Lush MMM Melting Marshmallow Bath MeltLush..een heerlijk merk met heerlijke spulletjes! Onlangs ging ik in bad met de Melting Marshmallow. Deze Bath Melt bevat amandelolie en cacao boter, waardoor hij ideaal is voor de droge huid. Wat de geur betreft, kunnen fans van Snow Fairy er alleen maar van houden. Melting Marshmallow heeft namelijk dezelfde zoete snoepjesgeur.

Je kan deze Bath Melt in twee snijden om hem twee keer te kunnen gebruiken maar ik koos ervoor om een luxueus te doen en hem volledig te gebruiken. Ik hield hem onder de kraan terwijl ik er over wreef zodat hij sneller oploste en ik sneller van mijn badje kon genieten.Ik was aangenaam verrast toen ik zag dat de Bath Melt ook voor wat bubbels zorgde. Ik vind een bad namelijk niet 'af' zonder bubbels. Daarnaast kwam natuurlijk ook de zoete snoepgeur vrij. Niet mijn favoriete geur maar ik vind het wel eens leuk om in een snoepjesbad te stappen.Zoals jullie zien, een heerlijk bad met heerlijk romig schuim. Het schuim bleek wel minder lang te blijven dan bijvoorbeeld schuim van Bubble Bars. Dat vond ik wel spijtig, maar goed dit is dan ook een Bath Melt. Het was een heerlijk ontspannend bad, maar achteraf merkte ik niet veel van de voedende aspecten van de Bath Melt. Ik heb zeer droge benen, maar merkte ik eigenlijk niet echt een verschil tussen het gebruiken van Melting Marshmallow of een standaard badschuim. Deze Bath Melt was dus niet echt mijn ding. Ik heb eigenlijk vooral geleerd dat ik een Bubble Bar-girl ben, denk ik. 

Je betaalt 6,25€ voor MMM Melting Marshmallow. Iets te veel, vind ik, voor wat het doet. Dit is geen re-buy voor mij maar ik weet dat vele meiden hier wel helemaal gek op zijn.

Ben jij gek op deze MMM Melting Marshmallow?

xoxo

Sofie

5 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

ik heb ook altijd bubbels nodig in m'n bad :D

beautybootable zei [Beantwoorden]

Ik gebruik nooit badschuim, omdat dat net de huid zou uitdrogen, of heb ik het verkeerd? Wel een leuk idee, die marshmellows die effectief goed schuimen!
Leuke blog, ik ga je in ieder geval volgen ^^

Petra zei [Beantwoorden]

Ik ben al verkocht bij Marshmallow ;) Deze wil ik ook :)

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik ben ook een bubble bar girl! :-) Al heb ik deze nog niet getest..

Nilza Cabral zei [Beantwoorden]

Dat moet ik eens proberen :-)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.