Review || Head & Shoulders Apple FreshHead&Shoulders bracht begin deze maand een nieuwe variant op de markt: Apple Fresh. Nu, ik moet eerlijk toegeven: ik heb Head&Shoulders al eerder gebruikt en mijn ervaringen waren niet dermate positief. Ik was dus ook een beetje sceptisch wanneer ik na de P&G Beauty Expo met deze shampoo en conditioner huiswaarts ging. 

De verpakking is simpel en clean en meer is ook niet nodig, vind ik. Ik vind het wel een leuk detail dat de flessen in elkaar lijken te 'passen' als je ze tegen elkaar plaatst. 

De geur (je zou het nooit kunnen raden): groene appel. Een heerlijk, frisse geur die trouwens zeer lang blijft hangen in je haar. Ik ben weg van de geur, mijn vriend is er weg van en groot pluspunt: we kunnen er extra lang van genieten.

De werking, het punt waar ik me de meeste vragen bij stelde but I'm impressed. Deze shampoo en conditioner zijn een van mijn favoriete haarproducten geworden. Mijn haar ziet er supergezond uit, glanst prachtig en zelfs de punten voelen gehydrateerd aan zonder dat ik een olie of dergelijke gebruik. Ik heb wel nooit de shampoo alleen gebruikt en ik zou dat ook niet meteen aanraden. Nadat ik mijn haar gewoon met de shampoo heb gewassen, lijkt het wat stroef aan te voelen. Ik weet niet of dat beter wordt als je haar droogt, dat is natuurlijk mogelijk, maar ik zou toch aanraden om zowel de shampoo als de conditioner te gebruiken.

Anti-roos? Head&Shoulders blijft natuurlijk een merk dat zich richt op mensen met roos. Hoezeer ik ook zou willen dat ik niet tot die groep mensen behoorde, moet ik toegeven dat ik wel last heb van roos. Het is niet zo erg dat je de 'pellekes' echt in mijn haar ziet rondzweven maar vooral net nadat ik mijn haar gewassen heb, zie ik ze vaak. Ik ken de precieze oorzaak niet: ik spoel mijn haar altijd supergoed uit, denk niet dat het stress-related is want ik heb niet echt last van stress, ... . Ik heb eigenlijk de indruk dat het aan de shampoo ligt die ik gebruik: bij sommige shampoo's heb ik ineens veel roos en bij andere zie ik er (bijna) niets van. Kan dit? Helemaal 100% roosvrij lijk ik nooit echt te zijn maar deze Head&Shoulders Apple Fresh heeft er wel voor gezorgd dat ik geen 'pellekes' meer heb maar zeer kleine witte 'korreltjes' die ik eigenlijk alleen nog maar opmerk als ik op mijn hoofd krab. 

Conclusie: heerlijk geurende shampoo en conditioner die niet alleen mijn haar goed verzorgen maar er ook voor zorgen dat mijn roos gereduceerd wordt tot een minimum. I'm pleased.

Deze shampoo en conditioner zijn nu verkrijgbaar voor 4,99€.

Hebben jullie soms een idee wat aan de oorzaak kan liggen van mijn 'nooit helemaal roosvrij' bestaan? Ik heb al informatie over oorzaken van roos opgezocht maar heb nog niet echt iets gevonden.
Gebruikten jullie al eens Head&Shoulders? Positieve of negatieve ervaringen mee?

xoxo

Sofie

8 reacties:

redhotjillypeppers.com zei [Beantwoorden]

Hij is goed hé ! Ik gebruik hem ook supergraag.

Marijke zei [Beantwoorden]

Hij ruikt zo lekker! :-)

Lifesplash zei [Beantwoorden]

Deze heb ik nog nooit gezien, ah die lijkt me eigenlijk best lekker. hihi.

Kiss and Makeup zei [Beantwoorden]

Ik heb zelf geen last van roos, maar mijn vriend wel. En voor hem doet Head & Shoulders echt wonderen. Onlangs kocht ik voor hem een shampoo van een ander merk, en al na twee dagen sneeuwde het schilfertjes.

Evelyne Colourblogs zei [Beantwoorden]

Dit lijkt me erg fijn, ik hou van de geur van groene appel
en ben erg tevreden van de 'citrus fresh' shampoo.
Misschien probeer ik deze ook wel een keer.

StephanieDeBock zei [Beantwoorden]

Weten jullie waar ik deze shampoo kan vinden? Ik heb al gekeken in het kruidvat en Di maar daar ben ik hem niet tegen gekomen. Ik zou hem heel graag eens proberen :)

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Misschien eens in je supermarkt kijken? Normaal zouden ze in de winkels moeten liggen :s

sandrake erlich zei [Beantwoorden]

ik heb de shampoo maar kan de conditioner nergens vinden ik heb psoriasis op het hoofd en daarbij nog eens last van roos je kan je voorstellen hoe dat er soms uitzag en ben dan ook nog es donker van haar maar sinds ik deze shampoo gebruik ben ik er zo goed als vanaf inclusief mijn behandeling tegen psoriasis natuurlijk van de gewone head & shoulders was ik niet zo tevreden maar van deze ben ik echt heel tevreden een aanrader :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.