Maybelline Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara


Hey Beauties!

Ik wil vandaag even iets kwijt over een mascara. Dat is eigenlijk één van de producten waarmee ik niet zo veel experimenteer. Ik ben eerder een blush- en lipstick-freak. Ik hou het bij mascara dan ook meestal bij de drogisterijmerken tenzij ik een staaltje krijg, dan gebruik ik het natuurlijk wel. Een tijdje geleden was er bij Kruidvat een actie: je kreeg een paar euro's korting op een nieuwe mascara van Maybelline. Om de één of andere reden was ik die dag wél in een 'uitprobeer-mood' (niet dat dat een woord is, maar kom..) en heb ik de mascara meegenomen. Sinds dan heb ik elke dag de Cat Eyes mascara gebruikt.

Laten we beginnen bij de verpakking. Ik vind het een zeer leuke verpakking, geel en oranje en een luipaardmotiefje: allesbehalve saai! Het luipaardmotiefje doet het 'm voor mij, een leuk detail. De Helen Rubinstein mascara's hebben deze print ook, maar deze kosten veel meer dan wat ik aan mascara wil uitgeven. Dus als je ook een 'sucker' voor verpakkingen bent, deze is best een goed alternatief..iets minder chique maar wel leuk!


Nu over naar het borsteltje. Het heeft een gebogen vorm, waarvan ik in het begin niet zo zeker was. De meeste mascara's die ik al uitprobeerde hadden een recht borsteltje. Eens ik het borsteltje echter gebruikt had, merkte ik meteen dat zo'n borsteltje echt handig is. Vooral als je de buitenste wimpers wat meer wilt krullen en dus voor dat cat eyes-effect wil gaan.



Zoals jullie zien heb ik ook een close-up van het borsteltje proberen te maken..het is een beetje wazig en door de regenachtige dagen niet superduidelijk maar ik wou het er toch bij plaatsen.

Ik gebruik deze mascara nu al een tijdje en moet zeggen dat ik echt tevreden ben. Het geeft voor mij geen 'valse wimpers-effect' maar dat vind ik ook niet nodig voor een mascara voor dagelijks gebruik. En als ik dan toch iets dramatischer wil gaan gebruik ik hem samen met L'oréal Voluminous Carbon Black, mijn 'go to-mascara' die ik anders altijd gebruik. Spijtig genoeg is deze in België niet te koop, ik moet hem dan ook altijd op Ebay bestellen :-( Terug naar Maybelline.. Bij mij geeft deze mascara vooral meer lengte, ook wel een tikkeltje meer volume maar als je enkel volume wilt, moet je deze mascara niet kopen. Wat ik echt super vind aan deze mascara is dat hij mijn wimpers supergoed scheidt én dat hij niet klontert. Dat probleem heb ik soms wel met de Voluminous, daarom doe ik deze altijd als laatste op wanneer ik de twee samen gebruik. Die zorgt dan voor wat meer volume.



Mijn oog zonder mascara of enige andere make up


Mijn oog enkel met de Maybelline Cat Eyes mascara



Even voor het verschil: links met mascara en rechts zonder


Hier zien jullie de Maybelline Cat Eyes met L'oréal Voluminous erbovenop 


Om het verschil te laten zien: links enkel Maybelline Cat Eyes, rechts de combo van hierboven

Over het algemeen ben ik dus supertevreden van de mascara. De grote pluspunten zijn extra lengte, scheidt de wimpers mooi en klontert niet. Te weinig volume? Gebruik hem dan samen met je favoriete mascara die je wel het volume geeft dat je wenst.

Hebben jullie deze mascara al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

xoxo

Sofie

2 reacties:

Kelly zei [Beantwoorden]

Hele mooie wimpers heb jij!

Janaa zei [Beantwoorden]

Woow ziet er echt een mooie mascara uit! Maar je hebt zonder mascara als best heel erg mooie wimpers! Ik ga hem toch ook is testen :)

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.