Shopsessed: MAC (Maastricht)


Hey Beauties

Vorige week donderdag ging ik met mijn moeder, zusje en vriend een dagje shoppen in Maastricht. Een van de plaatsen die ik had genoteerd was De Bijenkorf. Ik had namelijk op beautyscene.nl gelezen dat alleen daar de Cinematics-collectie van MAC te verkrijgen zou zijn. Na enkele reviews op youtube over de collectie was mijn oog gevallen op het lipsetje "It's a girl". Daarin vind je de lipstick Innocence, beware. Dat is een repromote uit de Venomous Vilains collectie. Ik hield niet van de verpakking in die collectie en heb de lipstick daarom maar laten staan. Achteraf had ik er toch wat spijt van..dit was dus de perfecte kans. Ik kocht van de Cinematics-collectie enkel dat setje (43,5 euro). De rest van de collectie sprak me niet echt aan.

Ik kocht ook nog een Fix+ (16 euro). Ik had hier al zo veel over gehoord, maar telkens als ik bij MAC was vergat ik er eentje mee te nemen. 



Eerst en vooral sorry voor de rommelige achtergrond. Ik had net een groot deel van mijn make up borstels gewassen en ik moest dus een plaatsje vinden om ze te laten drogen.

De MAC Fix+ kennen jullie vast allemaal al. Het is een spray die allerlei vitaminen en mineralen bevat. Je kan hem gewoon gebruiken om je huid te verfrissen of, waarvoor de meesten hem denk ik gebruiken, om je make up te setten.  Zo blijft je make up langer zitten en heb je minder snel last van een 'cakey' effect. Je kan deze spray bijvoorbeeld ook gebruiken om je penseel nat te maken als je je oogschaduwen nat wilt gebruiken.

Naast de Fix+ staat dan de echte reden waarom ik naar De Bijenkorf wou. Het is de "it's a girl"-bag. In dit schattig zakje zitten drie producten: een lipstick, een dazzleglass en een lippotlood. 



Het zakje is donkergrijs met een beige detail langs de ritssluiting. Doordat de ritssluiting tot aan de zijkanten reikt kan je echt heel veel dingen in het zakje passen. Het is ideaal voor in je tas om je dagelijkse make up in op te bergen.
De lipstick is dus in de kleur Innocence, beware.. een nude kleurtje
De dazzleglass creme is in de kleur It's a girl.. een lichtroos kleurtje met zilveren glitters
Het lippotlood is in de kleur Cream O' Spice.. een bruine kleur die ,volgens mij althans, veel te donker is voor deze lipset. Ik snap niet echt wat de bedoeling ervan is tenzij we terug willen naar deze soort looks uit de jaren '90 :s 


Ik weet niet wat jullie daarvan denken.. maar ik ben hier geen fan van. De lipliner, ik weet dus nog niet wat ik ermee ga doen maar ik ga hem zeker niet in combinatie met de andere twee producten gebruiken. De lipstick en de lipgloss vind ik wel zeer mooi. Hier zijn enkele swatches van de drie producten.


Bovenaan zie je de lipstick, daaronder de dazzleglass en tenslotte het lippotlood. Zoals jullie wel merken is de lipstick een cremesheen waardoor hij zeer crèmig is en een vrij glossy finish heeft.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en vooral superblij dat ik de Innocence, beware nog op de kop heb kunnen tikken.

Hebben jullie iets van de Cinematics-collectie gekocht?
En wat vinden jullie trouwens van die donkere lipliner?

Dikke kus, beauties!

Sofie


2 reacties:

Inge zei [Beantwoorden]

Mooie aankopen, wel raar van die lipliner inderdaad. Misschien kun je hem wel gebruiken om je gehele lip mee in te kleuren en daarop de lipgloss aan te brengen?
Je zegt trouwens de tweede keer oogpotlood in plaats van lippotlood ;)
Ik heb nog niks van deze collectie en denk dat ik er ook niks van ga kopen... Ik heb nog maar een beginner met MAC :P heb recent twee producten aangeschaft dus ik doe nog even rustig aan ;)

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Haha..sorry heb het snel veranderd van dat oogpotlood! Thx!

Ja dat is wel iets wat ik kan doen met het lippotlood..Ik zal het eens proberen en laat het jullie dan weten =D

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.