Shopsessed || Zalando


Jullie kennen deze webshop ondertussen waarschijnlijk wel. De reclame met gillende vrouw en postbode? En als dat je niets zegt, zagen jullie vast al shoplogs passeren op blogs. Zelf ken ik Zalando omdat ik een jaar geleden (ofzoiets) een supermooi pulletje spotte in een advertentie. Ik klik erop, de prijs is top en dan: geen verzending naar België. Ik was dan ook superblij toen Zalando naar België kwam.

Als beautyblogger ben ik altijd geïnteresseerd in het uittesten van nieuwe beautyproducten. Zalando biedt naast schoenen en kleding namelijk ook nog accessoires en beautyproducten aan. Zalig, toch? Ik kreeg een voucher van 50€ aangeboden en kocht daar de volgende spulletjes mee (1 dingetje staat er niet op, die had al een plaatsje gekregen in mijn tas: de Yes To Carrots Lip Butter)



Rose Gold is niet alleen very in maar ook gewoon superpretty. Wat ook very in is en alweer echt bij mij in de smaak valt zijn tribalmotieven. Deze prachtige oorbellen van Friis&Company riepen dan ook mijn naam toen ik ze zag. Ik vind ze echt prachtig! (14,95€)



Ik ben de laatste tijd erg te vinden voor bijna-witte-lichtroze kleurtjes. Dit lakje van Watercolors leek daaraan te voldoen. De supercute naam Sugar coat me droeg alleen maar bij aan het 'want-gehalte', voor 4,95€ i.p.v. zo'n 15€ ging deze dus ook in mijn winkelmandje.


Peach.. sinds ik een douchegel van Le Petit Marseillais uitprobeerde met heerlijke pêchegeur, kan ik niet meer genoeg krijgen van pêche-achtige geuren. Een handcrème met abrikoosgeur, close enough to peach for me, had ik nog niet en 3,95€ voor 100ml is echt geen geld, dus ook hier was de keuze snel gemaakt. Bovendien was ik al half verkocht aan de verpakking alleen.


Ik ben sinds enige tijd oogcrème gaan gebruiken maar om deze goed te kunnen testen, moet ik hem toch ergens mee kunnen vergelijken? Deze oogcrème van Lavera kreeg best goede reviews, dus besloot ik deze ook te kopen. (13,95€)



De multipurpose balms van Figs&Rouge zien er zo retro uit. Ik ben echt helemaal weg van de verpakking (Did anyone notice I'm a sucker for packaging?). Deze balms kan je gebruiken als lippenbalsem maar ook op droge plekken op je gezicht en lichaam of voor je handen. Ik koos de Pomegranate en Wild Cherry-versie. (3,95€)



Tot slot koos ik nog voor de Yes To Carrots, C Me Smile lipverzorging. Ik heb er al meerdere Amerikaanse Youtubers horen raven en ik kan altijd een goede lippenbalsem gebruiken. 



Drie dagen na bestelling, kwam mijn pakket netjes verpakt aan. Van verzendkosten is er bovendien geen sprake bij Zalando dus daarvoor moet je het ook niet laten. Ik ben trouwens erg tevreden over hun service in het algemeen. Ik had een vraagje i.v.m. een kleur van een foundation (de kleur werd niet echt gespecifieerd, bij alle verkrijgbaare tinten stond gewoon 'beige') en kreeg binnen de 24u een antwoord van hun klantenservice. Zalando is officieel toegevoegd aan mij go-to webshops. Als ik hen juist een kleine tip mag meegeven, is het dat ik soms de beschrijving van de objecten iets specifieker zou maken (zoals foundationkleuren bvb: goed het nummer en de volledige naam van de tint zetten). Verder was alles echter top! 

Heb jij al bij Zalando geshopt?

xoxo

Sofie

9 reacties:

MySuperSweetLife zei [Beantwoorden]

Leuke aankopen! Wat zijn die oorbellen leuk zeg!
liefs

Anoniem zei [Beantwoorden]

Nog niet maar ik voel het kriebelen om dat wel te doen :D

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

De Figgs balsems zijn fijn.
Liefs, xxx

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Leuke dingetjes allemaal! Ik wacht momenteel nog op twee bestellingen, shoes shoes shoes en een topje, can't wait :-)

Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) zei [Beantwoorden]

Die oorbellen zijn echt to die for! De online-shop-koorts begint hier alweer toe te slaan :)

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Mooie oorbellen ! De balsem ziet er ook wel goed uit anders.

Eva M. zei [Beantwoorden]

Leuk geshopt ! de oorbellen zien er pretty uit !

beauties zei [Beantwoorden]

nog niet :)

Lindsay zei [Beantwoorden]

Zalando is de max! Net een paar schabbies besteld! Heb 10% korting gekregen via de Zalando Kortingscode op http://promo-code.be/zalando-kortingscode/

Hopelijk zijn ze snel geleverd en kan ik ze inlopen :)

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.