Givenchy Instant Bucolique - Lente 2012



Een van de laatste collecties die ik jullie wil laten zien is de lentecollectie van Givenchy, genaamd Instant Bucolique. Opnieuw een kleurrijke collectie.. ik zal jullie maar meteen laten zien welke producten in deze collectie zitten. De collectie is trouwens exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Prisme Blush Bucolique in Bucolic Rose N°1 en Bucolic Poppy N°2  € 43,00



Prisme Visage Bucolique in Bucolic Blossoms N°1 € 52,00


Prisme Yeux Quatuor in Bucolic Blossoms N° 79 € 50


Vernis Please! Bucolic Poppy N° 177  € 17


Rouge Interdit Bucolic Poppy N° 54 € 29


Gloss Interdit Bucolic Poppy N° 32 € 27


Vooral de Prisme Visage en de Prisme Blushes spreken me aan. Ik ga ze zeker eens beter gaan bekijken in de parfumerie en misschien laat ik me wel verleiden.

Wat denken jullie van deze collectie??

xoxo

Sofie

Philosophy Purity Made Simple


Sinds kort zijn de fantastische producten van Philosophy bij Ici Paris XL verkrijgbaar. Ik had reeds de befaamde cleanser Purity Made Simple in mijn bezit. Ik bestelde hem vorig jaar via ebay en betaalde (incl. verzending) zo'n 20€ voor 240ml, wat ongeveer de prijs is die we hier in België ook betalen.


De verpakkingen van Philosophy-producten vind ik over het algemeen zeer mooi. Ze zijn altijd clean, maar toch origineel. Vaak werken ze ook met tekst, net zoals bij de cleanser, geeft wel een leuk effect vind ik. Wat ik nog positief vind aan de verpakking van deze cleanser is de sluiting. Het is zo'n 'opklapbaar dopje' met een klein gaatje waardoor je perfect kan doseren en er heel weinig kans is op uitlopen als je deze cleanser mee op reis neemt.


Nu over het product zelf. Op het flesje staat dat Purity Made Simple een 'one-step facial cleanser' is en dat is zeker niet gelogen. Deze cleanser verwijdert je make up én zuivert je huid. Zelf gebruik ik hem ook meestal zo en dan is inderdaad al mijn make up weg en voelt mijn huid schoon aan. Als ik een donkere smokey eye opheb of waterproof producten, dan démaquilleer ik wel eerst.. de cleanser zou dit waarschijnlijk ook wel aankunnen hoor maar dan zou ik wat meer moeite moeten doen om panda-ogen te vermijden. Purity droogt mijn huid bovendien ook niet uit (denk aan zo'n trekkerig gevoel nadat je je gezicht gewassen heb) zoals sommige cleansers wel doen.

De geur vind ik oké, het is een heel cleane geur. Ik vind hem zeker niet slecht, maar het is ook niet zo'n geur waardoor je het flesje onder je neus wil houden om hem constant te ruiken (althans niet voor mij). De cleanser heeft een melkachtige substantie. Op zich is dat geen probleem voor mij, maar ik vind het wel leuk als cleansers schuimen. Purity Made Simple doet dat niet echt, maar goed dat (en misschien ook wel de prijs) is het enige 'minpunt' dat ik bij deze cleanser vind.

Sorry for the old people-finger, ik kwam net uit bad :p
Ik heb al wat goedkopere cleansers gebruikt en eerlijk gezegd, geen enkele doet wat Purity doet. Misschien probeer ik ooit wel nog eens een wat duurdere cleanser, maar voorlopig blijf ik bij mijn Purity Made Simple.

Ik ga binnenkort zeker eens tussen de andere Philosophy-producten snuffelen, want ik zou graag nog wel wat andere dingen uitproberen. 

Welke Philosophy-producten willen jullie eens uitproberen??? 
Zijn er bepaalde Philosophy-producten die jullie me aanraden???
Bij welke cleanser zweren jullie???

xoxo

Sofie

Shopsessed: L'oréal en Catrice


Hi beauties..

Sinds lange tijd (wel het leek toch heel lang voor mij!) heb ik weer een Shopsessed voor jullie. Eerst ging ik bij Di langs. Ik had een bonnetje voor een gratis mascara van Park Avenue en besloot om er een L'oréal Infallible oogschaduw te kopen. Ik had er al zo veel goede dingen over gehoord en besloot dat dit de uitgelezen kans was om er eentje te kopen. Ik kocht de kleur Hourglass Beige en betaalde daar 9,99€ voor.


zonder flits
met flits









Daarna ging ik langs bij Kruidvat. Ik had de Intensif'eye oogschaduwen al op verschillende blogs zien passeren.. dus besloot ik er ook enkele aan te schaffen. Ik kocht Lunch at Tiffany's, Black or White swan?! en Have you seen Alice?. De verpakking is simpel maar erg leuk aangezien de letters op de verpakking holografisch zijn. Deze cuties kosten 3,99€ per stuk.



Ik ben erg onder de indruk van de pigmentatie van deze oogschaduwen. Ik heb al meermaals een mineralize oogschaduw van MAC willen kopen maar was nooit echt overtuigd van de pigmentatie, zeker niet voor een prijs die rond de 20€ ligt. Ik ben dan ook superblij met deze oogschaduwen aangezien ze beter gepigmenteerd zijn dan sommige mineralize oogschaduwen van MAC en ook een veel zachtere prijs hebben! Kijken jullie maar zelf naar de swatches.. De oogschaduwen zijn allemaal droog geswatched!

zonder flits, in natuurlijk licht

met flits (je ziet hier mooi de gouden glitters in Black or White Swan?!)
Enkele dagen erna keerde ik terug naar Kruidvat en zag ik dat de Nymphelia-collectie aangekomen was. Ik besloot om nog een Intensif'eye oogschaduw mee te nemen (in Charly's Chocolate Factory) en kocht meteen ook de blush uit de collectie, genaamd Unbeleaf'able blush.

Ik zag ook enkele interessante nagellakjes liggen, die natuurlijk ook mee naar huis gingen. De linkse is in de kleur After Eight en de rechtse in Genius In The Bottle. Normaal gesproken zou ik jullie swatches besparen aangezien ik gewoon echt niet goed ben in nagels lakken, maar deze lakjes heb ik toch maar geswatched om jullie een idee te geven van de kleur. Ik deed voor beide twee laagjes op. Vergeef me trouwens voor mijn rood/roze nagelriemen: ik had net mijn vorige nagellak eraf gedaan en die stainde verschrikkelijk :(


zonder flits

met flits



Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinsten?

xoxo

Sofie

Quick tip: ELF Kortingscode


Vandaag eventjes een snelle tip voor de ELF-lovers. Momenteel geven zij 15% korting op al hun lipproducten! Deze actie loopt tot en met 26 februari. Bestel je om meer dan 75€, dan is de verzending bovendien gratis! Je kan ook samen met enkele vriendinnen bestellen om zo aan een bedrag van 75€ te komen.


Mijn valentijnscadeautjes!


Vandaag toon ik jullie mijn valentijnscadeautjes. Ik kreeg twee make up-producten waar ik superblij mee ben. Beide zijn ze limited editions van de lentecollecties. Ik kreeg de Horizon blush van Chanel en de Guerlain Météorites Gardenia highlighter. Veel heb ik niet te zeggen over deze producten. Ze zijn alletwee gewoonweg prachtig!  

De Chanel blush heeft een peachy-roze kleur en geeft een zeer natuurlijk effect. Het is het sterproduct van deze lentecollectie. Net zoals vele producten heeft deze blush een kwastje erbij zitten. Hoewel de meeste van die kwastjes echt nergens op lijken, is dit borsteltje extreem zacht. Ik weet niet of ik het echt ga gebruiken voor blush, het lijkt me handiger voor highlighter maar wie weet voor eventuele touch-ups.







De Guerlain Météorites Gardenia is eveneens het sterproduct uit de lentecollectie, maar dan uiteraard uit die van Guerlain. Het is een fantastische highlighter die je alleen al omwille van de verpakking en de vormgeving zou kopen.




Musthaves? Volgens mij wel, althans toch voor de 'die hard'-beautylovers. Het zijn pricy producten, maar ze zijn zeer kwaliteitsvol en bovendien limited editions. Anderzijds moet ik wel toegeven dat ik, toen ik nog jonger was (niet dat ik nu oud ben he, ik ben 22), niet zo veel geld kon uitgeven aan make up. Ik zou zeggen: krijg je ze cadeau of heb je er het geld voor over, laat deze dan zeker niet aan jou voorbij gaan.

Oh en dan wil ik van de gelegenheid toch nog eens gebruik maken om mijn lieve vriendje te bedanken.. Love u babytje <3 :-D

Wat kregen jullie voor valentijn? Of op wat hebben jullie jezelf getrakteerd?


xoxo

Sofie


Lancôme Roseraie Des Délices - Lente 2012


Lancôme gaat de romantische tour op, alé vind ik toch.. Deze Roseraie Des Délices collectie heeft een zeer schattige, romantische uitstraling.. maar Lancôme speelt tegelijkertijd nog altijd in op de pasteltrend van deze lente.

La Roseraie blush  € 50,34


Les Yeux Doux: Vert Tendresse en Rose Romance € 53,89



Hypnôse Doll Eyes € 29,98


Effet Miracle: Effet Porcelaine en  Effet Bonne Minne € 34,57


Le French Touch: Rose Candy, Cotton Candy en Sweet Marmalade € 29,99


Color Fever gloss: Green Petal, Tangerine Petal en Rose Petal € 26,44


Le Vernis: Green Almond, Rose Tangerine en Rose Macaron € 15,75


Schattige collectie hé? Mij spreken vooral de lipsticks aan. De blush is van velen de favoriet uit de collectie maar ik vind hem iets té romantisch.. het voelt voor mij bijna kitscherig aan. Ik heb er wel swatches van gezien en die zijn wel beautifullll! 

Willen jullie iets uit deze collectie?

xoxo

Sofie

Blogsale!!!! (o.a. MAC, YSL, Too Faced, Chanel, Wet'nWild, ELF, ...)



Zij die mij volgen op Facebook of Twitter hadden het waarschijnlijk al gezien. Ik heb mijn stash nog eens onder handen genomen en een nieuwe blogsale online geplaatst. Er staan nog enkele items van de vorige blogsale in, maar de prijzen daarvan zijn verlaagd!

De blogsale vind je nog altijd terug op de blogsale-pagina!

Wees er snel bij en veel shopplezier!!!

xoxo

Sofie

Guerlain Les Roses Et Le Noir - Lente 2012



Guerlain did it again! Wat een praaaaachtige collectie brengen ze deze lente weer uit! Ze gaan voor de contradictie tussen lief roze en toch wel wat strenger zwart. 

Noir G de Guerlain €49 (dit is een heropvulbare mascara, voor een refill met nieuw borsteltje betaal je €26)


Météorites Cruel Gardénia limited edition € 57,00


Météorites Perles Light-Diffusing Perfecting Primer € 48,00


Ecrins 6 Couleurs 66 Boulevard de Montparnasse € 75,00


Ecrins 4 Couleurs 11 Les Roses en 12 Les Aqua € 53,00



Rouge G de Guerlain Rose Collection limited edition: 72 Rose Innocent, 73 Rose Ensoleille, 74 Rose Piquant en 75 Rose Barbare € 42,00


KissKiss Gloss: 869 Rose In Bloom, 870 Cherry Pink, 871 Frosted Rose en 872 Flush Pink € 28,00


Oké.. ik weet niet of jullie hetzelfde denken.. maar die Cruel Gardénia highlighter moet ik gewoon hebben, ongeacht de prijs! Ik vind hem echt prachtig.. Die staat dus al zeker op de wishlist!

Welke producten van deze collectie staan op jullie wishlist?

xoxo

Sofie

Bobbi Brown Neon And Nudes - Lente 2012



Net als vele andere merken, komt ook Bobbi Brown op de proppen met een nieuwe lentecollectie. Deze kreeg de naam Neon and Nudes. De collectie bevat zowel felle als meer nude items.. Het gaat erom dat je ofwel de ogen opvallend maakt, ofwel de lippen..


Ultra Nude Eye Palette €55 (LE)


Ink Liner €24 (LE)


Lip Glosses in  Citrus, Cosmic Pink & Ultra Violet €23 (blijven in het assortiment)


Lip Colors in Atomic Orange, Neon Pink & Uber Beige €24 (LE)


Eyeshadow in Ultra Violet & Bluebell €24 (blijven in het assortiment)


Blush in Nude Peach & Nude Pink €27 (blijven in het assortiment)


Toilettas €30


Deze collectie laat ik aan mij voorbijgaan. Fel is niet zo mijn ding en nude heb ik al genoeg. 

Wat denken jullie? Is deze collectie wel iets voor jou??

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.