My Birthday Presents!!!


Hey ladies..

Jullie hadden het waarschijnlijk al gelezen: op 28 november werd ik 22 jaar en daar hoorden natuurlijk cadeautjes bij! Ik krijg elk jaar bijna geld om me erna zelf iets te kopen, maar deze keer had ik erop gehamerd dat ik echt wel cadeaus wou. Natuurlijk stelde ik een wishlist op zodat ik ook echt wel dingen kreeg die ik wou. De meeste cadeautjes komen van de wishlist, maar sommigen zijn ook zelf op zoek gegaan naar een leuk cadeau. Ik ben echt superblij met alles wat ik gekregen heb en zit dan ook te popelen om jullie te laten zien wat ik kreeg!


Dit was de eerste lading cadeaus die ik kreeg.. al die mooie verpakkingen! Ik kon haast niet wachten om alles uit te pakken!!!

De zilveren zak is van MAC.. er ging meteen een lichtje branden: Glitter & Ice! Ik kreeg het Sultry Eyeshadow palette en de Face kit in Warm!



Daarna opende ik het kleine pakje van Ici Paris Xl in de witte verpakking. Daarin vond ik een Chanel Les 4 ombres quad in Lagons! Ik zit momenteel echt in een 'love blue eyeshadow'-fase!




Van de volgende cadeaus wist ik wat erin zat. Ik had namelijk beroep moeten doen op de lieve Peggy. Zij bracht de goodies mee uit Londen. Zonder haar had ik deze superleuke spulletjes niet gehad. Thanks sweetie!!!

Zoals jullie op de verpakking misschien kunnen lezen, staat er Bobbi Brown en Giorgio Armani. Het gaat over de drie cadeaus aan de linkerkant. In de Bobbi Brown pakketjes zaten de twee Eye paint palettes uit de Party collectie. Mensen die me volgen op Twitter of FB hadden me er waarschijnlijk al over zien praten (lees: zagen omdat ik er niet veel informatie over vond). In de rode Giorgio Armani-verpakking vond ik een mooie, classy lippenstift in de kleur 508 Pink.





We zijn intussen aanbeland bij het laatste cadeautje van de eerste lading presents, die met het plakkertje van Sephora op. My oh my :p In dat pakje zat het Too Faced Sweet Dreams palette. Veel uitleg is daar niet meer bij nodig. De foto's spreken voor zichzelf! Er is ook nog een gedeelte met blush, bronzer en highlighter waar ik een foto van ben vergeten te nemen en intussen is mijn camera stukgegaan..dus sorry girls..




Dat waren de producten die op mijn wishlist staan. Verder kreeg ik ook nog twee badproducten. Het zijn bruisstaafjes. Eentje met rozengeur en rozenblaadjes en eentje met limoengeur en limoengras erin.


Mijn papa en zijn vriendin zochten voor mij ook een aantal zeer leuke cadeaus uit. Het zijn allemaal verschillende sets van het merk BC Collection. Ik kende het merk nog niet, maar als beautylover ben ik altijd nieuwsgierig naar een voor mij nieuw merk! De verpakking is bovendien echt prachtig vind ik!!! Ik kreeg een make up-koffer, een palette voor in je handtas, een travelpalette en een setje om je nagels te verzorgen. Pretty, he?



We zijn er bijna hoor! Naast heel veel make up, kreeg ik ook nog wat geld en een supercadeau van mijn beste vriendinnetje. Zij trakteert me namelijk op een weekendje welnessen in een welness-hotel!

Ik wil alle mensen bedanken voor de leuke cadeaus die ze mij gaven, maar ook jullie wil ik bedanken voor alle lieve verjaardagswensen! Thanks cuties!!!

xoxo

Sofie

17 reacties:

Eva M. zei [Beantwoorden]

Amaaai, schone cadeaus ! Daar zou ik ook blij mee zijn hoor !

Danice zei [Beantwoorden]

Je bent goed verwend!

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Oh my, wat een gave cadeautjes! De MAC collectie is zo mooi!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Heel leuk!

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Superleuke cadeautjes! Geniet ervan!

Svea zei [Beantwoorden]

Nou, zo'n cadeaus wil ik ook wel krijgen! Ik denk dat ik toch ook maar eens een wishlist moet opstellen ;) Btw: een beetje te laat, maar gelukkige verjaardag! x

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat een luxe dingen allemaal, heel erg leuk.
Liefs, xxx

Anoniem zei [Beantwoorden]

wauw je bent verwend!

PinkFairy zei [Beantwoorden]

super mooie spulletjes!!!! je bent zeker goed verwend :)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Wat een hoop cadeautjes ! :) Het palette van Too Faced is echt prachtig.

Myrthe zei [Beantwoorden]

Wat een leuke dingetjes heb je gekregen voor je verjaardag, ik ben jaloers! Dat Too Faces palette, wauwiee :)

Marijke zei [Beantwoorden]

Wat een fijne cadeau's!!

Littlefashiolista zei [Beantwoorden]

Ik ben zo jaloers! wat heb jij prachtige cadeaus gekregen <3 veel plezier ermee!

Steffi zei [Beantwoorden]

Wow, zoveel gekregen! Geniet van al die prachtige spulletjes.

Roxanne zei [Beantwoorden]

Super spullejtes! Ben benieuwd naar reviews en swatches :)

Charlotte zei [Beantwoorden]

Wauw wat een prachtige cadeau's!
omg al die dure merken.
supergaaf meis!
x

Maaike (Honestbeauty) zei [Beantwoorden]

Prachtige spullen! Voor de Bobbi Brown quads zijn prachtig!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.