Mijn valentijnscadeautjes!


Vandaag toon ik jullie mijn valentijnscadeautjes. Ik kreeg twee make up-producten waar ik superblij mee ben. Beide zijn ze limited editions van de lentecollecties. Ik kreeg de Horizon blush van Chanel en de Guerlain Météorites Gardenia highlighter. Veel heb ik niet te zeggen over deze producten. Ze zijn alletwee gewoonweg prachtig!  

De Chanel blush heeft een peachy-roze kleur en geeft een zeer natuurlijk effect. Het is het sterproduct van deze lentecollectie. Net zoals vele producten heeft deze blush een kwastje erbij zitten. Hoewel de meeste van die kwastjes echt nergens op lijken, is dit borsteltje extreem zacht. Ik weet niet of ik het echt ga gebruiken voor blush, het lijkt me handiger voor highlighter maar wie weet voor eventuele touch-ups.







De Guerlain Météorites Gardenia is eveneens het sterproduct uit de lentecollectie, maar dan uiteraard uit die van Guerlain. Het is een fantastische highlighter die je alleen al omwille van de verpakking en de vormgeving zou kopen.




Musthaves? Volgens mij wel, althans toch voor de 'die hard'-beautylovers. Het zijn pricy producten, maar ze zijn zeer kwaliteitsvol en bovendien limited editions. Anderzijds moet ik wel toegeven dat ik, toen ik nog jonger was (niet dat ik nu oud ben he, ik ben 22), niet zo veel geld kon uitgeven aan make up. Ik zou zeggen: krijg je ze cadeau of heb je er het geld voor over, laat deze dan zeker niet aan jou voorbij gaan.

Oh en dan wil ik van de gelegenheid toch nog eens gebruik maken om mijn lieve vriendje te bedanken.. Love u babytje <3 :-D

Wat kregen jullie voor valentijn? Of op wat hebben jullie jezelf getrakteerd?


xoxo

Sofie


15 reacties:

Eva M. zei [Beantwoorden]

My god, wat een boyfriend heb jij toch !! He's a keeper !! De blush heb ik al maar die highlighter staat nu toch ook hoog op tha wishlist.

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Bon, als ik dat zo allemaal bekijk lijkt het er sterk op dat ik 'way behind' ben met de aanschaf van de prachtige Chanel Blush....maar ik geef toe, ben op dit moment een beetje te gierig... :-)

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Wauw, ik wil ook wel zo een lover, amazing producten! :D Vooral de highlighter, die is zo mooi! Love it! :) Je bent goed verwend!

Bellachique zei [Beantwoorden]

Wauw! Vooral de Cruel Gardenia is prachtig! Wat super dat je het gekregen hebt!! Geniet ervan :).

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wauw, beide zijn ze echt prachtig.
Liefs, xx

Anoniem zei [Beantwoorden]

You lucky girl ! De cruel gardenia is echt zo mooi !

Stasja zei [Beantwoorden]

Wat een geweldige cadeau's!! Ik heb niet echt iets gekregen maar hij heeft lekker voor mij gekookt met wat cava erbij, ook lief!

Sophie (www.myveryownlookbook.com) zei [Beantwoorden]

wat een geweldige cadeaus! je bent verwend haha, heb jij hem ook wat gekocht?

xoxo

MySuperSweetLife zei [Beantwoorden]

Wat een superleuke kadootjes!

Liefs

Marijke zei [Beantwoorden]

Wauw, fijne cadeautjes!! Die Chanel blush is echt zooo mooi hé! :-)

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

@myveryownlookbook Ja hoor :D Ik had voor hem Fifa 12 voor Xbox360 gekocht!

Vera zei [Beantwoorden]

Die highlighter, echt te mooi gewoon!

Evelyne Colourblogs zei [Beantwoorden]

Van mijn vriend kreeg ik April en Peridot-Chanel lakjes.
En nog enkele gezichtsproductjes, cupcakes van Chanel en later kwamen er nog chocolatjes in lipstick vorm. Als dat niet origineel is!

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Wauwie, zalige cadeautjes! De blush heb ik zelf ook en is een aanrader, de highlighter stond op mijn verlanglijstje, maar ben ik toch niet gaan halen. Zo, zo mooi afgewerkt!

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Wat een fantastische vriend heb jij! Wat een super, geweldige, fenomenale cadeaus!!!Ik ben benieuwd wat je van de Guerlain highlighter denkt!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.