Shopsessed: Ebay


Ik had in april en mei wat aankoopjes gedaan op Ebay. Door door de examens ben ik er niet toe gekomen om ze al aan jullie te laten zien dus doe ik dat maar vandaag. 

Ik wilde al lang zo een rekje om wat lipsticks in te zetten. Ik vond er eentje voor 12 lipsticks voor 7€ incl. verzending. Verder kocht ik ook nog de volgende spulletjes (sommige dingen kreeg ik er gratis bij).


Bovenaan zien jullie de Stila Eyeliner in Topaz. De perfecte nude kleur voor op de waterlijn: komt niet zo hard over als wit en het potlood is supergepigmenteerd. De prijs bedroeg zo'n 13€ inclusief verzending.

Daaronder ligt een MAC Greasepaint in de kleur Dirty. Ik had hier een look mee gevonden op een blog en was er helemaal weg van. Prijs: ongeveer 20€ inclusief verzending.

Rechts bovenaan liggen drie Revlon Lip Butters in de kleuren Lollipop, Strawberry Shortcake en Crème Brulée. Ik betaalde zo'n 8€ per stuk, incl. verzending.

Onder de Revlon Lip Butters zien jullie een NYX lipliner in Fuschia, die kreeg ik gratis bij de bestelling van de andere NYX spulletjes in de foto. Ik bestelde een Megashine Lipgloss in Beige, een blush in Peach en drie Jumbo Eye Pencils in Milk, Mocha en Yoghurt. Ik betaalde iets minder dan 15€ exclusief verzending, met verzending erbij kwam op het op iets van een 20€ denk ik.

In het midden zien jullie twee Revlon Colorburst Lipglosses liggen in de kleuren Strawberry en Sunset Peach.  Prijs: zo'n 6€ incl. verzending.

Onder die glossjes, zien jullie nog een glossje van L'oréal. Een mogelijke dupe voor Nars Turkish Delight wordt er gezegd. Het proberen waard dus. Deze Le Gloss draagt de naam Baby Blossom en kostte +/- 6€ incl. verzending. Ik denk dat deze glossjes in België (nog) niet verkrijgbaar zijn, maar ik ben hier niet zeker van.

Tot slot bestelde ik voor 2,5€ (incl. verzending) drie staaltjes van de Lioele BB Cream (links zilver met roze verpakking), een van de meest geliefde BB Creams onder de Amerikaanse Beautyguru's. Ik heb totnogtoe niet zo'n fantastische ervaringen met Aziatische BB creams dus koop ik liever eerst wat staaltjes alvorens een full size te kopen. 

De andere staaltjes en de vijl kreeg ik gratis bij de bestellingen bij (weet juist niet meer bij welke).

Als jullie meer info willen over een bepaald product of graag de verkoper kennen, zoek ik dat met veel plezier voor jullie op. Vraag gerust in de comments.

Kopen jullie wel eens spulletjes via Ebay?

xoxo

Sofie

11 reacties:

Claudia (Sparkling & Beautiful) zei [Beantwoorden]

leuk, ik heb onlangs voor de eerste keer op ebay geshopt, ben benieuwd wanneer ik het ga aankrijgen . X

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Leuke aankopen!!

PinkFairy zei [Beantwoorden]

leuke aankoopjes. ben benieuwd naar die BB cream ^^

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Amai leuk geshopt ! De Revlon lippies zien er leuk uit !

Nikita zei [Beantwoorden]

ik koop ook wel via ebay, maar nu vooral veel kralen voor juweeltjes te maken. Dat is veel goedkoper dan in een kralenwinkel en ze hebben vaak meer keuze.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Leuk geshopt ! Ik zit ook regelmatig rond te snuffelen op Ebay hoor :)

beauties zei [Beantwoorden]

ik heb nog niets gekocht op ebay :)

Delphine zei [Beantwoorden]

Leuke aankoopjes!

Marijke zei [Beantwoorden]

Leuke aankoopjes!! Ik ben benieuwd naar die Revlon Lip Butters!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Superleuke spulletjes!

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik ben ook al heel lang op zoek naar de Stila eyeliner in Topaz.. Mag ik vragen van welke verkoper je het hebt ? =)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.