Klingel.beOnline bestellen is toch zo makkelijk! Ik bestel zelf ook regelmatig online en vind het dan ook handig om nieuwe webshops te ontdekken. Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met Klingel.be. Klingel is een webshop van Duitse oorsprong met een enorm assortiment.
Je kan er terecht voor dameskleding, herenkleding, sportswear, schoenen en sieraden. Het is een echte one-stop-shop waar je een complete outfit kan samenstellen en ineens nog wat meebestellen voor je vriend of man. 

Daar houdt het echter nog niet op. Klingel heeft ook een heuse sectie met woon- en huishoudartikelen. Naast woonaccessoires, vind je er ook spulletjes voor in de badkamer, keukenartikelen en zelfs leuke reisaccessoires.

Op Klingel bestellen kan via de website of telefonisch (070/23.39.92). Klingel biedt haar klanten ook een extra service aan. Je kan bij Klingel namelijk in termijnen betalen, wat best handig kan zijn als je een duurder artikel wil bestellen. Meer daarover kan je hier lezen. Tot slot nog even wat over de verzending. Je kan je pakket gewoon via de Post aan je deur laten afleveren of je kan kiezen voor een aflevering aan een Kiala afhaalpunt. De verzending kost 4,95€. 


3 reacties:

Liliane zei [Beantwoorden]

Ik ken Klingel wel maar wist helemaal niet dat ze daar ook woonaccessoires verkochten :) leuk!

Nikita zei [Beantwoorden]

leuk en zeker handig dat het ook in een kiala afhaalpunt kan afgehaald worden !

deijsprinses zei [Beantwoorden]

Ik ken de site helemaal niet, klinkt ook zo duits :p

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.