Empties || To buy or not to buy?Wanneer ik een product opmaak, vraag ik me altijd af of ik het product opnieuw zou kopen. Vandaag laat ik jullie 5 producten zien die ik in de laatste tijd heb opgemaakt en geef ik jullie kort mijn mening over elk product weer.

Nivea Natural Oil Shower Oil 
Voor personen met een droge huid, like me, is dit echt een fantastisch product. Hoewel ik het gevoel van een douchegel aangenamer vind, kunnen maar weinig douchegels tippen aan deze olie. Vooral mijn benen zijn erg droog en daar zag ik dan ook meteen een verschil wanneer ik deze olie gebruikte. Ook een pluspunt is dat de olie een lekkere geur heeft. Rebuy? Yes!

Batiste Dry Shampoo
Hier schreef ik al een full review over. Mijn ervaringen waren echter niet zo positief, wat me toch wel verbaasde. Zowel in België als ver over onze landgrenzen kan deze droogshampoo op heel wat fans rekenen dus ik vroeg me af of ik misschien iets verkeerd deed. Ondertussen ben ik met een re-test bezig en ga ik ook de andere varianten van Batiste testen. Ik laat jullie zeker nog weten of ik van gedachten veranderd ben! Rebuy? We'll see :)

Lush Balancoire Fresh Face Mask
Ik koop mijn Lush-producten meestal in Brussel, vandaar de Franse naam. Ik denk dat de Engelse naam voor dit vers masker Love Lettuce is. Dit is echt een heeeerlijk masker. Het zorgt ervoor dat je huid er meteen stralender, frisser en gezonder uitziet. Ik weet niet wat het juist is, maar het doet echt wat voor mijn huid. En het wordt nog beter, want dit masker bevat scrubdeeltjes waardoor het als een masker en scrub in één werkt. Zeker een aanrader! Rebuy? Yes!

Lush Imperialis
Imperialis is Lush' moisturizer voor een gecombineerde huid met vettere T-zone. Perfect voor mij dus, dacht ik maar ik vond er eigenlijk niets aan. Ook had ik soms het gevoel dat hij mijn huid liet tintelen, vooral op plaatsen waar ik puistjes had. Sommigen houden van zo'n tintelende sensaties, maar ik niet. Stupid, maar ik had daarbovenop ook de geur niet geprobeerd in de winkel. Ik had haast en nam hem gewoon zo mee. Bleek dat hij naar lavendel rook, not really my favorite. Rebuy? Nope.

Nivea Double Effect Deodorant Violet Senses
Mijn favoriete deodorant die ik ALTIJD in huis moet hebben. Ik durf wel eens te switchen hoor, maar deze deo heb ik altijd ergens liggen. Hij irriteert mijn huid nooit, ook niet als ik me juist geschoren heb. De geur is heerlijk zacht en subtiel en verandert nooit, onder gelijk welke omstandigheden in een ik-ruik-iets-deoachtigs-want-je-zweet-geur. Ik heb ook al de white senses versie gehad en vind die minstens even goed maar om de een of andere reden is die moeilijker te vinden dan deze. Rebuy? Yes, 'till I die :p

Zo dat waren mijn opgemaakte producten van de laatste tijd. Ik denk dat ik dit vaker ga doen, omdat ik jullie zo in een artikel kort mijn mening kan geven over meerdere producten. 

Vinden jullie dit een leuke rubriek om te lezen? Of zien jullie liever iets anders?
Probeerde jij al eens een van deze producten uit? Wat vond jij er dan van?

xoxo

Sofie

7 reacties:

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Het Lush masker is inderdaad heel fijn! Zeker opnieuw kopen :-) Van douche-olie hou ik ook wel, al vind ik het wel vervelend dat het altijd zo'n irritant laagje olie in m'n bad achterlaat...

beauties zei [Beantwoorden]

ik vind dit een heel leuk artikel :)

Charlotte zei [Beantwoorden]

Leuk artikel! Ik ben zelf ook niet zo overtuigd van die Batiste dry shampoo... Ik probeerde die Nivea shower oil ook en die ruikt inderdaad echt lekker.

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen opmaken!

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Leuk om te lezen ! Het Lush masker klinkt wel fijn !

ValleyDoll zei [Beantwoorden]

Leuk artikel !

Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) zei [Beantwoorden]

Als je dat masker van Lush zo beschrijft moet ik me echt ontzettend inhouden om niet meteen richting antwerpen te hollen en me ook eentje aan te schaffen, misschien wachten op een passender uur ;)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.