MAC Blush in Stunner (LE)




De MAC blush in Stunner kwam uit met de MAC Me Over collectie. Het is dus een limited edition blush, wat ik echt zeer spijtig vind. Gelukkig doet MAC vaak repromotes. Ik hoop dan ook dat de blush in een van de toekomstige collecties van MAC terug opduikt.



Stunner is een vrij lichte blush, maar tegelijkertijd makkelijk op te bouwen. Zoals je waarschijnlijk al weet, heb ik dit persoonlijk liever dan een overgepigmenteerde blush waardoor je er al snel als een clown bijloopt. Zeker 's morgens ben ik niet altijd even oplettend en dan is te gepigmenteerde blush echt niet gezond voor mij. 

Op het eerste zicht lijkt Stunner niet speciaals qua kleur of qua textuur, maar ik heb geen enkele blush die in de buurt komt van Stunner. Hij geeft je een zeer subtiele, natuurlijke flush: in plaats van my lips but better, een soort van my cheeks but better. Ik doe hem bijna elke dag op en krijg supervaak complimentjes als ik hem op heb. Zelfs mijn moeder gaf me er een compliment over, wat me nogal verwonderde aangezien ze zelfs zelden make up draagt.



Verder heeft Stunner dé perfecte kleur voor mij en ik ben er zeker van voor vele anderen ook. Mijn beste vriendinnetje en mijn mama (ik had hem met de feestdagen bij haar gebruikt) zijn er namelijk ook verliefd op, hoewel ze beiden echt geen blushliefhebbers zijn. Nou ja ondertussen zijn ze het wel.

Als deze blush gerepromote wordt door MAC, ga ik zeker een back-up halen. Ik vind hem echt geweldig!

Kennen jullie deze blush? Welke blush is jullie favoriet?

xoxo

Sofie

5 reacties:

Cynthiiaaa zei [Beantwoorden]

Prachtige en natuurlijke blush. :) Mooie kleur ook, zo zacht en subtiel. Like it!

Eva M. zei [Beantwoorden]

Mooi mooi ! Mijn favo blush is Lovejoy van mac.

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik heb hem ook, echt een prachtige kleur!!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

De blush is echt prachtig, heel mooi.
Liefs, xxxx

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

MAC is echt zo'n geweldig merk hé, en ze flikken het elke keer weer opnieuw!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.