AXE His & Hers DeodorantNa vele jaren enkel deodorant voor mannen gemaakt te hebben, lanceert AXE nu haar eerste vrouwendeodorant! Ondertussen staat AXE bekend als een merk dat mannen helpt om vrouwen te verleiden, hier spelen ze nu dan ook verder op in. Met deze His & Hers Deo's zou de fysieke aantrekkingkracht tussen mannen en vrouwen vergroten. De deodorants kregen de naam Anarchy for him en Anarchy for her.

Ik weet niet wie van jullie al eens een AXE-deodorant van haar vriend ofzo heeft gebruikt.. ik in alle geval wel. Als mijn deodorant op was bijvoorbeeld, greep ik gewoon die van mijn vriend (hij zweert bij AXE-deodorants trouwens). Elke keer weer was ik jaloers, nooit had ik een vrouwendeodorant gebruikt die zo verfrissend aanvoelde. Ik kijk dan ook echt uit naar de komst van deze vrouwen deodorant. Hopelijk lost hij ook mijn hoge verwachtingen in.


Zijn jullie er ook zo benieuwd naar?

Normaal gezien zou je de eerste AXE-vrouwendeo dit voorjaar in de winkels kunnen terugvinden. De prijs? Ongeveer €4,5. Ik ga hem zeker en vast uitproberen!

xoxo

Sofie

6 reacties:

Vera zei [Beantwoorden]

Ik denk niet dat ik hem ga uitproberen, maar hoor het graag als jij hem uitgeprobeerd hebt ;)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik ga hem wel proberen, ben er benieuwd naar.
Liefs, xx

Bellachique zei [Beantwoorden]

Ik ben heel benieuwd naar wat ze ervan gaan maken :).

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

Speciaal, mijn vriend is ook trouwe fan van axe, maar nivea men gebruikt hij ook wel eens. Ben benieuwd of het aanslaat, aangezien axe wel een echt mannen imago heeft..

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Haha, wat een goede commercial bij de deo! Ik vind het een goed alternatief, ben er wel benieuwd naar. Ik kon ook meisjes die geen sterke deodorant konden vinden, daarom gebruikte zij de mannelijke versie van Axe, goede oplossing nu is er ook een vrouwelijke variant!

Marit. zei [Beantwoorden]

Superr, ik vind de deo van AXE altijd zoooo lekker ruiken.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.