Lush Emotional Brilliance en Desert Island


Lush komt VANDAAG uit met 2 gloednieuwe lijnen van make-upproducten. Er is de Emotional Brilliance lijn waarbij het de bedoeling is een persoonlijke kleurenconsultatie te krijgen a.d.h.v. het Emotional Brilliance Colour Wheel. Je moet drie kleuren kiezen die jou het meest opvallen. Deze zouden dan wat vertellen over je huidige gemoedstoestand. De eerste kleur staat symbool voor je sterkte of zwakte, de tweede voor een onbewuste behoefte en de derde voor je talent (wat je nodig hebt om je onbewuste behoefte te vervullen).


Hoewel alle producten in dezelfde schattige flesjes komen, bestaat de lijn uit lip colours, vloeibare eyeliners en crème oogschaduw. Bij Emotional Brilliance gaat het hem niet om wat 'in' is. Het gaat om wat nu iets voor jou betekent, de kracht van suggestie.

De eyeliners


Indepent en Fantasy zijn de twee eyeliners die zich meteen vastzetten en ook heel lang blijven zitten. De anderen eyeliners hebben dezelfde basis als de crème oogschaduws waardoor je wat meer tijd hebt om te blenden.

De lip colours


De basis voor deze cuties is de verzachtende Ultrabalm van Lush, een mix van organische jojoba-olie, candelillawas en rozenwas. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je lippen heerlijk zacht blijven, maar ze dragen de pigmenten ook zeer goed. Twee vliegen in één klap dus!

De crème oogschaduwenDeze oogschaduwen bevatten allereerst enkele verzachtende ingrediënten, zoals rozenblaadjesinfusie, jojoba-olie en amandelolie, om de huid rondom de ogen goed te verzorgen. Daarnaast bevatten ze ook glycerine om de pigmenten mooi over de ogen te kunnen verspreiden en cupuacu-boter zodat het pigment zich kan 'zetten'.

De lipcolours en oogschaduwen hebben een schuine sponsapplicator, de eyeliner heeft een dun kwastje als applicator. Alle flesjes bevatten 8g product, wat zeker voor een eyeliner een goede deal is. De standaard eyeliner bevat namelijk gemiddeld maar zo'n 2g product. Alle Emotional Brilliance producten kosten 17,95€.

De tweede lijn die vandaag in de schappen ligt is Desert Island, een iets minder uitgebreide lijn maar daarom niet minder exciting. Deze lijn is ontstaan vanuit de vraag 'Welke 3 make-upproducten zou je meenemen naar een onbewoond eiland?' Het antwoord van Rowena Bird, mede-oprichtster van Lush was mascara, skintints en poeder. De Desert Island-lijn was geboren.

Eyes Right Mascara (zwart)


Sommige mascara's kunnen de ogen irriteren. Dat komt doordat er gemiddeld 3 à 4 bewaarmiddelen in een mascara zitten. Lush wil het risico op irritatie reduceren tot een minimum door slechts 1 bewaarmiddel in haar mascara te stoppen. Verder bevat de mascara ook verzorgende bestanddelen zoals tarwegras en canaubagras.

Translucent Powder

Een doorzichtig, ultrafijn, lichtreflecterend gezichtspoeder dat geschikt is voor alle huidtypen. Je kan het over je foundation gebruiken of gewoon alleen. Het poeder bevat jojoba-olie zodat het de huid niet uitdroogt en heeft een basis een talk. Het bevat geen minerale oliën of bewaarmiddelen die de huid kunnen irriteren.

Skin Tints

Skin tints zijn bedoeld om te mengen met je hydraterende crème of met je Colour Supplement, maar je kan ze ook gebruiken als primer. De ingrediënten zorgen ervoor dat de pigmenten zacht op de huid worden aangebracht en dat de huid verzorgd wordt. Er zijn twee varianten: Feeling Younger en Charisma.

Feeling Younger bevat lichtreflecterende pigmenten waardoor hij op verschillende manieren gebruikt kan worden. Je kan hem als highlighter gebruiken, op je décolleté aanbrengen voor wat glans of hem onder je ogen aanbrengen om er extra wakker uit te zien.

Charisma bevat gouden tinten en is voornamelijk bedoeld om onder je make up aan te brengen om je een gezonde, warme gloed te geven. Charisma kan zowel gebruikt worden op bruinere huidjes als op licht huidjes, waarbij hij een meer bronzed effect zal geven.

De producten van de Desert Island collectie kosten 14,95€.

Ik ben alvast superbenieuwd naar deze collecties en ga, als ik tijd heb, vandaag nog tot bij een Lush proberen te geraken. 

Naar welk(e) product(en) zijn jullie het meest benieuwd?

xoxo

Sofie

5 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

de lip colours :)

Valley Doll zei [Beantwoorden]

De lip colours spreken me het meest aan. Maar ik mag niet, heb al téveel lippies !

Frauke zei [Beantwoorden]

Ik vind het prachtige lijnen ^^

Kiss and Makeup zei [Beantwoorden]

Ik ben het meest benieuwd naar de Feeling Younger en Charisma Skin Tints. *adds to wish list* :-)
Ik zag dit weekend ook al een paar swatches van de eyeliners en oogschaduw en die zagen er ook echt héél veelbelovend uit.

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Oh, wat zijn ze heerlijk beschreven, deze nieuwe producten. Helaas moet ik volop valies maken om morgen te vertrekken dus Lush zit er sowieso niet meer in :( wie weet vind ik wel wat reviews als ik terug kom! :-D

<3

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.