Beauty Question: Limited EditionsElk seizoen komen heel wat merken met een nieuwe Limited Edition collectie op de markt. Andere merken gaan daar nog een stapje verder in en brengen maandelijks een Limited Edition collectie uit. Tot slot zijn er de merken zoals MAC die meermaals per maand zo'n collecties uitbrengen. Nu moet ik eerlijk toegeven ik ben echt een sucker wat Limited Editions betreft, zeker die van MAC (maar dat hadden jullie waarschijnlijk al gemerkt).

Het is echt iets psychologisch: je denkt "ik moet het nu kopen, anders is het te laat" en dan koop je het veel overhaaster dan je anders een aankoop zou doen. Althans zo gaat het toch bij mij. Tot op een bepaald punt kan ik mezelf keuzes laten maken en geen dingen kopen die ik niet echt nodig heb maar ondertussen heb ik niet echt veel make up meer nodig en word ik toch nog steeds opgeslorpt door de hype errond. Uiteraard lieve beautybloggers en youtubers, zitten jullie daar voor een groot stuk tussen! Maar eerlijk.. ik zou me een beetje moeten inhouden. Nu vraag ik me af of er wel meer meiden zijn zoals ik, die door de 'druk' van Limited Editions sneller kopen? Zo komen we tot de beauty question van de dag:

Ben jij ook een sucker voor Limited Editions? Of word je er juist niet door aangetrokken?

xoxo

Sofie

8 reacties:

my very own lookbook zei [Beantwoorden]

Ik koop eigenlijk bijna allen me limited edition hehe

Xoxo
myveryownlookbook-Sophie.blogspot.com
Join my give-aways!

beauties zei [Beantwoorden]

voor mij maakt het geen verschil :)

Nikita zei [Beantwoorden]

Ik wordt er wel door aangetrokken... Zeker omdat ik weet dat het limited is, maar ik kan een beperkte keuze maken zoals alleen die nagellakjes ofzo. Als er een LE is waar ik niets voor voel (zoals binnenkort de LE miami nog iets van Essence) dan heb ik ook geen 'drang' om iets te kopen.

ik heb wel al miskopen begaan dat ik bv. een lakje mooi vond en dacht nou ik koop hem het is een LE en dat het lakje mij dan niet staat, en dat zou ik misschien minder hebben als het geen LE was dat ik mss zoiets heb van nouuuu, die is wel leuk, maar ik laat hem toch nog even staan we zien wel.

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Hmm, denk dat het bij mij eerder om het product op zich gaat en niet omdat het LE is. Doordat het beperkt verkrijgbaar is, heb ik er natuurlijk vaak spijt van dat ik iets niet gaan halen ben, maar zoals je zegt, komen er wel geregeld LE collecties uit, dus dan zal er daar wel iets bij zitten dat mij aanspreekt.

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Goh ik eigenlijk ook niet! Ik zie vaak niet echt verschil met de gewone collecties, alleen als het echt om een bijzondere kleur gaat, vaak bij nagellak of eyeliner ofzo, dan ga ik er meteen voor :)

PinkFairy zei [Beantwoorden]

ahahaha precies hetzelfde als jij! ik heb er een behoorlijke zwak voor, maar heb ondertussen ook genoeg waardoor ik mezelf echt dwing te kiezen... of liever niet kiezen en niet kopen :P

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik ben echt een sucker ervoor. Sommige items moet ik gewoon hebben.
Liefs, xxx

Anoniem zei [Beantwoorden]

Voor mij maakt het niet echt uit of een product limited edition is of niet. Als ik het mooi vind, koop ik het gewoon :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.