Gastartikel || Een leuk verjaardagskado vinden? Niet zo moeilijk.



Je kent het vast ook wel. Je moeder of je beste vriendin is jarig en je hebt geen flauw idee wat je haar kunt geven. Toch is dat niet zo moeilijk, want iedere vrouw houdt van lekkere luchtjes, crèmes en andere wellnessproducten. Hier geldt: wat je zelf graag kado krijgt is (bijna) altijd goed.



Wat altijd leuk is om kado te doen zijn van die setjes met bijvoorbeeld een parfum, bodylotion en douchegel. Je vindt ze bij de meeste parfumerieën, meestal van de bekende merken als Guess, Lancome, Donna Karan, etc. Vaak kosten ze zo rond de twintig – dertig euro. Wel stom is dat ze vaak worden gebracht als kortingsactie (van €79 voor €32,50), terwijl iedereen die vaker in die parfumerie komt weet dat deze nooit voor die hoge prijs in de winkel heeft gelegen. Maar goed, het blijft een leuk kado, al moet je de persoon wel goed kennen omdat parfum natuurlijk een smaakgevoelig kado is. 

Een leuk verjaardagskado vindt je ook snel online bij webshops als kadowereld.nl, zoals deze snoeptaart. Op die site verkopen ze trouwens ook veel luchtjes, dus als je al weet wat je wilt hebben en niet meer van tevoren hoeft te ruiken om te kijken of je het wat vindt kan je het net zo gemakkelijk gelijk bestellen in plaats van naar de winkel te gaan. Een origineel kado dat je op deze site vindt is het chocotelegram. Je stuurt dan een telegram in de vorm van kleine chocoladeletters (Belgische chocolade van Callebaut). Leuk om op de dag van een verjaardag, bevalling of huwelijk te sturen. Er zijn op deze site trouwens heel veel kado’s te vinden die je met een persoonlijke boodschap of zelfs met een foto kan laten bedrukken. Niet duur en een leuke herinnering.


2 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Do I hear 'Snoeptaart' ? #goingnuts !

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Leuke ideetjes :-) Ik vind een cadeautje zoeken altijd very stressful!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.