Schwarzkopf Oil Miracle


Hey cuties!

Een tijdje geleden kon je zien dat ik tijdens mijn kapperbezoek de Oil Miracle van Schwarzkopf aankocht (klik hier). Sindsdien gebruik ik de olie elke keer nadat ik mijn haar gewassen heb. Meestal is dat dus op vochtig haar, maar af en toe vergeet ik het en dan breng ik de olie gewoon achteraf op mijn droog haar alsnog aan.



De olie maakt mijn haar heerlijk zacht en pluisvrij. Ik merk duidelijk een verschil wanneer ik het product wel of niet gebruik. Zeker de punten van mijn haar die anders kurkdroog aanvoelen na 1een dag, blijven nu veel zachter. Wel moet ik zeggen dat door de olie mijn haar iets sneller vettig wordt. Raar eigenlijk, want hoewel ik de olie enkel op de uiteinden van mijn haar aanbreng, wordt mijn kruin (bovenste deel van het haar) sneller vettig. De geur van de olie doet me denken aan baby's. Ik denk dat de geur wat lijkt op die van Zwitsal-producten. I love it, maar dat is iets persoonlijks natuurlijk.



Ik ben blij dat ik het product gekocht heb en ga het zeker en vast blijven gebruiken. Het gaat volgens mij ook zeer lang meegaan, je hebt echt niet veel nodig. Of dit nou echt een must-have of holy grail is? Niet echt. Het is goed, maar ik ben niet blown away. Ik denk ook niet dat ik het product opnieuw zou kopen aangezien je het enkel bij de kapper kan krijgen en mijn haar er sneller vettig van wordt. Hoe zacht en glanzend deze olie mijn haar ook maakt, zoek ik toch liever verder naar een olie die mijn haar niet sneller vettig maakt.

Wat zijn jullie favoriete haarproducten???


Kisses

Sofie

5 reacties:

Eva M. zei [Beantwoorden]

Klinkt goed. Kzou graag eens die Kérastase Elixir Ultime willen uitproberen, was het niet van de prijs he.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik vind de Mythic Oil van L'Oréal nog altijd erg fijn !

Anoniem zei [Beantwoorden]

Klinkt goed :)

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Het klinkt goed, jammer dat je haar wel snel vetter wordt. Misschien omdat je een staart of knot in doet? Of per ongeluk met je handen eerst onderin je haar zit en dan bovenop? Ik wil hem eigenlijk wel proberen, hij gaat op de lijst!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Bij zulke producten worden mijn haren echt heel vet. Het klinkt wel heel erg goed.
Liefs, xxx

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.