Yves Rocher Hydra Végétal + WINACTIE!


Yves Rocher kwam sinds kort op de markt met de Hydra Végétal-lijn. De onderzoekers van Yves Rocher ontdekten de kracht van bepaalde plantensappen met vochtvasthoudende werking. Een mix van sappen uit de Canadese Esdoorn (ahornsap) en de agave tequilana (blauwe agave) zorgt voor een bron van directe, natuurlijke hydratatie. Maar.. het stopt niet bij een hydraterende werking, deze sappen bleken ook in staat de huid te herstellen.

Deze innovatieve combinatie van plantaardige sappen is de basis voor het nieuwe Hydra Végétal-gamma. Dat gamma bestaat uit 7 nieuwe producten, verdeeld over drie categorieën: reinigen, verkwikken en hydratatie op maat.

Cat.prijs: max. algemene prijs - IP: max. introductieprijs (van 1/6 t.e.m. 20/6)

Reinigen

De Frisse Reinigingsgel zorgt voor een verfrissende reiniging van de gezichtshuid. Hij verwijdert make-up, onzuiverheden en overtollige talg en bezorgt je een schone, stralende huid.

De Hydraterende Reinigingsmelk verwijdert niet alleen je make-up maar hydrateert tegelijkertijd de huid. 

Verkwikken

De Hydraterende Reinigingslotion of toner bereidt de huid voor op een verzorgende crème. De laatste make-uprestjes en onzuiverheden worden verwijderd, terwijl de vochtreserves van de huid worden aangevuld. 

Hydratatie op maat

Iedere huid heeft zijn eigen noden en behoeften en dat is Yves Rocher zeker niet ontgaan. De 24 uur Intensief Hydraterende Gelcrème is geschikt voor de normale tot gecombineerde huid en zorgt voor een gezonden en stralende huid.

De 24 uur Intensief Hydraterende Rijke Crème is geschikt voor de droge huid en zorgt voor een diepe, langdurige hydratatie.

Het Hydratatiebooster Concentraat is een regulerend concentraat dat de vochtbalans van de huid herstelt. Dit al vanaf het eerste gebruik. 

Tot slot biedt Yves Rocher ook een Hydraterende Anti-rimpelverzorging. Deze crème hydrateert de huid op een intensieve, diepgaande en langdurige wijze. Door de verrijking met hyalonzuur heeft deze verzorging een extra krachtige werking die de rimpels meteen na het aanbrengen vervaagt. 

And now on to the best..de winactie!
Ik mag van Yves Rocher maar liefst 5 lezers/-essen gelukkig maken met twee producten uit het gamma: de Frisse Reinigingsgel en de 24uur Intensief Hydraterende Gelcrème.Wat moet je doen?
 • Beantwoord deze drie vragen en stuur je antwoorden samen met je adresgegevens naar thebelgianbeautyreview@live.be ( Tip: kijk op Yves-rocher.be)
  • Wanneer werd Yves Rocher opgericht?
  • Geef twee van de vijf basisprincipes van de Cosmétique Végétale van Yves Rocher.
  • Zijn de producten van Yves Rocher dierproefvrij?
 • Volg The Belgian Beauty Review op Bloglovin
Voor alle duidelijkheid: aan deze twee voorwaarden moet voldaan worden want heel wat deelnemers beantwoorden enkel de vragen zonder TBBR te volgen op Bloglovin!

Extra entries:
 • Like The Belgian Beauty Review op Facebook
 • Volg  The Belgian Beauty Review via Twitter
 • Tweet over deze winactie (Vergeet niet @Beautyreview101 te vermelden zodat ik weet dat je getweet hebt)

Deze winactie is enkel open voor Belgische deelnemers (sorry, komt van het persbureau uit). Je kan meedoen tot en met 21 juni. Op 22 juni maak ik dan de winnaars bekend!

Good luck beauties! En voor zij die niet kunnen wacht, je vindt de producten nu al in de winkels!

xoxo

Sofie

8 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

klinkt goed :)

redhotjillypeppers.com zei [Beantwoorden]

Nice, ik doe mee ! :)

deijsprinses zei [Beantwoorden]

Oef! Ik heb alles gedaan. Wat een examenvragen ;) Ik volg je uiteraard via Bloglovin.

my very own lookbook zei [Beantwoorden]

klinkt goed!

xoxo
myveryownlookbook-sophie.blogspot.com
GIVE-AWAY on my blog!

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

ik heb meegedaan :-)

Fashion Perfeito zei [Beantwoorden]

Ik ga ook meedoen!

Lien zei [Beantwoorden]

you've got mail :)!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik doe mee. Leuke wedstrijd :-).

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.