Beautynews


't Is weer eens tijd voor wat beautynieuws. De merken blijven gaan en dat vinden wij niet erg natuurlijk. Altijd leuk om weer nieuwtjes te ontdekken.

Nivea gezichtsmaskers
Jezelf lekker verwennen met een gezichtsmaskertje, welke vrouw geniet daar nu niet van? Bij Nivea weten ze dat ook wel en daarom zijn er nu drie handige gezichtsmaskers die je gezicht in 15minuten een opkikker geven. Er zijn twee maskertjes voor de normale tot gemengde of vette huid: het Pure Effect Actief Zuiverend Masker (verwijdert vuil, onzuiverheden en overtollige talg) en het Aqua Effect Zuiverend Peel-off masker (verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden en voorkomt een glimmende huid). Verder is er nog één masker voor de droge of gevoelige huid: het Aqua Effect Voedend Honing Masker (versterkt de beschermende huidbarrière en maakt je huid fluweelzacht). Nu verkrijgbaar voor 2,69€/2 maskers.



L'oréal Préférence Wild Ombrés
Iedereen kent het ombré-effect wel al en ik ken er maar weinigen die er niet gek op zijn. Normaal gezien moet je daarvoor een bezoekje aan de kapper brengen maar L'oréal heeft een oplossing! Met Wild Ombrés heb je in drie stappen dat prachtige ombré-effect, zonder zotte kosten te doen. In het pakket zit ook een expert-borstel die zorgt voor een optimale applicatie van het product. Verkrijgbaar in drie tinten voor 10,99€.

Ici Paris XL - Only You Herfst nagellakken
Ondertussen heb je ze ongetwijfeld al gezien: de schattige nagellakjes van Only You, het Ici Paris 'huismerk'. Voor de herfst komen er opnieuw 5 lakjes uit en oh, wat zijn ze pretty! Voor de kleine prijs van 4,95€ moet je ze trouwens echt niet laten he!

Serendipity

Happiness
Free and easy
Sparkling
Mystified

OPI Germany Collection
Onze Noorderburen zijn al aan de beurt geweest en nu is het tijd voor een Germany collectie. Een mens zou zich beginnen afvragen waar die Belgium collectie blijft. De Germany collectie bestaat uit maar liefst 12 kleurtjes en je moet het ze toch nageven voor de namen hoor! Prijs: 13,95€ en 17,90€ voor de Ger-Mini's

Don’t Pretzel My Buttons A haute honey-beige that can always make you smile.
My Very First Knockwurst …and what a magical rosy-nude rendezvous it was!
Berlin There Done That A traveling taupe that’s seen it all. (Yep, that too).
Don’t Talk Bach To Me There’s nothing mellow about this sassy lime-yellow!
Nein! Nein! Nein! OK Fine! A bodacious black-olive? We say “Ja! Ja! Ja!”
Unfor-greta-bly Blue Everyone’s favorite Fräulein loves this über shiny blue.
Every Month is Oktoberfest Prost! Here’s to the prettiest plum in the Biergarten.
Suzi & the 7 Düsseldorfs The most beautiful bright purple of all.
Deutsch You Want Me Baby? A self-assured shade of shimmering red-orange.
Danke-Shiny Red You “Bitte” try on this ravishing ruby before it’s too late!
German-icure by OPI The best burgundy shimmer in the business.
Schnapps Out of It! Shake off the blues with a shot of fall’s must-have mauve!



Matrix Design Pulse
Matrix Design Pulse brengt drie nieuwe producten op de markt: 2 stylingproducten en een droogshampoo. De Clean Remix Dry Shampoo is een droogshampoo in de vorm van een innovatief aerosol-poeder die olie absorbeert. De Cloud Control Paste To Cream is een superlichte pasta waarmee je je haar op een zeer natuurlijk-uitziende manier kan stylen. Tenslotte is er dan nog de Surround Shine Lightweight Mist. Dit is een superfijne mist die je haar 24u lang laat stralen en glanzen.

Clean Remix Dry Shampoo
Cloud Control Paste To Cream
Surround Shine Lightweight Mist

NYC All Day Long Foundation
Een foundation vol met vitaminen en andere voedingsstoffen zodat je huid er op zijn allerbeste uitziet. Hij zou zelfs rimpels, lijntjes en donkere kringen reduceren tot een minimum. Sounds promising! Ook blijft hij 14u lang zitten en is hij verkrijgbaar voor een zacht prijsje: 4,99€.



Midnight Heat By Beyoncé
Beyoncé's nieuwe parfum zou volgens haar het ideale avondparfum zijn: een sensueel en zwoele geur. Midnight Heat is zowel fruitig als bloemig met als hartnoot de exotische Mokara orchidee.

NYC City Proof 8hour Lipgloss
Deze nieuwe lipglosslijn van NYC bestaat uit gepigmenteerde, dekkende glossjes die wel 8uur blijven zitten. Verder bevatten de glossjes hydraterende bestanddelen zodat je lippen heel de dag mooi blijven. Prijs: 3,79€

NYC Applelicious Lip Balm
Hmm, appeltjes. NYC, The Big Apple.. heb j'em? NYC's nieuwe lippenbalsems gaan verder dan alleen de lippen verzorgen, ze geven ze ook een licht kleurtje. Bovendien ruiken ze heerlijk naar appeltjes om je lippen helemaal onweerstaanbaar te maken ;-) Verkrijgbaar in vier tinten voor 2,79€

Zo, dat waren weer enkele nieuwtjes. Er zaten terug erg leuke dingetjes bij!

Welk product spreekt jou het meest aan?

xoxo

Sofie




5 reacties:

PinkFairy zei [Beantwoorden]

slim van L'oreal. ben benieuwd!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Het geurtje is lekker.
Liefs, xxx

beauties zei [Beantwoorden]

de nyc lipbalm :)

JVD zei [Beantwoorden]

De German collection van OPI. Het zien er perfecte herfstkleurtjes uit.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik hou wel van thuis kleuringen maar ik weet niet of ik zot genoeg ben om dat ombre effect zelf te proberen, dat lijkt me echt iets voor de kapper!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.