The Big You @ UPR


Wat een prachtig event gisteren! Ik heb me weer supergoed geamuseerd. Kennis maken met de nieuwste producten, nieuwe mensen leren kennen, lekker bijpraten met medeblogsters, een heerlijke ijskoffie drinken, ... Je hoort het al: What's not to like? 

First off: L'occitane. Bij L'occitane konden we de nieuwe Verbena-lijn ontdekken. De producten zijn heel verfrissend, zowel qua werking als qua geur en dus ideaal voor de zomer. De Body Ice Gel heeft een heerlijk lichte textuur en heeft al meteen zijn weg gevonden naar mijn Wishlist.
Frauke kreeg ook nog een handmassage terwijl ik en Astrid ons sorbet-ijsje op aten. Heerlijk verfrissend op zo'n warme dag!


Enkele Pronails-producten. Ik gaf jullie al wat meer uitleg over het merk in mijn Pronails-NOTD.

Dan was het tijd voor de Swarovski-stand. De fantastische, nieuwe collectie werd aan ons voorgesteld en we mochten de juwelen ook uitproberen! Ik heb mijn ogen echt de kost gegeven en denk dat ik binnenkort mijn vriendje enkele foto's ga doorsturen..just in case :-D Berenice Marlohe, de nieuwste Bond-girl, is trouwens het nieuwe gezicht van deze Swarovski-campagne.

Even tijd voor een touch-up bij Rituals. Hier zien jullie Steffi en Marijke in de make-upstoel.En nog enkele snapshots van de prachtige Rituals-producten.
Daarna een leuke workshop van MAC waarbij de trends voor de komende herfst aan ons werden voorgesteld en we een eigen Face Chart mochten maken. It looks easier than it is btw :p En hier een snelle sneak peek van de MAC Heavenly Creatures collectie (komt 7 juli uit) en de Cremesheen + Pearl collectie (komt in augustus uit). Voor meer foto's en swatches van deze laatste collectie, kunnen jullie terecht op Sunny's blog.
Na MAC was het even tijd voor een break. Lekker bijpraten met medeblogsters aan de Illy-toog met een overheerlijke Ijskoffie met vanillesmaakje.Ik wil iedereen bij UPR bedanken voor de uitnodiging, de goede ontvangst en de superleuke activiteiten. Ook een bedankje voor alle mensen van de deelnemende werken voor de uitgebreide uitleg en het vriendelijke onthaal. Het was een fantastische dag en daar zitten mijn medeblogsters ook voor iets tussen want zonder hun leuke gezelschap was het niet half zo leuk geweest! 

xoxo

Sofie

7 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

Het was een leuke dag hé ! Fijn je nog even te zien en godzijdank voor koele drankjes :)

Frauke zei [Beantwoorden]

Ik vond het echt heel leuk:D

beauties zei [Beantwoorden]

mmmmm die koffie had ik ook graag eens geproefd :D

Jolien zei [Beantwoorden]

Jammer dat ik op het laatst niet meer kon komen :( maar wel leuke nieuwe collecties !

Elien zei [Beantwoorden]

Ziet er zo leuk uit! Je zal je wel geamuseerd hebben! :)

Marijke zei [Beantwoorden]

Het was echt superleuk!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Wat een zalig event!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.