Deauty Review || Essie 'Size Matters'


Voor zij die Deauty nog niet kennen, hier en hier kan je er meer informatie over vinden. In de Pre-launch box werden we getrakteerd op een Essie-lakje, genaamd 'Size Matters'. Dit is een lakje uit de Cocktail Bling collectie van vorig jaar. Size Matters is een donkerrode, bordeaux kleur. Heel mooi, zeker voor de herfst.


De lakjes van Essie hebben een superhandig kwastje, waarmee je in 1 swipe zogoed als je hele nagel kan lakken. Het maakt nagels lakken zo veel makkelijker. Ook voor mensen, like me, die niet zo goed zijn in nagellak perfect aanbrengen.

Waar ik het meest van onder de indruk was, is dat Size Matters al in 1 laag dekkend was. De kleur was dan wel een minder intens rood maar als je heel snel moet zijn, kan één laagje er zeker door. Breng je twee lagen aan, dan heb je exact dezelfde kleur die je in het flesje ziet en perfecte dekking. Het lakje brengt ook zeer gelijkmatig aan en is absoluut niet streperig. Verder droogt het ook vrij snel (in vergelijking met bvb. Essence-lakjes), maar dat zijn we gewoon van Essie.

1 laagje
wijsvinger en middenvinger met basecoat, rest zonder basecoat
Ik heb het lakje getest met en zonder basecoat. Ik bracht een basecoat aan op mijn wijsvinger en middenvinger. Door de basecoat was de kleur na 1 laag intenser dan zonder basecoat. Ik had pas na vijf dagen echt 'last' van gechipte nagellak. Tot mijn grote verbazing was de nagellak met basecoat minder gechipt dan die zonder. De basecoat was ook van Essie dus ik veronderstel ook wel van enige kwaliteit. Hoe het dan juist zit dat de nagellak zonder basecoat minder goed hield, weet ik niet. Iemand van jullie een idee?

2 laagjes
Again: ik ben niet de beste lakker, maar zo krijgen jullie
in ieder geval een idee van de kleur en dekking
In alle geval een superlakje! Ik word steeds meer fan van Essie-lakjes en ben dus altijd op zoek naar leuke kleurtjes. Suggesties zijn altijd welkom!!!

Wat vinden jullie van dit lakje?

xoxo

Sofie

8 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

zo'n dieprood is echt helemaal mijn ding :D

Angelique zei [Beantwoorden]

Leuk kleurtje en lekker diep rood inderdaad! Hou daar wel van

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Heel mooi dieprood.
Liefs, xxx

Vera zei [Beantwoorden]

Prachtige kleur!

Liliane zei [Beantwoorden]

Mooi kleurtje!
Hoe het zit met de basecoat weet ik zo niet :o

Ellies zei [Beantwoorden]

Heb de kleur ook en vind ze erg stijlvol, past zowat overal bij he.
Ik begin ook meer en meer fan te worden van Essie, zeker dankzij die 3 voor de prijs van 2 actie op Bol, maakt het ineens veel aantrekkelijker :-D

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Ik heb 'm ook, uit de Deauty box, en al heb ik hem nog niet geprobeerd, vind ik de kleur wel leuk.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Wat een prachtig wijnrood kleurtje! Love it!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.