Caudalie Hemelse Olie


Klinkt de naam alleen al niet heerlijk??? Deze nieuwe droge olie van Caudalie is geschikt voor zowel lichaam, gezicht als haar. De Huile Divine of Hemelse Olie bestaat voor 60% uit 4 plantaardige oliën die elk hun eigen voordelen brengen. 

Druivenolie, typisch voor Caudalie, regenereert en voedzaam. Extra vierge arganolie, afkomstig uit de fair trade, helpt om het het hydrolipidenlaagje (de huideigen beschermlaag) te herstellen en voorkomt aantasting van de huidcellen. Extra vierge hibiscusolie speelt dan weer een belangrijke rol in de barrièrefunctie en beperkt onmerkbaar vochtverlies. Tot slot is er sesamolie, welke een weekmakend en verzachtend effect heeft.

Andere ingrediënten van deze Hemelse Olie zijn: karitéboter  en uitzonderlijke antioxidanten (zgn. polyfenols) uit druiven die door Caudalie gepatenteerd zijn en mede aan de basis liggen van het succes van het merk.

Bij een hemelse olie met een hemelse naam hoort natuurlijk ook een hemelse geur. Deze olie bevat noten van roos, pompelmoes, ceder, vanille en roze peper. I don't know about you maar ik vind dit best een verrassende combinatie, die tegelijkertijd erg lekker klinkt. Me wants to smell this baby! Oh, deze olie bevat daarbovenop ook nog eens een weergaloze drager van parfum die ervoor zorgt dat het parfum zeer langzaam ontsnapt wanneer de huid warmer wordt, bij een aanraking, bij het schudden van het haar, ... . 

Momenteel kan je deze luxueuze olie ook nog eens laten personaliseren voor jezelf of als uniek en persoonlijk cadeau. Je kan de naam van de persoon of een boodschap naar keuze in het dopje laten graveren (max. 72 tekens verdeeld over 2 lijnen). De fles komt dan in een pretty zakje van biologisch katoen met in koperkleurige letters "Hemels, hemels, hemels". Deze limited edition zou nu te verkrijgen moeten zijn op de website voor de prijs van 28€ (100ml). Voor de niet-gepersonaliseerde versie betaal je 24€ (100ml). Caudalie is verkrijgbaar bij apotheken, sommige drogisterijen en op www.caudalie.com

Wie gaat deze post laten lezen door de boyfriend/papa/mama/...?

xoxo

Sofie
4 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

prachtig :D

redhotjillypeppers.com zei [Beantwoorden]

Leuk dat je het kan laten personaliseren !

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wat leuk dat je ook wat op de dop kan laten graferen.
Liefs, xxx

Nilza zei [Beantwoorden]

Leuk ;-)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.