Review || L'oréal Glam Shine Lipgloss


De Miss Candy collectie van L'oréal bevatte enkele Glam Shine lipglossjes en die ga ik vandaag voor jullie reviewen. Laten we er maar meteen aan beginnen.De verpakking van deze glossjes is klein maar fijn. Hoewel de verpakking best klein is, bevat ze 6ml product. Dat is evenveel als Lancôme lipgloss en meer dan twee keer zo veel als een MAC Cremesheen Glass (2,4ml). Ik vind de verpakking best mooi en classy, de rose gold dop zit daar natuurlijk voor iets tussen.


Lipproducten mogen van mij best een geur hebben, maar liefst niet te overheersend. De geur van de Glam Shine glossjes is wat bloemig maar stoort absoluut niet. Eens je de gloss op hebt, ruik je er niets meer van. Still a fan!Bij glossjes vind ik een goede applicator toch wel van belang. Wat was ik blij, toen ik de applicator zag van deze glosses. Alweer een gelijkenis met de Lancôme-glosses want deze hebben dezelfde applicator: een sponsapplicator met een gaatje in het midden. Doordat de applicator op een punt uitloopt is het zeer handig om de gloss precies aan te brengen, aan de cupids bow bijvoorbeeld. Let's take a look at some swatches. De pigmentatie is oké maar niet volledig dekkend. De meeste glossjes zijn dat echter niet en ik verwacht dat eerlijk gezegd niet van een gloss. Ik draag gloss meestal over een lipstick en wil vooral dat de gloss de kleur van de lipstick benadrukt. Daarvoor zijn deze glossjes ideaal. De lichtste kleur, Nude Bonbon, is ideaal om over een nude lipstick te dragen. Bubble Pink is een licht roze, baby pink kleur en perfect voor over een lichtroze lipstick.

Geen flits
Met flits
Het grootste probleem met gloss is de textuur maar bij deze glossjes is er geen sprake van problemen. Ze plakken niet en voelen aangenaam op de lippen. Ik zou de textuur vergelijken met die van MAC Cremesheen Glasses, mijn favoriete glossjes. 

Tot slot nog even iets over de werking. Eigenlijk let ik hier niet zo op bij glossjes omdat ze over het algemeen niet lang blijven zitten. Doen ze dat wel, dan zijn het meestal sticky glossjes en daar hou ik niet van.  De Glam Shine glossjes bleven, naar mijn aanvoelen, lang zitten in vergelijking met andere glossjes. Ik heb met opzet op de tijd gelet en pas na drie uur moest ik de gloss opnieuw aanbrengen. Je zag nog wel een lichte glans maar niet meer dat echte gloss-effect. Ik weet niet wat jullie denken maar drie uur vond ik een goed resultaat voor een gloss of vergis ik me? Nog een pluspunt is dat deze glossjes de lippen niet uitdrogen. Mijn lippen kunnen nog al eens snel uitdrogen, dus dat is wel iets waar ik belang aan hecht.

Je hoort het al, ik hou echt van deze glossjes. Ik ga er zeker nog meer van in huis halen. Het zijn eigenlijk dupes voor de MAC Cremesheen Glasses maar ze kosten minder (12,99€ i.p.v. 21€) en bevatten dubbel zoveel product. Ik zeg niet dat ik nooit meer een CSG koop maar ik zal er twee keer over nadenken en checken of er geen gelijkaardige kleur in de Glam Shine-lijn van L'oréal zit. 

Heb jij deze glossjes al geprobeerd? Wat vind jij ervan? 

xoxo

Sofie

11 reacties:

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik ben niet echt een lipgloss fan. Als ik er al gebruik mag hij zeker niet kleven dus deze klinkt wel fijn !

Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) zei [Beantwoorden]

lieve kleurtjes, heel meisjesachtig, ik ben ook wel benieuwd als ze zo fijn zijn.

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Bubble pink ziet er leuk uit ! De L'Oréal glossjes hebben nog niet echt mijn aandacht getrokken. Vind de verpakking maar zo-zo.

beauties zei [Beantwoorden]

goeie review :)

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik ben ook fan van deze glossjes!!

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Ik vind ze wel oké, maar niet spectaculair. Net iets te stroperig. Maar de kleuren zijn wel mooi!

Miss Mags zei [Beantwoorden]

Ik heb verschillende lipsticks van dit merk en vind ze zelf ook super.

Angelique zei [Beantwoorden]

Wat een leuke glossen! Leuk zo dat twisted!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik vind ze beiden erg mooi.
Leuk die twist erin.
Liefs, xx

Angel zei [Beantwoorden]

Ik vind beide kleuren heel erg mooi :)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Hier ook niet zo een lipgloss fan :/

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.