Beauty Newsflash


Vandaag is het tijd om jullie te vertellen welke nieuwe spulletjes er op de beautymarkt aanwezig zijn of toch binnenkort zullen zijn.

Maybelline Superstay 10H Tint Gloss

Deze langhoudende gloss met erggg vernieuwende applicator is nu verkrijgbaar in de winkels. Er zijn zes verschillende kleuren. Prijs: 10,99€


OPI The Amazing Spiderman Collection

Een gloednieuwe OPI-collectie die in'spider'ed (Jaja, ik moest het gewoon stelen uit het persbericht :p) zijn door de nieuwe Spiderman-film (vanaf 4 juli in de bioscoop, in 3D!). De collectie bestaat uit 6 lakjes en 1 shatter coat. De collectie is vanaf eind juni te verkrijgen, dus nu of toch very soon. Prijs: 13,95€ en 17,90 voor het mini-setje (4 mini-lakjes).


ESSIE Poppy Razzi

"Elke vrouw is een ster en dus mogen we ons ook zo voelen." Dat was de inspiratiebron van Essie Weingarten, oprichtster van Essie, voor deze zomercollectie. Vier prachtige, zomerse kleurtjes die volgens mij echt fantastisch zullen staan bij gelijk welke huidskleur. En dan die leuke namen: Lights, Camera, Action en Bazooka. I love it! Deze zijn vanaf augustus verkrijgbaar. Prijs: 10,99€

Caudalie Reiskit

Going on a trip? Dan is dit misschien precies wat jij zoekt. Caudalie heeft namelijk een reiskit samengesteld met reinigingswater, vochtinbrengende sorbetcrème van Vinosource, voedende lichaamsverzorging, verzorgende shampoo en douchegel Fleur De Vigne. Je kan deze set natuurlijk ook eens aanschaffen om wat producten van Caudalie te testen. Deze set is nu verkrijgbaar bij uw apotheker. Prijs: 10€

Maybelline The Falsies Feather

Deze very fancy mascara met gelmousse-formule zorgt voor volume, zonder dat de mascara afschilfert. Daarenboven heeft The Falsies Feather een borsteltje dat me, zacht uitgedrukt, zeer nieuwsgierig maakt. Het borsteltje zou toelaten om alle wimpers in één beweging op te nemen. Mijn interesse is alvast gewekt. Deze is nu verkrijgbaar voor de 13,49€.


Kiehl's Activated Sun Protector

Een goede zonnecrème kan je altijd gebruiken. Daarom komt Kiehl's deze zomer met de Activated Sun Protectors op de markt. Er is een versie voor het lichaam en het gezicht. Deze zorgen niet alleen voor bescherming tegen de zon (SPF50) maar ook voor een gehydrateerde huid. Vanaf juli verkrijgbaar voor 26€ (Face) en 23€ (Body).

Als jullie meer willen weten over een van de producten, aarzel dan niet om je vraag te stellen.

Voor welk product/welke productlijn zijn jullie het meest opgetogen?

xoxo

Sofie







10 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik kijk vooral uit naar die nieuwe falsies formule, erg anders dat er ook mousse in zit.

beauties zei [Beantwoorden]

de essie lakjes :)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Hey, verkopen ze Caudalie in elke Apotheek? :)

Jolien zei [Beantwoorden]

De superstay gloss is zo goed !

Frauke zei [Beantwoorden]

Die poppy razzy collectie, wauw <3

Marlissa zei [Beantwoorden]

De essie lakjes!!! Heerlijk die neon kleuren

Aureline zei [Beantwoorden]

Ik heb die Falsies mascara deze week gekocht en hij is zot goe ! Je ziet echt wel het verschil van lengte ze amai :D

Sophie (www.myveryownlookbook.com) zei [Beantwoorden]

Essie, loveit!

Xxo
myveryownlookbook-Sophie.blogspot.com
Join my win-party, 11 days of give-aways!

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Oe, ik ben geen fan van de Spiderman OPI collectie maar die Poppy Razzy = ge-wel-dig! En naar die Falsies mascara ben ik ook echt zot benieuwd, ga enkele reviews lezen en dan hol ik al dan niet naar de winkel :-D Thx voor de nieuwtjes!

Anoniem zei [Beantwoorden]

De spotted nagellak van Spiderman!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.