Philosophy Purity Made Simple


Sinds kort zijn de fantastische producten van Philosophy bij Ici Paris XL verkrijgbaar. Ik had reeds de befaamde cleanser Purity Made Simple in mijn bezit. Ik bestelde hem vorig jaar via ebay en betaalde (incl. verzending) zo'n 20€ voor 240ml, wat ongeveer de prijs is die we hier in België ook betalen.


De verpakkingen van Philosophy-producten vind ik over het algemeen zeer mooi. Ze zijn altijd clean, maar toch origineel. Vaak werken ze ook met tekst, net zoals bij de cleanser, geeft wel een leuk effect vind ik. Wat ik nog positief vind aan de verpakking van deze cleanser is de sluiting. Het is zo'n 'opklapbaar dopje' met een klein gaatje waardoor je perfect kan doseren en er heel weinig kans is op uitlopen als je deze cleanser mee op reis neemt.


Nu over het product zelf. Op het flesje staat dat Purity Made Simple een 'one-step facial cleanser' is en dat is zeker niet gelogen. Deze cleanser verwijdert je make up én zuivert je huid. Zelf gebruik ik hem ook meestal zo en dan is inderdaad al mijn make up weg en voelt mijn huid schoon aan. Als ik een donkere smokey eye opheb of waterproof producten, dan démaquilleer ik wel eerst.. de cleanser zou dit waarschijnlijk ook wel aankunnen hoor maar dan zou ik wat meer moeite moeten doen om panda-ogen te vermijden. Purity droogt mijn huid bovendien ook niet uit (denk aan zo'n trekkerig gevoel nadat je je gezicht gewassen heb) zoals sommige cleansers wel doen.

De geur vind ik oké, het is een heel cleane geur. Ik vind hem zeker niet slecht, maar het is ook niet zo'n geur waardoor je het flesje onder je neus wil houden om hem constant te ruiken (althans niet voor mij). De cleanser heeft een melkachtige substantie. Op zich is dat geen probleem voor mij, maar ik vind het wel leuk als cleansers schuimen. Purity Made Simple doet dat niet echt, maar goed dat (en misschien ook wel de prijs) is het enige 'minpunt' dat ik bij deze cleanser vind.

Sorry for the old people-finger, ik kwam net uit bad :p
Ik heb al wat goedkopere cleansers gebruikt en eerlijk gezegd, geen enkele doet wat Purity doet. Misschien probeer ik ooit wel nog eens een wat duurdere cleanser, maar voorlopig blijf ik bij mijn Purity Made Simple.

Ik ga binnenkort zeker eens tussen de andere Philosophy-producten snuffelen, want ik zou graag nog wel wat andere dingen uitproberen. 

Welke Philosophy-producten willen jullie eens uitproberen??? 
Zijn er bepaalde Philosophy-producten die jullie me aanraden???
Bij welke cleanser zweren jullie???

xoxo

Sofie

9 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Lijkt me fijn ! Ik heb nog geen Philosophy producten gebruikt. Ben nu wel benieuwd geworden naar deze.

www.pimpernell.be zei [Beantwoorden]

Ik ben zo benieuwd naar de Philosophy producten!

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Hij klinkt goed, al veel goede dingen over gelezen. Ergens wekt dat wel mijn interesse.

CandyLove zei [Beantwoorden]

Ik heb de 'hands of hope' hands and cuticle cream en ik ben er heel content van. Ik ga binnenkort ook nog eens tussen de philosophy producten kijken. Ik wil de vanilla birthday cake bath en shower gel heel graag proberen en naar de 'cocktail' bath en shower gels ben ik ook wel nieuwsgierig.

http://candylovecity.blogspot.com

Vera zei [Beantwoorden]

Klinkt heel erg goed! :)

beauties zei [Beantwoorden]

ik gebruik een cleanser van the body shop :)

Darcy zei [Beantwoorden]

Ik ken dit helemaal niet.. Word er nu toch wel heel erg nieuwschierig naar !

Sofie zei [Beantwoorden]

Philosophy heeft zo'n 'shampoo - shower gel - bubble bath' product, waarnaar ik wel een beetje nieuwsgierig ben. Alleen weet ik nog niet welke geur ik wil :)

Aureline zei [Beantwoorden]

Ik vind dit ook een fantastisch werkend product :) de geur vind ik jammie :) xx

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.