Tip || Leuke Giftsets


De feestdagen komen eraan en het is altijd leuk om iemand te verrassen met een tof cadeautje. Vandaag wil ik jullie enkele sets laten zien. 

Om te beginnen het koffertje 'Goddelijke Olie' van Caudalie. De Goddelijke Olie van Caudalie wordt her en der geprezen en is ondertussen uitgegroeid tot een must-have voor elke beautylover. 
Dit setje bevat een Goddelijke Olie van 50ml, een geurkaars met de geur van de Goddelijke Olie en de Peeling Crushed Cabernet. Deze Crushed Cabernet is een superbekende scrub van Caudalie die ook in hun schoonheidsinstituten wordt gebruikt. Drie producten naar mijn smaak en dus ook een dikke aanrader voor onder de kerstboom. Voor de prijs moet je het ook niet laten: 24€ voor zo'n leuke spulletjes.


Is deze set niets voor jou, dan heeft Caudalie nog twee andere sets: de Thé de Vigne set en de Fleur de Vigne set. Beide sets bestaan uit een douchegel en een parfum en kosten 22,80€.

Een ander leuk setje is de Betty Barclay Style By Night set. Deze set bestaat uit een parfum en een douchegel met de geur Style By Night met als topnoten citroen, groene appel, mirabelle en witte perzik. Het hart bevat noten van jasmijn, vioolblaadjes en oranjebloesem. De basis voor deze geur bestaat uit kasjmierhout, sandelhout en musk. De set kost 34,15€.
De laatste leuke gift set die ik jullie wil laten zien is er eentje van Philosophy: Winter Escape. De set bestaat uit een Shampoo-, shower gel & bubble bath, een body lotion en een lip shine. Dit allemaal met een heerlijk zoete vanillegeur en in een superschattige verpakking. Prijs: 34,95€.

Staat een van deze sets op jouw wishlist?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.