Shopsessed: MAC Naturally


Hey beauties..

Ja, ook ik ben gezwicht voor de mooie Naturally collectie die MAC voorbije zaterdag uitbracht. Oorspronkelijk zou ik gaan voor de Mineralize Eyeshadow In The Sun en de Mineralize Blush in Subtle Breeze. Na enkele swatches gezien te hebben was ik ondertussen echter ook al gezwicht voor de MSF in Blonde. Ik was op Youtube naar reviews aan het kijken en een van die meiden (sorry, ik herinner me haar kanaal niet meer) had de MSF Blonde op als een blush. Toen haar video starte dacht ik al: Waauw wat een mooie blush! Bovendien was ze donkerder dan ik (een beetje latina-achtig), het verbaasde me dat de MSF zo goed zichtbaar was. MSF Blonde werd dus toegevoegd aan de wishlist.

Eens in de winkel besloot ik toch om de producten nog eens te swatchen. Als eerste nam ik In The Sun in mijn handen. Wat was ik teleurgesteld: de oogschaduw leek wel een en al glitters, had een minder unieke kleur dan ik op de foto's zag en bracht ongelijk aan. Het verbaasde me want alle swatches die ik tot dan toe zag waren beauuuutiful, misschien lag het aan de oogschaduw. I don't know.. Ik heb nog een keer geswatched en kreeg hetzelfde effect. Ik was hierdoor helemaal niet zeker meer van de oogschaduw dus heb ik ze maar laten liggen. Zo'n 20€ uitgeven aan een product waarvan ik niet zeker ben, no thank u.. er zijn zo veel mooie lentecollecties. Ik kan dat geld dan beter daaraan besteden. 

Wat ik wel meenam waren de Mineralize Blush in Subtle Breeze en de MSF in Blonde. Mijn verwachtingen daaromtrent werden wel helemaal ingelost. De MSF in Redhead was ook heel mooi, maar ik heb al gelijkaardige MSF's.. het was een eerder beige-achtige kleur.Wat hebben jullie gekocht van deze collectie??


xoxo

Sofie
12 reacties:

Bellachique zei [Beantwoorden]

Wauw, die blush ziet er heel mooi uit!

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Mooie producten ! Ik ga morgen es gaan kijken bij Mac.

Elke zei [Beantwoorden]

Die blush ziet er prachtig uit!

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Mooie producten! Ik heb niets gekocht uit de collectie, maar ben ook niet bij MAC geweest :)

5minmakeup zei [Beantwoorden]

Wauw, ziet er geweldig uit! Vooral die MSF heeft een hoog kwijlgehalte..

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Wat een prachtige producten! De blush is echt amazing, like really amazing. :) Ik heb nog niks uit de collectie, maar ik ben wel heel jaloers, op een positieve manier. :D

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wauw, prachtig. Mooie kleuren.
liefs, xxx

Marijke zei [Beantwoorden]

DE MSF is pretty hé, heb hem ook! En wauwie, die blush!!

Femikins zei [Beantwoorden]

Heb de blush Early Morning gekocht, heel mooi!

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

Prachtige collectie, ik ga morgen naar mac ben benieuwd! hopelijk is er nog wat

Petra zei [Beantwoorden]

Mooie producten heb je gekocht!! Ik ben er zelf nog niet geraakt, maar ze hebben echt toffe spullen!

Maaike (Honestbeauty) zei [Beantwoorden]

Ik heb drie dingen gekocht :p comin' soon op honestbeauty

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.