kijken naar de ingrediënten van de Hâlé Simple;

  • - Cimucifuga extract, a Native American medicinal root, stimulates the synthesis of melanin.
  • - Pro-melanotropic peptides, a high-tech active, boost melanin levels.
  • - Urban Advance Complex, a powerful alliance of 3 active ingredients (shea butter serum, mint endorphin and probiotic sugar), acts as an anti-oxidant shield, neutralizing any cutaneous imbalances linked to pollution, strengthens the skin’s natural defenses and shocks the skin back to life on a cellular level.


Wat de Hâlé Simple dus doet is de melanine stimuleren zodat je huid op een natuurlijke manier iets meer kleur  krijgt. Verder zou de Hâlé Simple ook je huid zuiveren en je huid opnieuw tot leven wekken.

Ik heb ongeveer gedurende een hele maand constant de Hâlé Simple gebruikt, 's morgens en 's avonds. Hoewel op de gebruiksaanwijziging staat dat je hem in de ochtend moet aanbrengen voor een wakkere look, wou ik hem ook 's avonds gebruiken om echt het effect te kunnen zien. Ik was er zeer tevreden over, maar vond er niet echt iets speciaal aan. Mijn huid was zacht maar ik merkte verder niet echt een miraculeuze verandering. Ik dacht de hele tijd: 'ik zou nooit zo veel geld kunnen uitgeven aan een product dat mijn huid gewoon zacht maakt'.

Stilaan begon ik terug andere cremes te gebruiken. Ik gebruikte ook minder make up, mijn huid was de laatste tijd veel gezonder. Ik had minder last van puistjes, ook wanneer ik mijn regels had en kon naar buiten gaan zonder foundation: love it! Ik was echt in de wolken en dacht gewoon dat met ouder te worden (in de zin van verder verwijderd van de tienerjaren), mijn huid er beter ging uitzien. What was I wrong. Het duurde niet lang alvorens mijn huid er minder stralend uitzag en ik terug naar foundation greep. Toch had ik het nog altijd niet helemaal door.

Tot ik twee dagen na elkaar een sample van een crème gebruikte die iets te rijk was voor mij. Ik kreeg terug puistjes op mijn kin, dat was meer dan een maand geleden! Ze moesten weg. Hoewel het al meermaals door mijn hoofd geflitst was, wou ik het nooit helemaal accepteren. Zou het die Hâlé Simple geweest zijn die mijn huid zo veranderd had? Tijd om de proef op de som te nemen: alleen nog maar Hâlé Simple. Twee dagen meisjes, twee dagen en mijn huid straalde opnieuw. De puistjes zijn niet verder gegroeid maar stilaan verdwenen. Waauw! Mijn huid en de Hâlé Simple zijn echt een perfect match! Mijn huid ziet er meer even uit, maar het melanineversterkende effect merk ik niet echt. Waarschijnlijk zou je daarvoor eigenlijk voor en na foto's moeten hebben om te kunnen vergelijken omdat ik denk dat je natuurlijke melanine stimuleren niet echt een supergroot verschil kan geven.

Ik moet wel zeggen dat dit de eerste duurdere crème is die ik gebruik. Misschien is het verschil in kwaliteit daarom zo groot voor mij. Hoewel de Hâlé Simple echt fantastisch werkt, wil ik eerst nog wat andere duurdere crèmes gebruiken om te zien of het aan de Hâlé Simple of niet. Ik heb mijn zinnen gezet op een crème van Estée Lauder, maar zou eigenlijk graag jullie suggesties horen. 

Welke crème moet ik kopen als mijn Hâlé Simple op is? Wat is jullie favoriete crème? 

xoxo

Sofie

6 reacties:

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Deze klinkt echt wel heel goed.
Liefs, xxx

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Grappig dat een product zoveel voor je huid kan betekenen! Fijn dat je hem weer opnieuw hebt gekocht, we love mooie skins die fijn aanvoelen en mooi stralen!

redhotjillypeppers.com zei [Beantwoorden]

Klinkt erg goed ! Sampar staat al een tijdje op mijn lijst van te proberen producten.

Valley Doll zei [Beantwoorden]

klinkt heel goed ! Ik wil al een tijdje es de producten van Sampar testen.

Joany De Vries zei [Beantwoorden]

Klinkt erg goed, zelf ga ik toch liever voor budget brands :)

melanie zei [Beantwoorden]

Ik gebruik al jaren nivea young dagcreme en voor mij werkt die goed. Hij is niet vettig en trekt snel in. Van andere cremes die ik gebruik, zelfs maar een aantal keer, krijg ik bijan gegarandeerd puistjes. Leuke review!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.