Gastartikel || Glamping doe je in stijl!


In de wereld van vakantie is er weer iets nieuws onder de zon. Het heeft de welluidende naam 'glamping' meegekregen, een woord dat het gevoel van dit soort vakanties al wel een beetje weergeeft. Het gaat hier namelijk om een heel exclusieve manier van kamperen. Dus geen gekruip in kleine tentjes of gedoe met tentpalen. Nee, dit is een volledig nieuwe manier van kamperen met een gehalte aan luxe-mogelijkheden dat je bijna vergeet dat je aan het kamperen bent. Glamping is het nieuwe kamperen
Kamperen kan ontzettend leuk zijn. Het is avontuurlijk en het is fijn om op een andere plek dan thuis dicht bij de natuur te zijn. Toch heeft kamperen ook veel nadelen die veel mensen ervan weerhouden om de tent op  te zoeken. Ze houden het liever bij een hotelkamer of pension. Maar nu is er een volledig nieuwe manier van kamperen waarbij je comfort en luxe niet hoeft te missen; Glamping. Je kampeert bijvoorbeeld niet meer in een kleine tent, maar bij uitstek in een grote tent die zo comfortabel is dat je je bijna niet meer kunt voorstellen dat je aan het kamperen bent. 

Alles in stijl
De wereld van glamping is een genot om te ontdekken. Er zijn lodge tenten die van alle gemakken zijn voorzien, een ligbad om maar eens een voorbeeld te noemen. Of gigantische tenten in safari-stijl maar dan wel met WC. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hoe dan ook, aan comfort is bij glamping in elk geval nooit gebrek. 

Om te kamperen op zo'n stijlvolle manier, is het natuurlijk niet passend om in je afgetrapte gympen en oude afritsbroek rond te lopen. Het zal je een geweldig gevoel geven om een passende outfit en je beauty producten mee te nemen. Voor alles wat je nodig hebt voor zo'n heerlijke glamping vakantie kijk bekijk de trendy outdoor kleding van campz.be.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.