Nieuwigheden bij ICI PARIS XL (Part 1)


Uitgenodigd worden op het ICI PARIS XL HQ was iets waar ik alleen maar van kon dromen, maar enkele weekjes geleden werd die droom waar. Very excited ging ik er met Maaike heen! Er waren zo veel fantastische nieuwigheden te zien, dus ik ga dit in twee delen doen. Anders zou de post echt niet normaal lang zijn.

Eerste ontdekking: Jimmy Choo. De lijn bestaat een EDP, bodylotion, bodybutter en nu ook een EDT. Deze geur is niet echt een geur waar ik voor zou gaan. Zeker de EDP rook vrij 'straf' (zoals ze dat hier zeggen) maar de EDT was zachter en frisser, meer iets voor mij.



Over naar Qiriness, naar dit merk was ik zo benieuwd. Ik hoor er zo veel goeds over! De nieuwe producten zagen er ook echt super uit. 







Hier zien jullie de superexclusieve tas-parfumverstuiver van ICI PARIS XL met diamanten randje. Dat 'randje' bestaat dus uit echte diamanten én je kan het er ook afnemen en dragen als ring.



Een compleet nieuw merk voor mij, maar wel één van de merken die me het meest zijn bijgebleven: Christian Breton. Dit merk heeft een zeer uitgebreid gamma oogverzorging en binnenkort ook lipverzorging. Ik heb een close-up genomen van mijn favorieten uit het gamma.

Hier zien jullie de Ice Stick Eye Contour, een koude stick voor onder de ogen die wallen, donkere kringen en lijntjes en rimpeltjes zou verminderen



Binnenkort verkrijgbaar: deze nieuwe oogcrème met bladgoud erin verwerkt. Luxurious!!!


Deze SOS Eye Balm is een zeer sterke vochtinbrengende balsem die zorgt voor een 24 uur-lange hydratatie. Hij hydrateert zonder een vettig gevoel te geven.


De Eye Care Gel is een anti-vermoeidheid ooggel. Het is een frisse verzorging voor de ogen die fijne lijntjes zal verminderen en je een frissere oogopslag zal geven. Je kan de gel gedurende de dag zelfs over je make up aanbrengen.


Een andere favoriet die ik niet op foto heb vastgelegd is het Dark Undereye Corrector Serum. Het helpt tegen donkere kringen en pigmentvlekjes #Want


Naast Eye Priority, komt Christian Breton ook met een lipverzorgingsgamma 'Lip Priority'.


Het product dat me meteen in het oogsprong, ondermeer omwille van de kleur en verpakking, is deze lippenbalsem. Handig voor in je tas en ultraverzorgend.



Misschien niet zo goed te zien, maar hier zie je een aantal producten van Christian Breton in de frigo. Men raadt aan om ze in de frigo te bewaren om hun werking nog te versterken.


Philosophy, die verpakking!!!! We kregen een voorsmaakje van de wintersets te zien, evenals enkele nieuwigheden die eraan zitten te komen.




Totnogtoe waren de schattige glossjes van Philosophy enkel in sets verkrijgbaar, maar door grote vraag van klanten kan je ze binnenkort ook individueel bemachtigen. Mijn favorieten: Melon Daiquiri en Raspberry Sorbet.


Een van de bekendste producten ondertussen is hun Microdelivery Peel. Philosophy breidt binnenkort haar gamma uit met de Triple Acid Brightening Peel.


Hier zien jullie de inhoud van de Cocktail Party giftset. Zowel de gloss als de douchegel ruiken yummy, dus een perfect cadeautje voor mevrouw Sofie (moi, dus :p).


Haarproducten met echte zijde erin, klinkt interessant! Ik had eigenlijk nog nooit van Biosilk gehoord maar ben er best benieuwd naar geworden.


Skincare specifiek voor mannen? Dan moet je bij Hayaseï zijn. Hun merk is volledig afgestemd op wat mannen nodig hebben: niets meer en niets minder. Een verpakking bevat één of meer individuele doses, lekker makkelijk en snel. Het Soin Choc gamma bestaat uit de Anti-fatigue Eye Patch (voor een meer levendige blik) en de Pro Taurine Soin Choc (tegen een vale teint).



Le Couvent Des Minimes, een merk dat ik ook nog volop moet ontdekken, was ook aanwezig op de voorstelling. Hieronder zien jullie twee nieuwigheden: de Crème de Gommage en de Eau Aimable Cologne.


Het product dat me het meeste aansprak was deze Crème de Gommage, een scrubcrème voor het gezicht met een lekker geurtje!



Zo, dat was het eerste deel. Het was echt een fantastisch evenement en ik heb er zo veel nieuwe merken en producten kunnen ontdekken. Thanks Oona en IPXL!

Stay tuned for part 2!

Welke producten spreken jou het meest aan?

xoxo

Sofie


10 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

prachtige producten :D

Beauty Treasures zei [Beantwoorden]

Was een leuk event!

Vera zei [Beantwoorden]

Mooie merken en producten!

Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) zei [Beantwoorden]

ziet er allemaal geweldig uit. niet goed voor de portemonnee :(

Anoniem zei [Beantwoorden]

Mmh, oogcrème met bladgoud...tja, wat moet je daar van zeggen....voor mensen die niet weten wat ze met hun geld moeten doen? hahaha

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Ziet er allemaal goed uit. Alleen soms wel een tikkeltje (oké, een héél tikkeltje) prijzig :-)

Marijke zei [Beantwoorden]

Zien er allemaal mooie producten uit!

Unknown zei [Beantwoorden]

Leuke producten!
Benieuwd naar die Biosilk!

xoxo
Grietje

http://www.secondagenda.be

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Allemaal prachtige en heerlijke producten.
Liefs, xxx

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik heb de parfum van Jimmy Choo, echt geweldig!

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.