Beautynews


Het is alweer even geleden dus het is tijd voor wat Beautynews. De merken hebben weer niet stil gezeten, er zijn opnieuw erg leuke dingen op de markt gebracht!

Bourjois Rouge Edition

Dit is een nieuwe reeks lipsticks van Bourjois. De lijn bestaat uit 18 tintent, onderverdeeld in 3 kleurenfamilies. Prijs: 12,99€

Babor HSR Lifting extra firming hand cream

Deze luxueuze handcrème verbetert zichtbaar de huidconditie van de handen. Het HSR Lifting Integral Complex zorgt ervoor dat rimpels vervagen en de huid verstevigt. Prijs: 50€ (50ml)

Nivea Lip Butter

Een nieuwe lippenbalsem in een potje van Nivea. Er zijn drie varianten beschikbaar: original, framboos en macadamia & vanilla. Prijs: 3,99€

Garnier Dark Spot Corrector

Dit is een hydraterende, corrigerende verzorging tegen vlekken. Hij corrigeert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en acné-littekens. Nu verkrijgbaar voor  11,99€.

Rimmel BB cream

Deze 9-in-1 Match Perfection BB cream zou de redder zijn voor jouw huid. Hij verzorgt, hydrateert, minimaliseert poriën, beschermt, verbergt, bedekt, effent, mateert en verheldert. Nu verkrijgbaar in twee tinten (light en medium) voor 9,99€.

Balenciaga Florabotanica

Eerst lijkt het een zeer bloemige, bijna romantische geur maar bij nader inzien kan er een donker en krachtig karakter onderscheiden worden. Een geur met akkoorden van vetiver, amber, caladiumbladeren, roos, munt en anjer. Let zeker ook op de uitzonderlijke flacon, prachtig! EDP: 54,50€ (30ml), 76€ (50ml), 106 (100ml). Shower gel: 33€ (200ml). Body Lotion: 37€ (200ml). Nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Garnier Olia

Een nieuwe soort haarkleuring met een formule die voor 60% uit olie bestaat. De kleuring geeft een maximale kleurkracht, dekt tot 100% grijze haren en maakt het haar zachter en glanzender. Beschikbaar in 15 kleurnuances. Deze permanente kleuring is nu verkrijgbaar voor 10,49€.

Rimmel Match Perfection Foundation

Deze foundation zou dé perfecte match zijn voor jouw huid. Verder voelt hij supercomfortabel aan en bevat hij SPF18. Nu verkrijgbaar in vijf tinten voor 12,99€.

Vichy Idealia Pro

Een crème die diepwerkend de huid corrigeert en 5 soorten huidvlekken (pigmentvlekken, zonnevlekken, ouderdomsvlekken, rode vlekken en acnévlekken) tegengaat. Ook geschikt voor de gevoelige huid. Gladmakende crème: 24,95€ (50ml, 2 varianten: normale tot gemengde huid en droge huid). Vlekkencorrector: 29,95€ (30ml).

Philosophy Full of Promise

Philosophy komt met een nieuwe skincare-lijn op de proppen, speciaal gemaakt om de huid te verstevigen en te liften. Treatment duo for uplifting days and voluminizing nights: 60,50€ (2x15ml). Dual-action restoring cream for volume and lift: 55,50€ (60ml). Vanaf eind januari verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

L'oréal Paris CC Creams

Van BB cream naar CC Cream. Een CC cream verzorgt, corrigeert en functioneert als make-up. L'oréal brengt ons twee varianten: een tegen roodheden en een tegen tekenen van vermoeidheid. Vanaf februari verkrijgbaar voor 13,99€.


Zo, dat waren weer enkele nieuwigheden die onlangs in de winkelrekken verschenen of er toch binnenkort zullen verschijnen.

Welk product spreekt jou het meest aan?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.